Contacta amb nosaltres

En què et podem ajudar? Al Club volem solucionar les teves consultes i saber la teva opinió. Volem que ens transmetis els teus suggeriments, propostes o queixes amb l’objectiu de millorar el Club.

Pots contactar-nos a través del següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible. Si prefereixes trucar-nos pots fer-ho al telèfon 93 606 40 97, o deixar-nos el teu telèfon a la icona inferior dreta i et trucarem nosaltres per evitar esperes.

 • INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  Responsable del tractament CLUB NATACIÓ RUBÍ
  Direcció del responsable Avinguda de les Olimpíades s/n,  08191 Rubí (Barcelona)
  Finalitat Les seves dades seran usades per poder atendre les seves sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
  Publicitat Només li enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Legitimació Únicament tractarem les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
  Destinataris Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que li demanem.
  Drets Té dret a saber la informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible a la nostra pàgina web.
  Informació addicional Més informació a l'apartat "LES SEVES DADES SEGURES" de la nostra pàgina web.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM