Sala de Fitness i Musculació

Al Club Natació Rubí comptem amb dues sales de fitness o condicionament físic amb maquinària de primeres marques que us ajudaran a aconseguir un estat físic òptim i saludable. Tal i com el seu nom diu, el condicionament físic és un entrenament que ens ajuda a millorar, recuperar o mantenir les nostres capacitats i habilitats físiques, tant per a la nostra salut com per a la pràctica esportiva.

Els objectius generals són desenvolupar la força, la flexibilitat, la resistència i la velocitat. Les millores de totes aquestes habilitats augmenten la nostra qualitat de vida, i a més, ens ajuden a sentir-nos millor amb el nostre cos. Altres possibles objectius poden ser la pèrdua de pes o, simplement, descarregar la tensió acumulada durant tot el dia. Sigui com sigui, els resultats són sempre positius i satisfactoris per les persones que realitzen activitat física a les nostres sales.

El condicionament físic també és fonamental per a totes les persones que practiquen un esport. Gràcies a ell es desenvolupen i milloren les capacitats físiques bàsiques per poder practicar-lo.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM