Activitats Dirigides

Gaudeix del nostre Programa d’Activitats Dirigides, molt variat i actual. Les activitats estan dirigides per un gran equip d’instructors que t’ajudaran a aconseguir els teus objectius. Es realitzen a la Sala d’Activitats Dirigides, a la Sala d’Spinning, a les piscines o a l’exterior, depenent de l’activitat. Consulta la descripció de cada activitat per saber quines s’adapten més a tu.

Per poder realitzar aquestes activitats només caldrà que tinguis la quota plus, que inclou les activitats dirigides, i fer la reserva prèvia a través de l’APP del Club, per telèfon, a recepció o per la web.

Més de 70 activitats dirigides a la setmana per escollir!

POWER DUMBELL

Activitat molt intensa de tonificació muscular amb manuelles, barres i discos. Aconseguiràs un bon nivell de condicionament físic, gràcies a coreografies molt senzilles i fàcils d’executar per a tot tipus de públic.

ZUMBA / Z-MOVE

Balla i gaudeix amb el Zumba i el Z-Move. Coreografies, creades amb ritmes llatins, diverses i fàcils d’aprendre per fer esport i passar-ho d’allò més bé.

CROSSHIIT (High Intensity Interval Training)

Entrenament en intervals d’alta intensitat. És una de les formes més efectives que existeixen tant per millorar la resistència com per cremar calories.

GAC

Amb les sessions de GAC tonifiquem i enfortim les tres parts del nostre cos que més es poden veure afectades per la vida sedentària i els mals hàbits: els glutis, els abdominals i les cames. Amb aquesta activitat es fa un treball intens focalitzat en aquestes parts del nostre cos.

BODYART

Aquesta activitat té com a principals objectius treballar l’alineació corporal per corregir els mals hàbits de postura, reforçar tots els músculs prenent consciència de l’abdomen com a centre del cos, millorar l’equilibri, la coordinació i la flexibilitat, i eliminar l’estrès i la fatiga de la ment.

PEB

A les sessions de PEB tonifiquem i enfortim tres parts del nostre cos: el pit, l’esquena i els braços. Amb aquesta activitat es fa un treball intens focalitzat en aquestes parts del nostre cos.

TBC / FULL BODY

És una activitat que combina molta varietat de material esportiu: bossus, steps, gomes, manuelles, barres, discs, … Es tonifica tot el cos alternant blocs de tonificació muscular amb blocs d’exercicis de treball cardiovascular.

PILATES

Aquesta activitat té com a objectiu reforçar, millorar i recuperar les capacitats o habilitats físiques bàsiques. Es treballa l’equilibri, la coordinació i la força, tot això controlant la nostra posició corporal i concentrant-nos en el treball que realitzem en cada moment. És ideal per a persones amb mals d’esquena, ja que s’enforteix molt el recte abdominal, el sòl pelvià, el quadre lumbar i els oblics.

HIPOPRESSIUS 20’

El concepte hipopressiu fa al·lusió a l’escassetat de pressió o disminució de la pressió intraabdominal, concretament en les cavitats toràcica, abdominal i pelviana provocant a curt, mitjà i llarg termini efectes positius per a la salut a nivell postural, respiratori, vascular, metabòlic i sexual. Enforteixen i tonifiquen els músculs de l’abdomen, que estan actius en tot moment. Milloren la circulació i eviten la sensació de pesadesa a les cames. En enfortir el sòl pelvià, prevenen les incontinències urinàries. Augmenten la capacitat respiratòria i ajuden a concentrar-se.

SPINNING

Programa de ciclisme indoor que es realitza amb bicicletes estàtiques especialment dissenyades per a aquesta pràctica. Es tracta d’un entrenament cardiovascular estructurat en intervals al ritme de la música. La despesa calòrica és molt elevada, tot i que els alumnes poden regular la resistència lliurement en tot moment.

STRETCHING

Aquesta activitat es fonamenta en els estiraments corporals. Amb la col•locació del cos en diferents postures aconseguim estirar, obrir i relaxar diferents zones del cos. Estirant tot el cos aconseguim l’alineació corporal, l’harmonia a la postura i el benestar general.

RUNNING

Quedem per córrer? Els entrenaments es fan en grup per les rodalies del Club (asfalt i muntanya) i a la pista d’atletisme.

STEP

Aquesta activitat es treballa sobre una plataforma fixa que anomenem STEP. Són sessions de treball cardiovascular en les que es realitza una coreografia al ritme de la música pujant i baixant de l’Step. Es podria dir que és una evolució o una adaptació de l’aeròbic a aquest element.

IOGA

El ioga és un mètode de perfeccionament humà que té en compte la relació recíproca entre cos i ment. Per mantenir aquesta relació en equilibri combina tots els moviments que necessitem per assegurar la salut física amb les tècniques de meditació que ens aporten la pau mental.

AIGUAFITNESS

L’AiguaFitness és una activitat aeròbica aquàtica en la qual es treballen tots els músculs del cos i la rutina dels exercicis es fa gairebé sense impacte a les articulacions, és a dir, s’uneixen les qualitats terapèutiques de l’aigua amb els beneficis de l’activitat.

STEP & TO

Aquesta activitat combina blocs d’exercicis amb Step amb exercicis de tonificació muscular. És una activitat mixta perquè es fa treball cardiovascular i de tonificació general. Es fan coreografies senzilles amb Step fent servir alhora manuelles, discs o barres.

AIGUAGYM

L’Aiguagym és un programa on es treballen els mateixos objectius que a l’AiguaFitness però les sessions són més suaus.

COMBAT

Combinació d’aeròbic i kickBoxing. Es realitzen coreografies al ritme de la música amb moviments forts i àgils, cops de puny, patades i desplaçaments. Són sessions molt divertides que agraden a tothom. L’entrenador marca el ritme del grup per realitzar un treball cardiovascular intens i beneficiós.

CARDIO GAC

Classe que combina l’exercici aeròbic amb la tonificació de glutis, abdominals i cames. Aquesta activitat barreja dues de les activitats que més agraden als nostres usuaris el TBC i el GAC.

AIGUAHIIT

L’Aiguahiit és un programa on es treballen tots els músculs del cos en el medi aquàtic, gairebé sense impacte i amb una intensitat forta per treballar a nivell cardiovascular. Aquesta activitat es realitza sense música.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM