Activitats Aquàtiques Nadons 2023/2024

La natació és important començar-la des de ben petits ja que aporta molts beneficis al nen/a. Al realitzar-se les sessions amb els pares, es reforcen els lligams afectius nadó-pares i augmenta la confiança del nen/a amb el medi aquàtic. A més, millora el desenvolupament psicomotor, ajuda al sistema immunològic, reforça el sistema cardio-respiratori, etc.

Les sessions sempre estan controlades per un monitor especialitzat que explicarà que hem de fer i com hem de realitzar els exercicis de forma correcta. L’objectiu de les classes és que el nadó agafi confiança a l’aigua i s’estimuli corporal, sensorial i socialment a traves d’activitats lúdiques. Així aconseguirem que tingui una bona i millor autonomia al medi aquàtic.

Aquí al Club, el nadó podrà començar a realitzar el curs a partir dels 5 mesos fins els 2 anys d’edat, amb la possibilitat de continuar als nostres cursets de 2/3 anys. Les sessions tenen una durada de 30 minuts i es realitzen a la piscina petita, on la temperatura de l’aigua està entre 31 i 32 graus, una temperatura idònia per realitzar i gaudir de l’activitat.

A més, la piscina petita està equipada amb un innovador sistema de desinfecció de l’aigua amb ultraviolats que redueix les irritacions, els picors i l’olor que pot ocasionar el clor.

 

 

INSCRIPCIONS OBERTES

Places limitades!

 

HORARIS I QUOTES 2023/2024

 

NENS/ES DELS 5 MESOS ALS 2 ANYS D’EDAT PREU MENSUAL (1 sessió/setmana)
DIES HORARIS PREU* PREU PARE O MARE SOCI/A
DIJOUS 17.00 – 17.30 h

47,05 €*

 

33,55 €

 

DIVENDRES 11.15 – 11.45 h
16.40 – 17.10 h
17.15 – 17.45 h
DISSABTE 10.15 – 10.45 h
10.50 – 11.20 h

* Si el pare o la mare no és soci/a s’haurà de pagar 18,85 € en el moment de fer la inscripció en concepte de drets d’inscripció i 1,90 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació.

 

CALENDARI D’ACTIVITATS 2023/2024

 

 • INICI: 1 de setembre 2023
 • FINALITZACIÓ: 30 de juny de 2024
 • DIES FESTIUS ACTIVITATS: tots els festius nacionals, autonòmics i locals, i el dissabte 30 de març de 2024.

 

NORMATIVA DE PAGAMENT

 

 • Les inscripcions s’hauran de realitzar presencialment al Centre d’Atenció a l’Usuari del Club.
 • El primer pagament s’haurà de fer en metàl·lic o targeta en el moment de la inscripció, i la resta de pagaments seran renovacions automàtiques mensuals a través del compte bancari.
 • En cas de no continuar l’activitat, cal avisar abans del dia 25 del mes anterior al proper pagament per evitar que sigui emès el següent rebut.

 

NORMATIVA DE L’ACTIVITAT

 

 • Carnet d’accés: serà obligatori accedir a la instal·lació amb el carnet de cursetista o el de soci/a. No portar-lo comportarà no poder accedir al recinte i, per tant, no poder realitzar l’activitat.
 • Puntualitat: es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes. És important que arribeu amb temps a la zona de vestuaris per poder canviar al nen/a amb tranquil·litat i sortir a la zona d’aigua sense preses per no transmetre sensació d’estrès.
 • Entrada: es podrà accedir al Club màxim 10 minuts abans de l’activitat per l’accés on s’indiqui el primer dia.
 • Acompanyants: només es permet l’entrada als vestidors i a l’activitat d’un acompanyant per infant. No es podrà fer ús de la resta d’instal·lacions si no s’és soci/a o s’ha comprat una entrada puntual.
 • Vestidors: s’haurà d’utilitzar sempre el vestidor assignat el primer dia i minimitzar tot el que es pugui el temps d’ús. El primer dia també s’indicarà el punt de trobada per començar la classe.
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba als vestidors. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Equipament: per poder assistir a les Activitats Aquàtiques per a Nadons cal portar bolquer d’aigua (o banyador ajustat), barnús, xancles i casquet de bany. Per millorar el dinamisme de la classe es recomana que cada peça de roba porti el nom de l’alumne.
 • El pare, la mare o un acompanyant haurà de fer l’activitat amb el nadó a l’aigua.
 • Espais: el cursets de nadons es realitzaran a la piscina petita.
 • Amb la inscripció a l’activitat, els pares/tutors del nadó accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club.

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursets de natació en funció de les seves necessitats.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM