Activitats Aquàtiques Nadons

La natació és important començar-la des de ben petits ja que aporta molts beneficis al nen/a. Al realitzar-se les sessions amb els pares, es reforcen els lligams afectius nadó-pares i augmenta la confiança del nen/a amb el medi aquàtic. A més, millora el desenvolupament psicomotor, ajuda al sistema immunològic, reforça el sistema cardio-respiratori, etc.

Les sessions sempre estan controlades per un monitor especialitzat que explicarà que hem de fer i com hem de realitzar els exercicis de forma correcta. L’objectiu de les classes és que el nadó agafi confiança a l’aigua i s’estimuli corporal, sensorial i socialment a traves d’activitats lúdiques. Així aconseguirem que tingui una bona i millor autonomia al medi aquàtic.

Aquí al Club, el nadó podrà començar a realitzar el curs a partir dels 5 mesos fins els 2 anys d’edat, amb la possibilitat de continuar als nostres cursets de 2/3 anys. Les sessions tenen una durada de 30 minuts i es realitzen a la piscina petita, on la temperatura de l’aigua està entre 31 i 32 graus, una temperatura idònia per realitzar i gaudir de l’activitat.

A més, la piscina petita està equipada amb un innovador sistema de desinfecció de l’aigua amb ultraviolats que redueix les irritacions, els picors i l’olor que pot ocasionar el clor.

 

INSCRIPCIONS OBERTES AL CENTRE D’ATENCIÓ A L’USUARI

 

HORARIS I QUOTES 2022/2023

 

NENS/ES DELS 5 MESOS ALS 2 ANYS D’EDAT PREU MENSUAL (1 sessió/setmana)
DIES HORARIS PREU* PREU PARE O MARE SOCI/A
DIJOUS 17.00 – 17.30 h

44,35 €*

 

31,65 €

 

DIVENDRES 11.00 – 11.30 h
16.40 – 17.10 h
17.15 – 17.45 h
DISSABTE 10.15 – 10.45 h
10.50 – 11.20 h

* Si el pare o la mare no és soci/a s’haurà de pagar 17,75 € en el moment de fer la inscripció en concepte de drets d’inscripció i 1,80 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació.

 

CALENDARI D’ACTIVITATS 2022/2023

 • INICI: 1 de setembre 2022
 • FINALITZACIÓ: 30 de juny de 2023
 • DIES FESTIUS ACTIVITATS: tots els festius nacionals, autonòmics i locals, i el dissabte 8 d’abril de 2023.

 

NORMATIVA DE PAGAMENT

 • Les inscripcions s’hauran de realitzar presencialment al Centre d’Atenció a l’Usuari del Club.
 • El primer pagament s’haurà de fer en metàl·lic o targeta en el moment de la inscripció, i la resta de pagaments seran renovacions automàtiques mensuals a través del compte bancari.
 • En cas de no continuar l’activitat, cal avisar abans del dia 25 del mes anterior al proper pagament per evitar que sigui emès el següent rebut.

 

NORMATIVA DE L’ACTIVITAT

 • Carnet d’accés: serà obligatori accedir a la instal·lació amb el carnet de cursetista o el de soci/a. No portar-lo comportarà no poder accedir al recinte i, per tant, no poder realitzar l’activitat.
 • Puntualitat: es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes. És important que arribeu amb temps a la zona de vestuaris per poder canviar al nen/a amb tranquil·litat i sortir a la zona d’aigua sense preses per no transmetre sensació d’estrès.
 • Entrada: es podrà accedir al Club màxim 10 minuts abans de l’activitat per l’accés on s’indiqui el primer dia.
 • Acompanyants: només es permet l’entrada als vestidors i a l’activitat d’un acompanyant per infant. No es podrà fer ús de la resta d’instal·lacions si no s’és soci/a o s’ha comprat una entrada puntual.
 • Vestidors: s’haurà d’utilitzar sempre el vestidor assignat el primer dia i minimitzar tot el que es pugui el temps d’ús. El primer dia també s’indicarà el punt de trobada per començar la classe.
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba als vestidors. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Equipament: per poder assistir a les Activitats Aquàtiques per a Nadons cal portar bolquer d’aigua (o banyador ajustat), barnús, xancles i casquet de bany. Per millorar el dinamisme de la classe es recomana que cada peça de roba porti el nom de l’alumne.
 • El pare, la mare o un acompanyant haurà de fer l’activitat amb el nadó a l’aigua.
 • Espais: el cursets de nadons es realitzaran a la piscina petita.
 • Amb la inscripció a l’activitat, els pares/tutors del nadó accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club.

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursets de natació en funció de les seves necessitats.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM