Classes de natació personalitzades

Al Club oferim l’opció de fer classes personalitzades per a infants, joves o adults amb un tècnic/a aquàtic que et programarà sessions per a treballar els objectius que necessitis, i que tindràs exclusivament per a tu durant 45 minuts.

Preu 2023/2024:

 

4 Sessions de 45 minuts
Preu: 159 € Preu soci/a: 123 €

 

Preu 2024/2025:

4 Sessions de 45 minuts
Preu: 168 € Preu soci/a: 130 €

 

Un cop contractat per primer cop aquest servei es realitzarà una entrevista i una classe exprés de 30 minuts de forma gratuïta per poder preparar de forma òptima les classes personalitzades posteriors.

 

 

PRE-INSCRIPCIONS OBERTES

 

Normativa d’inscripció i pagament

 

 • La pre-inscripció es realitzarà al Centre d’Atenció al Soci/a o online a través de la web del Club. Un cop realitzada, ens posarem en contacte amb tu per conèixer les teves necessitats i programar les sessions.
 • El pagament es realitzarà posteriorment en el moment de la inscripció.

 

Com fer la pre-inscripció?

 

1. Accedeix a la plataforma aquí.

2. Clica a “Activitats Aquàtiques 2024/2025” de la pàgina principal.

3. Entra al compte de la persona que es vol inscriure a l’activitat.

 • Si mai ha fet cap activitat al Club, ni ha estat mai soci/a, ni ha accedit mai a les instal·lacions crea un nou compte i segueix els passos indicats.
 • Si ja ha realitzat alguna activitat al Club, ha estat soci/a o ha accedit algun cop a les instal·lacions ja té un compte creat:
  • L’usuari és el seu document d’identitat (sense guió, amb lletres i en majúscula):
   • En el cas que no tingui document d’identitat o encara no ens l’hagueu comunicat és el correu electrònic que tinguem en els nostres registres.
   • Si té compte però no tenim cap de les dues dades t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat facilitant-nos aquestes dades per incorporar-les i així poder accedir.
  • La clau d’accés per defecte, si no l’heu modificat, és el seu any de naixement (els 4 dígits):
   • Si vau crear un compte directament a través de la web és la que vau escollir en el moment de crear-lo.
   • Si l’heu modificat posteriorment és la nova que hagueu escollit.
   • Si no recordes la clau d’accés, pots clicar a “Has oblidat la clau d’accés?” i rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada per restablir-la. Si no en tenim cap no rebràs el correu, t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat facilitant-nos aquesta dada per incorporar-la i així poder restablir-la.
 • Si tens qualsevol altre problema per accedir escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i t’ajudarem.
 •  

4. Un cop has accedit verifica en el següent pas les dades personals de la persona que es vol inscriu-re i modifica-les si alguna és incorrecte. En aquest apartat també hauràs de verificar o introduir el número de compte per als següents pagaments.

5. Selecciona la persona de la unitat familiar que s’inscriurà a l’activitat. Com hauràs entrat amb el compte de la persona que es vol inscriure serà “Jo mateix”.

6. Selecciona “Activitats Aquàtiques 2024/2025”. A continuació, selecciona “Classes de natació personalitzades” i clica a “Apuntar-me a la llista d’espera”.

7. Per poder avançar en el procés d’inscripció, selecciona que has llegit, comprens i acceptes la declaració responsable. També que has llegit i et compromets a acatar els Estatuts i el Reglament de Règim Intern del Club Natació Rubí, així com la normativa de l’activitat. Un cop ho hagis seleccionat clica a “Següent”.

8. Al següent pas selecciona l’opció desitjada en els diferents consentiments necessaris per poder realitzar la inscripció. Si ja els havies seleccionat anteriorment tindràs l’opció de modificar-los si ho desitges. Clica a “DESAR” després de respondre tots els consentiments i després a “SEGÜENT”.

9. Inscriu-te a la llista d’espera i ens posarem en contacte amb tu per conèixer les teves necessitats i programar les sessions, així com per fer la inscripció definitiva. A l’apartat “Les meves activitats”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari, podràs consultar les activitats a les que està inscrit/a, així com modificar algunes de les seves dades. Si vols modificar altres dades o tens qualsevol dubte, escriu-nos a cnr@cnrubi.cat.

 

Normativa de l’activitat

 
 • Entrada: es podrà accedir al Club màxim 10 minuts abans de l’activitat per l’accés on s’indiqui el primer dia.
 • Acompanyants: en el cas de les classes personalitzades per a infants, només es permet l’entrada als vestidors d’un acompanyant. L’acompanyant no podrà fer ús de la resta d’instal·lacions si no és soci/a o ha comprat una entrada puntual.
 • Vestidors: s’haurà d’utilitzar sempre el vestidor assignat el primer dia i minimitzar tot el que es pugui el temps d’ús. En el cas de les classes personalitzades per a infants, el tècnic responsable recollirà i retornarà al participant al vestidor corresponent. En el cas dels adults, el tècnic informarà el primer dia del punt de trobada.
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba als vestidors. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Equipament: per poder assistir als cursets de natació és obligatori portar banyador, barnús, xancles, casquet de bany (obligatori) i ulleres de piscina (recomanat). Per millorar el dinamisme de la classe es recomana que cada peça de roba porti el nom de l’alumne.
 • Puntualitat: es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes.
 • Espais: els cursos de natació es realitzaran a la piscina 1 o piscina 2 depenent del grup.
 • Amb la inscripció a l’activitat, el participant i/o els seus pares/tutors accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club.

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursos de natació en funció de les seves necessitats.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM