Activitats Aquàtiques Nadons

La natació és important començar-la des de ben petits ja que aporta molts beneficis al nen/a. Al realitzar-se les sessions amb els pares, es reforcen els lligams afectius nadó-pares i augmenta la confiança del nen/a amb el medi aquàtic. A més, millora el desenvolupament psicomotor, ajuda al sistema immunològic, reforça el sistema cardio-respiratori, etc.

Les sessions sempre estan controlades per un monitor especialitzat que explicarà que hem de fer i com hem de realitzar els exercicis de forma correcta. L’objectiu de les classes és que el nadó agafi confiança a l’aigua i s’estimuli corporal, sensorial i socialment a traves d’activitats lúdiques. Així aconseguirem que tingui una bona i millor autonomia al medi aquàtic.

Aquí al Club, el nadó podrà començar a realitzar el curs a partir dels 5 mesos fins els 2 anys d’edat, amb la possibilitat de continuar als nostres cursets de 2/3 anys. Les sessions tenen una durada de 30 minuts i es realitzen a la piscina petita, on la temperatura de l’aigua està entre 31-32 graus, una temperatura idònia per realitzar i gaudir de l’activitat.

A més, la piscina petita està equipada amb un innovador sistema de desinfecció de l’aigua amb ultraviolats que redueix les irritacions, els picors i l’olor que pot ocasionar el clor.

INSCRIPCIONS OBERTES AL CENTRE D’ATENCIÓ AL SOCI/A

 

NENS/ES DELS 5 MESOS ALS 2 ANYS D’EDAT

 

2021/2022 PREU MENSUAL
DIES HORARIS PREU* PREU SOCIS/ES
DIJOUS 17.00 – 17.30 h

41,25 €*

 

29,40 €

 

DIVENDRES 11.00 – 11.30 h
16.40 – 17.10 h
17.15 – 17.45 h
DISSABTE 10.15 – 10.45 h
10.50 – 11.20 h

* Els pares no socis hauran de pagar 16,50 € en el moment de fer la inscripció en concepte de drets d’inscripció i 1,70 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació. El preu mensual és per una sessió setmanal.

 

CALENDARI D’ACTIVITATS 2021/2022

 

 • INICI: 2 de setembre 2021
 • FINALITZACIÓ: 30 de juny de 2022
 • DIES FESTIUS ACTIVITATS: tots els festius nacionals i locals.

 

NORMATIVA DE PAGAMENT

 

 • Les inscripcions s’hauran de realitzar a la recepció del Club. El primer pagament s’haurà de fer en metàl·lic o targeta en el moment de la inscripció i la resta de pagaments seran renovacions automàtiques mensuals a través del compte bancari.
 • En cas de no continuar l’activitat, cal avisar abans del dia 20 del mes anterior al proper pagament.
 • Una vegada realitzada la inscripció (sigui quin sigui el període) davant d’una baixa justificada (amb certificat mèdic), es penalitzarà un 10% del total de la inscripció a partir del moment que es produeixi la baixa, en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.
 • Les devolucions dels imports de les baixes que es produeixen per voluntat pròpia, es veuran penalitzades amb un 20% del import total de la inscripció, en el moment que aquesta es produeixi, en conceptes de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.

 

 

NORMATIVA DEL CURSET I PROTOCOL D’HIGIENE

 

 • Es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes. És important que arribeu amb temps a la zona de vestuaris per poder canviar al nen/a amb tranquil·litat i sortir a la zona d’aigua sense preses per no transmetre sensació d’estrès.
 • Només es permet l’entrada als vestidors i a l’activitat d’un acompanyant per infant.
 • És obligatori desinfectar-se les mans a l’entrada al Club i després d’utilitzar els vestidors.
 • És obligatori que l’adult o tutor utilitzi mascareta sempre, exceptuant el moment en que es realitzi l’activitat.
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba al vestidor. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Es recomana utilitzar una tovallola al vestidor per posar a sobre del banc, per seure si és necessari o per posar les pertinences a sobre.
 • Us demanem minimitzar tot el que pugueu l’estança dins dels vestidors, mantenir sempre que sigui possible la distància de seguretat i no treure-us la mascareta en cap moment.
 • Equipament: per poder assistir als cursets de natació cal portar bolquer d’aigua (o banyador ajustat), barnús, xancles i casquet de bany. El pare o la mare o un acompanyant haurà de fer l’activitat amb el nadó a l’aigua.
 • Espais: el cursets de nadons es realitzaran a la piscina petita.
 • S’haurà de signar la declaració responsable per cursetistes menors d’edat en el procés d’inscripció.
 • Amb la inscripció a l’activitat, els pares/tutors del nadó accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club, així com el Pla d’ús d’instal·lacions COVID-19.

 

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursets de natació en funció de les seves necessitats.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM