Fes-te soci/a

Promocions

Matrícula gratuïta avançant 6 mensualitats

Condicions de la promoció
  • Si et fas soci/a ara avançant 6 mensualitats tindràs la matrícula gratis. També et pots donar d’alta sense la necessitat d’avançar cap mensualitat, però sense cap descompte a la matrícula.
  • No et podràs acollir a aquesta promoció si fa menys de 9 mesos que et vas donar de baixa. Et podràs donar d’alta a continuació sense descompte en la matrícula, però també sense permanència.
  • Aquesta promoció no és vàlida per a la quota social de menor de 12 a 15 anys.
  • Aquesta promoció és vàlida del 3 de juny al 31 d’agost de 2024.
  • En el cas d’acollir-se a la promoció: si l’alta es realitza del dia 1 al 14 del mes s’hauran d’avançar 6 mesos (incloent el mes actual), si es realitza del dia 15 al 24 s’hauran d’avançar 6 mesos i mig (mitja mensualitat del mes actual i les 6 següents), del dia 25 al 31 s’hauran d’avançar 6 mesos (començant a comptar a partir del mes següent).
  • Les incorporacions de nous membres en abonaments actuals també podran tenir la matrícula gratuïta si avancen 6 mensualitats de la nova quota i compleixen les condicions anteriors, però s’hauran de fer directament a la recepció del Club. També es pot fer la incorporació sense la necessitat d’avançar cap mensualitat, però sense cap descompte a la matrícula. En aquest últim cas, l’import de la matrícula variarà en funció del número de persones que s’incorporin: si s’incorpora 1 menor es pagarà la matrícula corresponent a la quota social de menor de 12 a 15 anys, si s’incorpora 1 adult es pagarà la matrícula corresponent a una quota social individual a partir de 16 anys, si s’incorporen 2 membres es pagarà la matrícula corresponent a una quota familiar de 2 membres, etc. També s’haurà de pagar la diferència de la mensualitat actual entre la quota antiga i la nova, en funció del dia del mes la incorporació, i el carnet o carnets dels nous socis o les noves sòcies.

Si vols fer l’alta presencialment pots descarregar i imprimir el full d’alta i portar-lo omplert.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM