Natació Artística

Al Club tens la opció de realitzar cursos orientats a donar a conèixer la Natació Artística a nens i nenes d’entre 6 i 18 anys d’edat. Contribuïm en el desenvolupament integral dels alumnes, aprofitant els beneficis i valors que ens ofereix aquest gran esport que combina la natació, la gimnàstica i la dansa.

La natació artística consisteix en realitzar soles, en parella o en equip una coreografia de moviments a l’aigua i al ritme de la música. És un esport que garanteix l’espectacle i entusiasma al públic. Cada any preparem amb molta il·lusió una exhibició de final de curs per mostrar a familiars i amics les coreografies treballades durant l’any i participem amb els equips del Grup 2 a la competició escolar que organitza el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) per a esportistes no federats.

 

Inscripcions obertes online o al Centre d’Atenció a l’Usuari

 

Instruccions per a renovacions o inscripcions online

1. Abans d’accedir llegeix la resta d’instruccions per assegurar-te que fas la inscripció correctament

2. Accedeix a la plataforma aquí.

3. Clica a “INSCRIPCIÓ” a l’apartat “Activitats Aquàtiques 2022/2023” de la pàgina principal.

4. Entra al compte de la persona que es vol inscriure a l’activitat (en aquest cas del nen/a).

 • Si el nen/a ja ha realitzat alguna activitat al Club, ha estat soci/a o ha accedit algun cop a les instal·lacions ja té un compte creat:
  • L’usuari per defecte és el seu DNI (sense guió i en majúscula), o en el cas que no tingui DNI o no ens l’hagueu comunicat és el correu electrònic que estigui associat a la fitxa.
  • La clau d’accés per defecte és el seu any de naixement (els 4 dígits). Si vau crear un compte online, és la que vau escollir en el moment de crear-lo. Si l’heu modificat posteriorment és la nova que hagueu escollit.
  • Si no recordes la clau d’accés, pots clicar a “Has oblidat la clau d’accés?” i rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada per restablir-la.
  • Si tens problemes per accedir escriu-nos des de l’apartat “Contacta” i t’ajudarem.
 • Si el nen/a mai ha realitzar cap activitat al Club, ni ha estat soci/a, ni ha accedit mai a les instal·lacions:
  • Clica a “Nou usuari” per crear-li un nou compte i segueix els passos indicats.
  • Si el nen/a no té DNI no podràs crear una compte online. Escriu-nos des de l’apartat “Contacta” i et facilitarem les dades d’accés.

5. Un cop has accedit, selecciona la persona de la unitat familiar que s’inscriurà a l’activitat.

6. Selecciona “Activitats Aquàtiques”. A continuació, selecciona “Natació Artística” (només t’apareixeran els grups als que el nen/a es pot inscriure segons la seva edat).

 • En el cas que sigui una renovació, hauràs de clicar a “Inscriure’m des de la llista d’espera” en el grup que desitges.
 • En el cas d’una nova inscripció, hauràs d’inscriure’t a la llista d’espera en el grup que desitges i en el cas que hi hagi places disponibles ens posarem en contacte amb tu per realitzar la prova d’accés.

7. T’apareixerà el resum d’informació de l’activitat i el preu segons si el nen/a és soci/a o no.

8. Al següent pas selecciona l’opció desitjada en els diferents consentiments necessaris per poder realitzar la inscripció, o modifica’ls si escau. Clica a “DESAR” després de respondre tots els consentiments i després a “SEGÜENT”.

9. Clica a CONTINUAR i t’apareixerà el resum de pagament. En aquest apartat hauràs d’introduir el número de compte per als següents pagaments en cas que no tinguem aquestes dades. Si ja consten a la nostra base de dades les podràs modificar més endavant a l’apartat “Dades Econòmiques”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari.

 • Des del moment que comences el procés d’inscripció disposes de 15 minuts per completar-la. Si per qualsevol motiu durant el procés surts de la pàgina sense completar el pagament, la inscripció quedarà pendent durant 15 minuts i hauràs d’esperar aquest temps abans de tornar-ho a intentar.

10. Selecciona pagament amb targeta i realitza el pagament del mes de setembre i la matrícula (en el cas dels no socis).

11. Passats uns minuts rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada amb el comprovant de la inscripció.

 • En el cas que no rebis el correu electrònic passats uns minuts, posa’t en contacte amb nosaltres per comprovar que l’adreça de correu electrònic que tenim registrada sigui correcte i poder reenviar-te el missatge. També pots comprovar-ho tu mateix a l’apartat “Les meves dades” de l’àrea d’usuari.

12. IMPORTANT: un cop feta la inscripció, si no ets soci/a hauràs de passar per la recepció del Club abans del 31 d’agost per recollir i abonar el carnet d’accés a la instal·lació (1,80 €) en el cas que no el tinguis d’altres activitats.

13. A l’apartat “Les meves activitats”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari, podràs consultar les activitats a les que està inscrit/a així com modificar algunes de les teves dades.

14. Si vols modificar altres dades o tens qualsevol dubte, escriu-nos des de l’apartat “Contacta“.

 

Horaris 2022/2023

 

Un cop feta la prova d’accés, l’entrenadora us informarà del grup d’entrenament al que haureu d’inscriure a la nena.

 

Grup 1 Dimarts i dijous 18 a 19.30 h
Grup 2 Dimarts i dijous 19.30 a 21 h
Divendres 18.45 a 20.15 h

 

Quotes 2022/2023

 

    Preu mensual
Grup 1 Preu* 51,30 €*
  Preu soci/a 38,50 €
Grup 2 Preu* 67,70 €*
  Preu soci/a 50,15 €

* Els no socis hauran de pagar 17,75 € en concepte de matrícula i 1,80 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació, en el cas que no el tinguin.

Durant el curs us informarem d’un pagament extra en concepte del banyador d’exhibició i de material. A les alumnes del Grup 2 també se’ls hi inclourà les despeses de la participació a la Competició Escolar de Natació Artística de Barcelona.

 

Normativa d’inscripció i pagament

 

 • La inscripció es realitzarà preferentment online a través de la web del Club.
 • El primer pagament i la matrícula (en el cas dels no socis) es pagaran en el moment de la inscripció. El carnet d’accés a la instal·lació (en el cas de no socis), es pagarà en el moment de recollir-lo. La resta de pagaments es realitzaran de forma automàtica a través del compte bancari.
 • En cas de no continuar l’activitat, cal avisar al Centre d’Atenció al Soci/a del Club abans del dia 25 del mes anterior al proper pagament per evitar que sigui emès el següent rebut, signant l’imprès de baixa corresponent.

 

Calendari d’activitats 2022/2023

 

 • INICI: 1 de setembre de 2022
 • FINALITZACIÓ: 30 de juny de 2023

DIES FESTIUS ACTIVITATS

 • Tots els festius autonòmics, nacionals i locals.

 

Normativa de l’activitat

 

 • Carnet d’accés: serà obligatori accedir a la instal·lació amb el carnet de cursetista o el de soci/a. No portar-lo comportarà no poder accedir al recinte i, per tant, no poder realitzar l’activitat.
 • Entrada: es podrà accedir al Club màxim 10 minuts abans de l’activitat per l’accés on s’indiqui el primer dia.
 • Acompanyants: només es permet l’entrada als vestidors d’un acompanyant per infant. L’acompanyant no podrà fer ús de la resta d’instal·lacions si no és soci/a o ha comprat una entrada puntual.
 • Vestidors: s’haurà d’utilitzar sempre el vestidor assignat el primer dia i minimitzar tot el que es pugui el temps d’ús. El grup 1 s’haurà d’esperar dins del vestidor fins que les entrenadores les vagin a recollir, i al finalitzar la sessió les acompanyaran al mateix vestuari. Les nenes del grup 2 hauran d’estar a l’hora d’inici de l’activitat a la piscina 1 per començar l’escalfament, i a l’hora de la sortida les acompanyaran les entrenadores al vestidor establert. És important que el pare, mare o acompanyant esperi a l’interior del vestidor en el moment de la recollida, això evitarà aglomeracions al passadís i una millor fluidesa del curs.
 • Si algun pare o mare vol parlar amb les entrenadores ho haurà de fer, en el cas de les petites, abans de començar l’entrenament i en el cas de les grans després de la classe, sempre i quan hi hagi temps i no s’interfereixi en la puntualitat a l’hora de començar la sessió.
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba als vestidors. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Dutxes: els infants es dutxaran a les dutxes de platja de piscina quan finalitzi l’activitat (sense sabó). Els vestidors no disposen de dutxes.
 • Equipament: per poder assistir als cursos de Natació Artística cal portar banyador, barnús, xancles, casquet de bany (obligatori), ulleres de piscina (recomanat) i pinces pel nas. Per millorar el dinamisme de la classe es recomana que cada peça de roba porti el nom del nen/a
 • Puntualitat: Es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes.
 • Espais: els cursos de natació es realitzaran a la piscina 1 o piscina 2 depenent del grup.
 • Un cop feta la inscripció, si no ets soci/a hauràs de passar pel Centre d’Atenció al Soci/a abans del 31 d’agost per recollir i abonar el carnet d’accés a la instal·lació (1.80 €) en el cas que no el tinguis d’altres activitats (el primer dia no s’entregaran carnets).
 • Amb la inscripció a l’activitat, el participant i els seus pares/tutors accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club.

 

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursos de natació en funció de les seves necessitats.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM