Cursos de natació per a adults 2023/2024

Al Club oferim natació per a adults, destinats a diferents tipus de població segons nivells i objectius: Start Swim i Impro Swim. També oferim el servei de classes personalitzades per poder realitzar sessions individuals amb un tècnic/a aquàtic/a.

Volem oferir la possibilitat que tothom pugui cuidar i millorar la seva salut, assolir un bon nivell de natació i entrenament amb propòsits esportius o poder perdre la por i aprendre a nedar.

Tot el nostre programa aquàtic es realitza dins d’un marc esportiu sa, d’un ambient agradable, familiar i divertit. Amb bons professionals que us ajudaran en qualsevol moment.

 

INSCRIPCIONS OBERTES

Places limitades!

Instruccions per a inscripcions online

1. Abans d’accedir llegeix la resta d’instruccions per assegurar-te que fas la inscripció correctament.

2. Accedeix a la plataforma aquí.

3. Clica a “INSCRIPCIÓ” a l’apartat “Activitats Aquàtiques 2023/2024” de la pàgina principal.

4. Entra al compte de la persona que es vol inscriure a l’activitat.

 • Si ja has realitzat alguna activitat al Club, has estat soci/a o has accedit algun cop a les instal·lacions ja tens un compte creat:
  • L’usuari per defecte és el teu DNI (sense guió i en majúscula).
  • La clau d’accés per defecte és el teu any de naixement (els 4 dígits). Si vau crear un compte online, és la que vau escollir en el moment de crear-lo. Si l’heu modificat posteriorment és la nova que hagueu escollit.
  • Si no recordes la clau d’accés, pots clicar a “Has oblidat la clau d’accés?” i rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada per restablir-la.
  • Si tens problemes per accedir escriu-nos des de l’apartat “Contacta” i t’ajudarem.
 • Si el mai has realitzar cap activitat al Club, ni has estat soci/a, ni has accedit mai a les instal·lacions:
  • Clica a “Nou usuari” per crear un nou compte i segueix els passos indicats.

5. Un cop has accedit, selecciona la persona de la unitat familiar que s’inscriurà a l’activitat.

6. Selecciona “Activitats Aquàtiques”. Filtra per activitat i selecciona el grup que desitges (només t’apareixeran les activitats a les que és possible inscriure’t segons l’edat). Si no queden places en el grup que desitges, et podràs inscriure a la llista d’espera.

7. A l’activitat/grup que desitges hauràs de clicar a “INSCRIURE’M”.

8. T’apareixerà el resum d’informació de l’activitat i el preu segons si ets soci/a o no. Clica a “CONTINUAR”.

9. Al següent pas selecciona l’opció desitjada en els diferents consentiments necessaris per poder realitzar la inscripció, o modifica’ls si escau. Clica a “DESAR” després de respondre tots els consentiments i després a “SEGÜENT”.

10. T’apareixerà el resum de pagament. En aquest apartat hauràs d’introduir el número de compte per als següents pagaments en cas que no tinguem aquestes dades. Si ja consten a la nostra base de dades les podràs modificar més endavant a l’apartat “Dades Econòmiques”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari.

11. Selecciona pagament amb targeta i realitza el primer pagament i la matrícula (en el cas dels no socis).

 • Des del moment que comences el procés d’inscripció disposes de 15 minuts per completar-la. Si per qualsevol motiu durant el procés surts de la pàgina sense completar el pagament, la inscripció quedarà pendent durant 15 minuts i hauràs d’esperar aquest temps abans de tornar-ho a intentar.

12. Passats uns minuts rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada amb el comprovant de la inscripció.

 • En el cas que no rebis el correu electrònic passats uns minuts, posa’t en contacte amb nosaltres per comprovar que l’adreça de correu electrònic que tenim registrada sigui correcte i poder reenviar-te el missatge. També pots comprovar-ho tu mateix a l’apartat “Les meves dades” de l’àrea d’usuari.

13. IMPORTANT: un cop feta la inscripció, si no ets soci/a hauràs de passar per la recepció del Club abans del 31 d’agost per recollir i abonar el carnet d’accés a la instal·lació (1,80 €) en el cas que no el tinguis d’altres activitats.

14. A l’apartat “Les meves activitats”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari, podràs consultar les activitats a les que està inscrit/a així com modificar algunes de les teves dades.

15. Si vols modificar altres dades o tens qualsevol dubte, escriu-nos des de l’apartat “Contacta“.

 

Start Swim

 

Saber nedar és imprescindible i és més fàcil del que sembla. Només et cal l’ajuda de professionals que t’iniciaran en el món de la natació. Si no saps nedar o tens un nivell molt baix de domini aquàtic has de començar per aquí.

Horaris 2023/2024

 

Dilluns i dimecres 20.00 a 20.45 h
Dimarts i dijous
9.45 a 10.30 h
14.15 a 15.00 h
Dissabte 9.15 a 10.00 h

 

Quotes 2023/2024

 

  SETEMBRE TRIMESTRE
  Preu* Preu soci/a Preu* Preu soci/a
1 dia / setmana 25,85 € 19,55 € 77,55 € 58,55 €
2 dies / setmana 47,45 € 34,45 € 142,25 € 103,35 €

 

* Les persones que no siguin sòcies del Club hauran de pagar 18,85 € en concepte de drets d’inscripció i 1,90 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació.

Impro Swim

 

Són sessions per a persones que tenen un nivell mig de natació. Si saps nedar i domines bastant el medi aquàtic però vols aprendre altres estils de natació o millorar la teva tècnica per guanyar resistència o velocitat, aquesta és la teva activitat.

Horaris 2023/2024

 

Dilluns i dimecres 14.15 a 15.00 h
20.00 a 20.45 h
Dimarts i dijous
9.00 a 9.45 h
12.30 a 13.15 h
20.15 a 21.00 h

Quotes 2023/2024

 

PREU SETEMBRE
PREU TRIMESTRE
Preu*
Preu soci/a
Preu *
Preu soci/a
47,45 € 34,45 € 142,25 € 103,35 €

 

* Els no socis hauran de pagar 18,85 € en concepte de drets d’inscripció i 1,90 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació.

Edat activitats

 

A partir dels 16 anys.

 

Normativa d’inscripció i pagament

 

 • La inscripció es realitzarà preferentment online a través de la web del Club.
 • El mes de setembre i la matrícula (en el cas dels no socis) es pagaran en el moment de la inscripció. El carnet d’accés a la instal·lació (en el cas de no socis), es pagarà en el moment de recollir-lo. La resta de pagaments es realitzaran de forma automàtica a través del compte bancari:
1r PAGAMENT Setembre i matrícula (si escau) Efectiu o targeta Dia de la inscripció
2n PAGAMENT Octubre, novembre i desembre Domiciliat 1 d’octubre de 2023
3r PAGAMENT Gener, febrer i març Domiciliat 1 de gener de 2024
4t PAGAMENT Abril, maig i juny Domiciliat 1 d’abril de 2024
 • Un cop feta la inscripció, les baixes s’hauran de comunicar a la recepció del Club abans del dia 25 del mes anterior al proper pagament, signant l’imprès de baixa corresponent.
 • Davant d’una baixa justificada (amb certificat mèdic, laboral,…), es penalitzarà un 10% del total de la inscripció a partir del moment que es produeixi la baixa, en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.
 • Les devolucions dels imports de les baixes que es produeixen per voluntat pròpia, es veuran penalitzades amb un 20% del import total de la inscripció a partir del moment en que aquesta es produeixi, en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.

 

Calendari d’activitats 2023/2024

 

 • INICI: 4 de setembre de 2023
 • FINALITZACIÓ: 16 de juny de 2024

DIES FESTIUS ACTIVITATS

 • Tots els festius autonòmics, nacionals i locals.
 • Nadal: del 22 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024 (ambdós inclosos).
 • Setmana Santa: del 25 de març a l’1 d’abril de 2024 (ambdós inclosos).

 

Normativa de l’activitat

 

 • Carnet d’accés: serà obligatori accedir a la instal·lació amb el carnet de cursetista o el de soci/a. No portar-lo comportarà no poder accedir al recinte i, per tant, no poder realitzar l’activitat.
 • Entrada: es podrà accedir al Club màxim 10 minuts abans de l’activitat per l’accés on s’indiqui el primer dia.
 • Vestidors: s’haurà d’utilitzar sempre el vestidor assignat el primer dia i minimitzar tot el que es pugui el temps d’ús.
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba als vestidors. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Equipament: per poder assistir als cursets de natació és obligatori portar banyador, barnús, xancles, casquet de bany (obligatori) i ulleres de piscina (recomanat). Per millorar el dinamisme de la classe es recomana que cada peça de roba porti el nom de l’alumne.
 • Puntualitat: Es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes.
 • Espais: els cursos de natació es realitzaran a la piscina 1 o piscina 2 depenent del grup.
 • Amb la inscripció a l’activitat, el participant i els seus pares/tutors accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club.

 

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursos de natació en funció de les seves necessitats.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM