Zona Lúdica d’Aigües

 

Piscina Lúdica

 

La piscina lúdica té unes condicions idònies: 120 m2, una temperatura d’aigua de 30º – 31º i un disseny exclusiu i únic que et farà tenir la sensació d’estar banyant-te en un entorn natural.

Amb un mecanisme de funcionament dels espais molt pràctic, la piscina consta de 2 jacuzzis per 6 persones cadascun, 3 llits d’aigua on et pots estirar i gaudir d’un massatge general per tot el cos, cascades i canons d’aigua a diferents intensitats, una línia de bombolles per l’esquena i les cames i una piscina infantil per a nens/es fins als 3 anys d’edat. Al costat de la piscina, també tens la possibilitat de relaxar-te en el nostre espai de calma amb gandules.

La instal·lació de la zona lúdica està adaptada per minusvàlids, amb una cadira-grua que facilita l’entrada i sortida de la piscina amb rapidesa i comoditat per la persona.

 
 

Sauna

 

La sauna seca o sauna finlandesa té 20 m2, una temperatura que oscil·la entre els 70º i 90º, i una humitat relativa mai superior al 20%. Està disponible de setembre a juny i proporciona diferents beneficis a la nostra salut: purifica l’organisme, elimina toxines de la pell, facilita la relaxació muscular després de l’activitat física i millora el flux sanguini i el sistema respiratori.

Quina és la millor manera d’utilitzar la sauna? Els tècnics del Club Natació Rubí t’explicaran el seu funcionament i els avantatges per treure’n profit i rendiment. Ells us guiaran tècnicament i us aclariran qualsevol dubte que tingueu.

 
 

Bany de vapor

 

Ja fa temps està reconegut l’efecte terapèutic dels banys de vapor. També anomenat bany turc o hamman, aquest espai que està disponible de setembre a juny consisteix en una aplicació general de vapor d’aigua a una temperatura que oscil·la entre el 40º i 50º. La característica que el diferència d’altres tipus de saunes és l’alt percentatge d’humitat entre el 90% – 100%, que fa que l’ambient estigui ple de vapor. És un espai de 16 m2, tancat i dissenyat amb una combinació de diversos materials resistents a l’oxidació i a la temperatura. Tot aquest conjunt de factors creen un ambient ideal per millorar diferents aspectes de la nostra salut.

Els beneficis són molts i variats: purifica l’organisme, desperta i hidrata les vies respiratòries, facilita la relaxació muscular desprès de l’activitat física, elimina toxines i impureses, té un efecte expectorant pels refredats, sinusitis i altres afeccions del sistema respiratori, gran efecte relaxant a tot el cos, etc.

 
 

Dutxes de sensacions

 

La Dutxa Escocesa i la Dutxa Bitèrmica alternen raigs d’aigua calenta i freda. L’aigua calenta i el vapor dilaten els vasos sanguinis, afavoreixen la transpiració i relaxen els músculs i les articulacions. L’aigua freda constreny els vasos i redueix la inflamació.

Aquest tipus de dutxes reactiven la circulació sanguínea i tonifiquen la pell del cos, gràcies a l’efecte de micro-massatge. Serveixen com a exfoliant natural ja que ajuden a l’eliminació de cèl·lules mortes i, a més, són ideals per combatre l’estrès, gràcies al seu efecte estimulant.

  • Dutxa Escocesa: els rajos d’aigua calenta van dirigits al coll i a zones com les cervicals i les lumbars, els rajos d’aigua tèbia i amb baixa pressió van dirigits a la zona abdominal i els d’aigua freda a les cames.
  • Dutxa Bitèrmica: és un cicle seqüencial que va alternant aigua freda i calenta per tot el cos i que va pujant de peus a cap.
  • Pluja Termostàtica: és un tipus de dutxa molt fina, molt agradable i relaxant que podràs graduar a la temperatura que més t’agradi.
 
Són un complement terapèutic perfecte, tant per després de fer esport com per combinar amb la resta de serveis de la zona lúdica, les has de provar!
 
 
 
Aquests espais només estan disponibles de setembre a juny. Pots consultar el seu horari a l’apartat “Horaris“.
×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM