Natació Artística 2023/2024

Al Club tens la opció de realitzar cursos orientats a donar a conèixer la Natació Artística a nens i nenes d’entre 6 i 18 anys d’edat. Contribuïm en el desenvolupament integral dels alumnes, aprofitant els beneficis i valors que ens ofereix aquest gran esport que combina la natació, la gimnàstica i la dansa.

La natació artística consisteix en realitzar soles, en parella o en equip una coreografia de moviments a l’aigua i al ritme de la música. És un esport que garanteix l’espectacle i entusiasma al públic. Cada any preparem amb molta il·lusió una exhibició de final de curs per mostrar a familiars i amics les coreografies treballades durant l’any i participem amb els equips del Grup 2 a la competició escolar que organitza el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) per a esportistes no federats.

 

INSCRIPCIONS OBERTES

Places limitades!

Instruccions per a renovacions o inscripcions online

1. Abans d’accedir llegeix la resta d’instruccions per assegurar-te que fas la inscripció correctament

2. Accedeix a la plataforma aquí.

3. Clica a “INSCRIPCIÓ” a l’apartat “Activitats Aquàtiques 2023/2024” de la pàgina principal.

4. Entra al compte de la persona que es vol inscriure a l’activitat (en aquest cas del nen/a).

 • Si el nen/a ja ha realitzat alguna activitat al Club, ha estat soci/a o ha accedit algun cop a les instal·lacions ja té un compte creat:
  • L’usuari per defecte és el seu DNI (sense guió i en majúscula), o en el cas que no tingui DNI o no ens l’hagueu comunicat és el correu electrònic que estigui associat a la fitxa.
  • La clau d’accés per defecte és el seu any de naixement (els 4 dígits). Si vau crear un compte online, és la que vau escollir en el moment de crear-lo. Si l’heu modificat posteriorment és la nova que hagueu escollit.
  • Si no recordes la clau d’accés, pots clicar a “Has oblidat la clau d’accés?” i rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada per restablir-la.
  • Si tens problemes per accedir escriu-nos des de l’apartat “Contacta” i t’ajudarem.
 • Si el nen/a mai ha realitzar cap activitat al Club, ni ha estat soci/a, ni ha accedit mai a les instal·lacions:
  • Clica a “Nou usuari” per crear-li un nou compte i segueix els passos indicats.
  • Si el nen/a no té DNI no podràs crear una compte online. Escriu-nos des de l’apartat “Contacta” i et facilitarem les dades d’accés.

5. Un cop has accedit, selecciona la persona de la unitat familiar que s’inscriurà a l’activitat.

6. Selecciona “Activitats Aquàtiques”. A continuació, selecciona “Natació Artística” (només t’apareixeran els grups als que el nen/a es pot inscriure segons la seva edat).

 • En el cas que sigui una renovació, hauràs de clicar a “Inscriure’m des de la llista d’espera” en el grup que desitges.
 • En el cas d’una nova inscripció, hauràs d’inscriure’t a la llista d’espera en el grup que desitges i en el cas que hi hagi places disponibles ens posarem en contacte amb tu per realitzar la prova d’accés.

7. T’apareixerà el resum d’informació de l’activitat i el preu segons si el nen/a és soci/a o no.

8. Al següent pas selecciona l’opció desitjada en els diferents consentiments necessaris per poder realitzar la inscripció, o modifica’ls si escau. Clica a “DESAR” després de respondre tots els consentiments i després a “SEGÜENT”.

9. Clica a CONTINUAR i t’apareixerà el resum de pagament. En aquest apartat hauràs d’introduir el número de compte per als següents pagaments en cas que no tinguem aquestes dades. Si ja consten a la nostra base de dades les podràs modificar més endavant a l’apartat “Dades Econòmiques”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari.

10. Selecciona pagament amb targeta i realitza el pagament del mes de setembre i la matrícula (en el cas dels no socis).

11. Passats uns minuts rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada amb el comprovant de la inscripció.

 • En el cas que no rebis el correu electrònic passats uns minuts, posa’t en contacte amb nosaltres per comprovar que l’adreça de correu electrònic que tenim registrada sigui correcte i poder reenviar-te el missatge. També pots comprovar-ho tu mateix a l’apartat “Les meves dades” de l’àrea d’usuari.

12. IMPORTANT: un cop feta la inscripció, si no ets soci/a hauràs de passar per la recepció del Club abans del 31 d’agost per recollir i abonar el carnet d’accés a la instal·lació (1,80 €) en el cas que no el tinguis d’altres activitats.

13. A l’apartat “Les meves activitats”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari, podràs consultar les activitats a les que està inscrit/a així com modificar algunes de les teves dades.

14. Si vols modificar altres dades o tens qualsevol dubte, escriu-nos des de l’apartat “Contacta“.

 

Horaris 2023/2024

 

Un cop feta la prova d’accés, l’entrenadora us informarà del grup d’entrenament al que haureu d’inscriure a la nena.

 

Grup 1 Dimarts i dijous 18.00 a 19.30 h
Grup 2 Dimarts i dijous 19.30 a 21.00 h
Divendres 18.45 a 20.15 h

 

Quotes 2023/2024

 

    Preu mensual
Grup 1 Preu* 54,40 €*
  Preu soci/a 40,85 €
Grup 2 Preu* 71,80 €*
  Preu soci/a 53,20 €

* Els no socis hauran de pagar 18,85 € en concepte de matrícula i 1,90 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació, en el cas que no el tinguin.

Durant el curs us informarem d’un pagament extra en concepte del banyador d’exhibició i de material. A les alumnes del Grup 2 també se’ls hi inclourà les despeses de la participació a la Competició Escolar de Natació Artística de Barcelona.

 

Normativa d’inscripció i pagament

 

 • La inscripció es realitzarà preferentment online a través de la web del Club.
 • El primer pagament i la matrícula (en el cas dels no socis) es pagaran en el moment de la inscripció. El carnet d’accés a la instal·lació (en el cas de no socis), es pagarà en el moment de recollir-lo. La resta de pagaments es realitzaran de forma automàtica a través del compte bancari.
 • En cas de no continuar l’activitat, cal avisar al Centre d’Atenció al Soci/a del Club abans del dia 25 del mes anterior al proper pagament per evitar que sigui emès el següent rebut, signant l’imprès de baixa corresponent.

 

Calendari d’activitats 2023/2024

 

 • INICI: 1 de setembre de 2023
 • FINALITZACIÓ: 30 de juny de 2024

DIES FESTIUS ACTIVITATS

 • Tots els festius autonòmics, nacionals i locals.

 

Normativa de l’activitat

 

 • Carnet d’accés: serà obligatori accedir a la instal·lació amb el carnet de cursetista o el de soci/a. No portar-lo comportarà no poder accedir al recinte i, per tant, no poder realitzar l’activitat.
 • Entrada: es podrà accedir al Club màxim 10 minuts abans de l’activitat per l’accés on s’indiqui el primer dia.
 • Acompanyants: només es permet l’entrada als vestidors d’un acompanyant per infant. L’acompanyant no podrà fer ús de la resta d’instal·lacions si no és soci/a o ha comprat una entrada puntual.
 • Vestidors: s’haurà d’utilitzar sempre el vestidor assignat el primer dia i minimitzar tot el que es pugui el temps d’ús. El grup 1 s’haurà d’esperar dins del vestidor fins que les entrenadores les vagin a recollir, i al finalitzar la sessió les acompanyaran al mateix vestuari. Les nenes del grup 2 hauran d’estar a l’hora d’inici de l’activitat a la piscina 1 per començar l’escalfament, i a l’hora de la sortida les acompanyaran les entrenadores al vestidor establert. És important que el pare, mare o acompanyant esperi a l’interior del vestidor en el moment de la recollida, això evitarà aglomeracions al passadís i una millor fluidesa del curs.
 • Si algun pare o mare vol parlar amb les entrenadores ho haurà de fer, en el cas de les petites, abans de començar l’entrenament i en el cas de les grans després de la classe, sempre i quan hi hagi temps i no s’interfereixi en la puntualitat a l’hora de començar la sessió.
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba als vestidors. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Dutxes: els infants es dutxaran a les dutxes de platja de piscina quan finalitzi l’activitat (sense sabó). Els vestidors no disposen de dutxes.
 • Equipament: per poder assistir als cursos de Natació Artística cal portar banyador, barnús, xancles, casquet de bany (obligatori), ulleres de piscina (recomanat) i pinces pel nas. Per millorar el dinamisme de la classe es recomana que cada peça de roba porti el nom del nen/a
 • Puntualitat: Es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes.
 • Espais: els cursos de natació es realitzaran a la piscina 1 o piscina 2 depenent del grup.
 • Un cop feta la inscripció, si no ets soci/a hauràs de passar pel Centre d’Atenció al Soci/a abans del 31 d’agost per recollir i abonar el carnet d’accés a la instal·lació (1.80 €) en el cas que no el tinguis d’altres activitats (el primer dia no s’entregaran carnets).
 • Amb la inscripció a l’activitat, el participant i els seus pares/tutors accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club.

 

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursos de natació en funció de les seves necessitats.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM