AiguaEmbaràs 2023/2024

Activitat específica de natació dirigida a la millora física, postural i psíquica durant el període de gestació.

L’activitat física destinada a les embarassades ha de ser amb poc impacte i molt controlada, la natació és la clau. Tot el període de gestació es veurà beneficiat i reforçat pels exercicis i treball a l’aigua, aspectes tant importants com: l’enfortiment de la musculatura més important durant l’embaràs, l’eliminació d’excessos de líquids, la preparació cardiovascular i aeròbica, la millora de la circulació sanguínea, l’augment de la flexibilitat, etc, juntament amb la possibilitat de compartir experiències i dubtes amb la resta de les companyes i la monitora.

L’aigua és un medi gens agressiu pel cos d’una embarassada, les articulacions i la musculatura tenen més llibertat de moviment i menys pes a suportar.

 

 

 

INSCRIPCIONS OBERTES A RECEPCIÓ

Horaris 2023/2024

 

Dimarts i dijous (2 dies/setmana)
10.45 a 11.30 h
 
 

Quotes mensuals 2023/2024

 

  2 dies per setmana (45 minuts per sessió)
Preu sòcia 36,40 €
Preu 48,60 € *
 

* Les inscrites que no siguin sòcies hauran de pagar 18,85 € en el moment de fer la inscripció en concepte de matrícula i 1,90 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació.

 

Normativa de pagament

 
 
 • Les inscripcions es realitzaran directament al Club, al Centre d’Atenció a l’Usuari.
 • El primer pagament es farà en metàl·lic o targeta en el moment de la inscripció. La resta de pagaments seran renovacions automàtiques mensuals a través del compte bancari.
 • En cas de no voler continuar l’activitat, cal avisar abans del dia 25 del mes anterior al proper pagament per evitar que sigui emès el següent rebut.

 

Espais

 
 

Aquesta activitat es realitzarà a la Piscina 1.

 
 

Calendari d’activitats 2023/2024

 

 
INICI 1 de setembre de 2023
FINALITZACIÓ 30 de juny de 2024

 

Els dies festius de l’activitat seran tots els festius nacionals, autonòmics i locals.

 
 
 

Normativa de l’activitat

 
 
 • Cal portar un certificat del metge conforme es pot realitzar activitat física al medi aquàtic.
 • Abans de començar l’activitat, és obligatori omplir el qüestionari personal que s’entregarà al Centre d’Atenció a l’Usuari.
 • Carnet d’accés: serà obligatori accedir a la instal·lació amb el carnet de cursetista o el de soci/a. No portar-lo comportarà no poder accedir al recinte i, per tant, no poder realitzar l’activitat.
 • Vestidors: s’haurà d’utilitzar sempre el vestidor assignat el primer dia i minimitzar tot el que es pugui el temps d’ús. El tècnic informarà el primer dia del punt de trobada.
 • Equipament: per poder assistir a l’Aiguaembaràs cal portar banyador, barnús, xancles, casquet de bany (obligatori) i ulleres de piscina (opcionals).
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba als vestidors. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Puntualitat: es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes.
 • Entrada: es podrà accedir al Club màxim 10 minuts abans de l’activitat per l’accés on s’indiqui el primer dia.
 • Amb la inscripció a l’activitat, el participant accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club.

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursets de natació en funció de les seves necessitats.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM