Després de 2 anys sense poder realitzar-se, el passat dissabte 7 de gener es va celebrar la 8a edició de les 100×100 del Club Natació Rubí.
 
Com ja és tradició, cada primer dissabte de l’any més de 60 valents i valentes participen en aquest primer repte de l’any. Un esdeveniment de natació no competitiu i obert a tothom on els participants es llencen a l’aigua ja sigui per completar les 100 sèries de 100 metres, fer-les per relleus o simplement participar dins de les seves possibilitats.
 
Un objectiu igual de dur que reconfortant que els va permetre no només gaudir d’un matí d’entrenament, sinó també compartir experiències, esforços i un bon ambient amb amics/gues i companys/es. Tots els participants van rebre un diploma de participació i un casquet de bany commemoratiu del repte de regal, a banda del corresponent avituallament.
 
Aquest any les 100×100 van ser més solidàries que mai, i és que per primer cop els participants han col·laborat amb La Marató de TV3, dedicada enguany a la salut cardiovascular. Tots els beneficis de l’activitat ja han estat donats a la causa, moltíssimes gràcies per aportar el vostre granet de sorra!
 
Des del Club també volem donar les gràcies als nostres col·laboradors que van aportar els diferents serveis i regals: la marca de roba esportiva BBOSI i la marca de nutrició esportiva CROWN SPORT NUTRITION.
 
Trobaràs totes les imatges de l’esdeveniment aquí.
 
L’enhorabona campions/es per completar el primer repte de l’any amb nosaltres. Ara toca seguir lluitant per la resta dels objectius esportius del 2023!
NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM