Fes-te soci/a

Promocions

50% de descompte a la matrícula

Condicions de la promoció
  • Si et fas soci/a ara tindràs un 50% de descompte en la matrícula.
  • No et podràs acollir a aquesta promoció si fa menys de 9 mesos que et vas donar de baixa. Et podràs donar d’alta a continuació sense descompte en la matrícula, però també sense permanència.
  • Aquesta promoció és vàlida del 26 de febrer al 3 de març de 2024.
  • Aquesta promoció no és vàlida per a la quota social de menor fins als 15 anys.
  • En el moment de l’alta hauràs d’abonar la quota del mes en curs, la matrícula corresponent i el carnet de soci/a de cada membre. Les altes que tinguin lloc del dia 1 al 14 del mes pagaran la quota sencera del mes en curs, mentre que del dia 15 al 24 es pagarà només la meitat de la mensualitat. Del dia 25 al 31 es pagarà la quota complerta del mes següent.
  • L’edat màxima dels fills per a la modalitat familiar és de 25 anys i els menors de 2 anys no pagaran quota de soci/a ni matrícula.
  • En les quotes familiars caldrà acreditar en el moment de completar l’alta que tots els membres conviuen al mateix domicili, i no es considera abonament familiar el que estigui format només per a 2 germans.
  • Les incorporacions de nous membres en abonaments actuals s’hauran de fer directament a la recepció del Club, i també es podran acollir a la promoció si compleixen les condicions anteriors. S’haurà d’abonar la matrícula en funció del número de persones que s’incorporin: si s’incorpora 1 menor es pagarà la matrícula corresponent a la quota social fins als 15 anys, si s’incorpora 1 adult es pagarà la matrícula corresponent a una quota social individual a partir de 16 anys, si s’incorporen 2 membres es pagarà la matrícula corresponent a una quota familiar de 2 membres, etc. També s’haurà de pagar l’import resultant de la diferència de la mensualitat entre la quota antiga i la nova, en funció del dia del mes la incorporació, i el carnet o carnets dels nous socis o les noves sòcies.
  • Si vols una quota amb més de 4 membres hauràs d’escollir la quota social de 4 membres i afegir la resta posteriorment a recepció, on hauràs d’abonar l’import del seu carnet de soci/a.
  • Els descomptes especials (pensionistes, família monoparental, família nombrosa o estudiant) s’aplicaran a la recepció del Club un cop completada l’alta, on es realitzarà la devolució corresponent i s’aplicarà el descompte per als propers rebuts. Pots obtenir més informació sobre aquests descomptes durant els següents passos.

Si vols fer l’alta presencialment pots descarregar i imprimir el full d’alta i portar-lo omplert.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM