Natació Artística

Al Club tens la opció de realitzar cursos infantils de Natació Artística. Moltes nenes gaudeixen d’aquest esport tan complet que combina la natació, la gimnàstica i la dansa. La natació artística consisteix en realitzar soles, en parella o en equip una coreografia de moviments a l’aigua i al ritme de la música. És un esport que garanteix l’espectacle i entusiasma al públic.

Cada any, entrenadores i nenes preparen amb molta il·lusió una exhibició dels seus aprenentatges per a familiars i amics en varis festivals durant el curs.

 

 

 

INSCRIPCIONS OBERTES

Instruccions per a renovacions i inscripcions online

 

1. És molt important llegir atentament cada punt de les instruccions per assegurar-te que la inscripció es realitza correctament.

2. Accedeix a la plataforma aquí.

3. Entra al compte de la persona que es vol inscriure a l’activitat (en aquest cas de la nena). L’usuari és el seu DNI (sense guió i amb majúscula) i la clau és el seu any de naixement (els 4 dígits).

-. Si tens problemes per accedir o la nena no té DNI, escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i t’ajudarem.

-. Si mai has realitzat cap activitat ni la nena és sòcia del Club, hauràs de clicar a “Nou usuari” per crear una nova fitxa.

4. Clica a RENOVAR a la pàgina principal.

5. T’apareixerà la pàgina per escollir l’activitat. Filtra per tipus d’activitat i selecciona el grup que desitges.

-. Només t’apareixeran les activitats a les que és possible inscriure’t segons l’edat.

6. A l’activitat/grup que desitges:

-. En el cas que sigui una renovació, hauràs de clicar a “Inscriure’m des de la llista d’espera”.

-. En el cas d’una nova inscripció, hauràs d’inscriure’t a la llista d’espera i en el cas que hi hagi places disponibles ens posarem en contacte amb tu per realitzar la prova d’accés.

7. T’apareixerà el resum d’informació de l’activitat i el preu segons si el nen/a és soci/a o no. Clica a CONTINUAR.

8. Accepta les condicions d’alta a l’activitat, la Declaració Responsable per a les famílies de cursetistes/campistes menors d’edat, els Estatuts, el Reglament de Règim Intern i el Pla de Reobertura del Club Natació Rubí i clica a continuar.

9. T’apareixerà el resum de pagament. En aquest apartat hauràs d’introduir el número de compte per als següents pagaments en cas que no tinguem aquestes dades. Si ja consten a la nostra base de dades les podràs modificar més endavant a l’apartat “Dades Econòmiques”, dins de “Les meves dades” del menú superior.

10. Selecciona pagament amb targeta i realitza el pagament.

11. Un cop completat el pagament, quedarà confirmada la inscripció a l’activitat.

12. Un cop feta la inscripció, si no ets soci/a hauràs de passar per el Centre d’Atenció al Soci/a abans del 31 d’agost per recollir el carnet d’accés a la instal·lació en el cas que no el tinguis d’altres activitats.

13. Posteriorment a la inscripció rebràs un correu electrònic amb un formulari per completar la inscripció i signar la informació en compliment de la normativa de protecció de dades personals. Si no el reps posa’t en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat.

14. A l’apartat “Les meves activitats”, dins de “Les meves dades” del menú superior, podràs consultar les activitats a les que està inscrita.

 

Horaris 2021/2022

 

Un cop feta la prova d’accés, l’entrenadora us informarà del grup d’entrenament al que haureu d’inscriure a la nena.

Grup 1 Dimarts i dijous 18.00 a 19.30 h
Grup 2 Dimarts i dijous 19.30 a 21.00 h
Divendres 18.45 a 20.15 h

 

Quotes 2021/2022

 

    Preu mensual
Grup 1 Preu * 47,65 € *
  Preu soci/a 35,75 €
Grup 2 Preu * 62,90 € *
  Preu soci/a 46,60 €

* Els no socis hauran de pagar 16,50 € en concepte de matrícula del curs 2021-2022 i 1,70 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació, en el cas que no el tinguin.

 

Normativa d’inscripció i pagament

 

 • La inscripció es realitzarà preferentment online a través de la web del Club.
 • El primer pagament i la matrícula (en el cas dels no socis) es pagaran en el moment de la inscripció. El carnet d’accés a la instal·lació (en el cas de no socis), es pagarà en el moment de recollir-lo. La resta de pagaments es realitzaran de forma automàtica a través del compte bancari.
 • En cas de no continuar l’activitat, cal avisar al Centre d’Atenció al Soci/a del Club abans del dia 20 del mes anterior al proper pagament per evitar que sigui emès el següent rebut, signant l’imprès de baixa corresponent.

 

Calendari d’activitats 2021/2022

 

 • INICI: 2 de setembre de 2021
 • FINALITZACIÓ: 30 de juny de 2022

DIES FESTIUS ACTIVITATS

 • Tots els festius nacionals i locals.
 • Dimarts, 7 de desembre de 2021.
 • Divendres, 24 de desembre de 2021.
 • Divendres, 31 de desembre de 2021.

 

Normativa del curs i protocols d’higiene

 

 • Es podrà accedir al Club màxim 10 minuts abans de l’activitat.
 • Només es permet l’entrada als vestidors d’un acompanyant per nena.
 • És obligatori desinfectar-se les mans a l’entrada al Club i després d’utilitzar els vestidors.
 • És obligatori utilitzar mascareta sempre, exceptuant el moment en que es realitzi l’activitat.
 • S’haurà d’utilitzar sempre el vestidor assignat el primer dia. El grup 1 s’haurà d’esperar dins fins que les entrenadores les vagin a recollir i al finalitzar la sessió les acompanyaran al mateix vestuari. Les nenes dels grups 2 hauran d’estar a l’hora d’inici de l’activitat a la piscina 1 per començar l’escalfament. A l’hora de la sortida les acompanyaran les entrenadores al vestuari establert. És important que els pares esperin a l’interior del vestidor durant la recollida del grup, això evitarà aglomeracions al passadís i una millor fluïdesa de l’activitat.
 • Si algun pare o mare vol parlar amb les entrenadores ho haurà de fer, en el cas de les petites, abans de començar l’entrenament i en el cas de les grans després de la classe, sempre i quan hi hagi temps i no s’interfereixi en la puntualitat a l’hora de començar la sessió.
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba al vestidor. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Els assecadors, de moment, romandran deshabilitats per seguretat.
 • Es recomana utilitzar una tovallola al vestidor per posar a sobre del banc, per seure si és necessari o per posar les pertinences a sobre.
 • Les dutxes dels vestidors de grups estaran deshabilitades per evitar creuaments de grups i aglomeracions. Les nenes es dutxaran a les dutxes de platja de piscina quan finalitzi l’activitat i abans de posar-se el barnús (sense sabó).
 • Us demanem minimitzar tot el que pugueu l’estança dins dels vestidors, mantenir sempre que sigui possible la distància de seguretat i no treure-us la mascareta en cap moment.
 • Equipament: per poder assistir als cursos de natació artística cal portar banyador, barnús, xancles, casquet de bany (obligatori) i ulleres de piscina (recomanat) i pinces pel nas. Per millorar el dinamisme de la classe es recomana que cada peça de roba porti el nom de la nena. Es recomana l’ús de barnús amb butxaques per guardar la mascareta durant l’activitat i tenir-la a mà per utilitzar-la quan sigui necessari.
 • Es recomana utilitzar material propi sempre que sigui possible. Quan s’utilitzi material del Club, estarà prèviament net i desinfectat.
 • S’haurà de signar la declaració responsable per a famílies de cursetistes menors d’edat en el procés d’inscripció.
 • En les inscripcions online, posteriorment a la inscripció es rebrà un correu electrònic amb un formulari per completar la inscripció i signar la informació en compliment de la normativa de protecció de dades personals.
 • Amb la inscripció a l’activitat, el participant i els seus pares/tutors accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club, així com el Pla d’ús de les d’instal·lacions COVID-19.

 

 

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursos de natació en funció de les seves necessitats.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM