Preus 2024

El Club Natació Rubí és una entitat declarada d’utilitat pública i sense ànim de lucre. Per tant, a diferència d’una empresa privada, tots els beneficis es reinverteixen en millorar les instal·lacions, en els serveis que oferim i en el foment de l’esport a la ciutat.

El Club actualitza cada any les quotes segons l’Índex de Preus de Consum (IPC), i aquestes són aprovades per l’Ajuntament de Rubí i per l’Assemblea General de Socis i Sòcies.

 

Tipus de Quotes Socials

Quotes Socials Bàsiques

 

✔️ Accés a 2 Sales de Fitness i Musculació
✔️ Accés a la Piscina 1 coberta de 25×16 metres
✔️ Accés a la Piscina Petita coberta de 16×6 metres
✔️ Accés a la Piscina 2 coberta de 25×12,5 metres (Piscina d’Estiu descoberta durant la temporada d’estiu)
✔️ Accés a la Piscina Lúdica d’Aigües amb jacuzzis, llits d’aigua, cascades i canons d’aigua
✔️ Accés a les Dutxes de Sensacions
✔️ Accés a la Sauna Seca
✔️ Accés al Bany de Vapor
✔️ APP del Club per seguir la teva rutina i anàlisis corporals gratuïts
✔️ Descomptes especials per a socis/es en comerços de Rubí
✔️ Accés gratuït a 46 clubs d’Espanya adherits al Passaport ACEDYR
✔️ Una invitació a l’any per convidar a qui vulguis
✔️ Servei d’Amazon Locker
✔️ Bar-Restaurant
✔️ Drets i deures com a soci/a del Club

Quotes Socials Plus

 

✔️ Tot el que inclouen les Quotes Socials Bàsiques
✔️ Activitats Dirigides Físiques i Aquàtiques

 

Què no inclouen les Quotes Socials?

 

❌ Servei d’Entrenador Personal, Nutrició i Fisioteràpia
❌ Activitats Aquàtiques (cursos de natació per a infants, joves i adults, classes personalitzades, Natació Artística i AiguaEmbaràs)

 

Quotes Socials Bàsiques

 • *Els socis de la franja de matí/migdia que vulguin accedir a partir de les 16.30 h hauran d’abonar 1,5 € addicionals en efectiu o amb targeta el moment d’accedir.
 • **Els menors fins als 11 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult per accedir a les piscines i no podran accedir a les Sales de Fitness i Musculació. Els menors de 12 i 13 anys podran accedir a les Sales de Fitness i Musculació per utilitzar només maquinària cardiovascular i sempre acompanyats d’un adult. Els menors de 14 i 15 anys podran utilitzar tota la maquinària de les Sales de Fitness i Musculació però sempre acompanyats d’un adult.
 • ***Consulta les condicions de la promoció aquí.
 • L’edat màxima dels fills/es per a la modalitat familiar és de 25 anys.
 • Els menors de 2 anys podran utilitzar les instal·lacions del Club gratuïtament.
 • En les quotes familiars cal acreditar que tots els membres convisquin al mateix domicili, i no es considera abonament familiar el format només per a 2 germans/es.
 • Es podran incorporar nous membres en abonaments actuals. S’haurà d’abonar la matrícula corresponent als membres afegits (40 € per afegir 1 persona menor fins als 15 anys, 70 € per afegir 1 persona a partir de 16 anys, 90 € per afegir 2 persones, etc). Aquestes incorporacions es podran acollir a les promocions que estiguin vigents en cada moment. També s’haurà de pagar la l’import resultant de la diferència de la mensualitat entre la quota antiga i la nova, i el carnet o carnets dels nous socis o les noves sòcies.
 • Descompte del 25% per a pensionistes empadronats a Rubí que tinguin la T-Blava i del 50% per a pensionistes empadronats a Rubí que tinguin la T-Verda. Descompte del 8% en Quotes Socials individuals per a estudiants d’entre 16 i 25 anys amb formació reglada i oficial en curs, i en quotes familiars per a família nombrosa o monoparentals del 5 %. Aquests descomptes no són acumulables i sempre s’haurà de presentar el carnet corresponent que ho acrediti. S’aplicaran només sobre la Quota Social Bàsica.

Quotes Socials Plus

 

Entrades puntuals a la instal·lació

 • Les entrades i els abonaments es poden comprar a recepció en efectiu o amb targeta.
 • Les entrades i els abonaments permeten l’accés a totes les instal·lacions però no permeten l’accés a les Activitats Dirigides ni a la resta d’activitats.
 • No s’acceptaran devolucions de la compra d’entrades o abonaments. En el cas de les entrades sí que serà possible canviar-les per un altre dia, sempre amb anterioritat al dia comprat inicialment. L’anul·lació convertirà l’entrada en saldo del moneder virtual per comprar entrades per un altre dia. En cap cas es retornarà l’import al mètode de pagament original. Si l’entrada s’ha utilitzat no es podrà sol·licitar cap anul·lació per cap motiu.
 • *Els menors fins als 11 anys (inclosos) hauran de venir acompanyats d’un adult i i no podran accedir a les Sales de Fitness i Musculació. El màxim de menors per cada adult és de 2, exceptuant les famílies nombroses que hauran de presentar el carnet corresponent. Els menors de 12 i 13 anys podran accedir a les Sales de Fitness i Musculació per utilitzar només maquinària cardiovascular i sempre acompanyats d’un adult. Els menors de 14 i 15 anys podran utilitzar tota la maquinària de les Sales de Fitness i Musculació però sempre acompanyats d’un adult.
 • És imprescindible mostrar el DNI en el moment de comprar l’entrada o abonament presencialment, o en el moment d’accedir en el cas d’haver-la comprat a través del nostre web.
 • En el cas dels abonaments de 20 entrades, serà obligatori accedir a la instal·lació amb el carnet corresponent. En el cas de les entrades puntuals caldrà accedir pels torns amb el codi QR de l’entrada imprès o en format digital. No portar el carnet o l’entrada comportarà no poder accedir al recinte.
 • Descompte del 25% per a pensionistes empadronats a Rubí que tinguin la T-Blava i del 50% per a pensionistes empadronats a Rubí que tinguin la T-Verda, presentant el carnet corresponent.
 

Entrades puntuals Piscina d’Estiu

Pots consultar tota la informació de les entrades i abonaments per a la Piscina d’Estiu 2024 aquí.

Altres serveis

Documentació necessària per fer-se soci/a

 

 • Dades bancàries (IBAN).
 • Justificant de convivència, si es tracta d’una quota familiar.
 • Per acollir-se a qualsevol descompte caldrà presentar el corresponent carnet a recepció el primer dia, on en el cas d’haver fet l’alta online es realitzarà la devolució corresponent i s’aplicarà el descompte per als propers rebuts.

 

Aspectes importants

 

 • L’import de la primera mensualitat, la matrícula i el carnet de soci/a s’abonaran en efectiu o targeta en el moment de donar-se d’alta.
 • Les altes del dia 1 al 14 del mes pagaran la quota sencera del mes en curs, mentre que del dia 15 al 24 es pagarà només la meitat de la mensualitat. Del dia 25 al 31 es pagarà la quota complerta del mes següent.
 • Els pagaments següents es domiciliaran obligatòriament a l’entitat que indiqui el soci/a.
 • Per tramitar la baixa, aquesta ha de ser comunicada presencialment a recepció o per correu electrònic a cnr@cnrubi.cat abans del dia 25 del vigent mes.
 • La comissió per devolució d’un rebut serà de 5 € per cobrir la comissió bancària i les despeses de gestió.
 • Es podrà sol·licitar la baixa temporal en casos de prescripció mèdica, desplaçament per estudis o per motius laborals i s’haurà de sol·licitar per escrit a la Junta Directiva. Durant aquest període (mínim de 2 mesos i màxim de 2 anys) no es podrà fer ús de la instal·lació i es pagarà només un 40% de la quota corresponent.
 • Abans de fer-se soci/a o utilitzar les instal·lacions és obligatori llegir i complir el Reglament Intern i els Estatuts del Club Natació Rubí.

Els preus específics d’altres activitats, serveis o de les Seccions esportives es poden consultar al seu apartat específic d’aquesta pàgina web.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM