Cursos de natació per a adults

Al Club oferim natació per a adults, destinats a diferents tipus de població segons nivells i objectius: Start Swim i Impro Swim. També oferim el servei de classes personalitzades per poder realitzar sessions individuals amb un tècnic/a aquàtic/a.

Volem oferir la possibilitat que tothom pugui cuidar i millorar la seva salut, assolir un bon nivell de natació, entrenar amb propòsits esportius o poder perdre la por i aprendre a nedar.

Tot el nostre programa aquàtic es realitza dins d’un marc esportiu sa, d’un ambient agradable, familiar i divertit. Amb bons professionals que us ajudaran en qualsevol moment.

Al Club també oferim l’opció de realitzar classes personalitzades de natació, pots trobar tota la informació sobre aquesta activitat aquí.

 

Inscripcions obertes per a la temporada 2024/2025

Places limitades!

Inscripcions

Inscripcions online

1. Accedeix a la plataforma aquí.

2. Clica a “INSCRIPCIÓ” a l’apartat “Activitats Aquàtiques 2024/2025” de la pàgina principal.

3. Entra al compte de la persona que es vol inscriure a l’activitat.

 • Si ja has realitzat alguna activitat al Club, ets o has estat soci/a o has accedit algun cop a les instal·lacions ja tens un compte creat:
  • L’usuari és el seu document d’identitat (sense guió, amb lletres i en majúscula).
   • En el cas que encara no ens l’hagueu comunicat és el correu electrònic que tinguem en els nostres registres.
   • Si tens compte però no tenim cap de les dues dades t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat facilitant-nos aquestes dades per incorporar-les i així poder accedir.
  • La clau d’accés per defecte, si no l’has modificat, és el teu any de naixement (els 4 dígits).
   • Si vas crear un compte online, és la que vas escollir en el moment de crear-lo.
   • Si l’has modificat posteriorment és la nova que hagis escollit.
   • Si no recordes la clau d’accés, pots clicar a “Has oblidat la clau d’accés?” i rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada per restablir-la. Si no en tenim cap no rebràs el correu, t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat facilitant-nos aquesta dada per incorporar-la i així poder restablir-la.
  • Si tens qualsevol altre problema per accedir escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i t’ajudarem.
 • Si el mai has realitzar cap activitat al Club, ni has estat soci/a, ni has accedit mai a les instal·lacions:
  • Clica a “Nou usuari” per crear un nou compte i segueix els passos indicats.

4. Un cop has accedit verifica en el següent pas les dades personals de la persona que es vol inscriu-re i modifica-les si alguna és incorrecte. En aquest apartat també hauràs de verificar o introduir el número de compte per als següents pagaments.

5. Selecciona la persona de la unitat familiar que s’inscriurà a l’activitat. Com hauràs entrat amb el teu compte serà “Jo mateix”.

6. Selecciona “Activitats Aquàtiques 2024/2025”. A continuació, selecciona l’activitat i el grup que desitges i clica a “INSCRIURE’M” (només t’apareixeran les activitats a les que és possible inscriure’t segons l’edat). Si no queden places en el grup que desitges, et podràs inscriure a la llista d’espera i t’avisarem quan quedi alguna plaça lliure.

7. T’apareixerà el resum d’informació de l’activitat i el preu de la primera quota segons si ets soci/a o no. Clica a “CONTINUAR”.

8. Per poder avançar en el procés d’inscripció, selecciona que has llegit, comprens i acceptes la declaració responsable. També que has llegit i et compromets a acatar els Estatuts i el Reglament de Règim Intern del Club Natació Rubí, així com la normativa de l’activitat. Un cop ho hagis seleccionat clica a “Següent”.

9. Al següent pas selecciona l’opció desitjada en els diferents consentiments necessaris per poder realitzar la inscripció. Si ja els havies seleccionat anteriorment tindràs l’opció de modificar-los si ho desitges. Clica a “DESAR” després de respondre tots els consentiments i després a “SEGÜENT”.

10. En el següent pas t’apareixerà el resum de pagament. Selecciona pagament amb targeta i realitza el pagament.

11. Un cop hagis completat aquest últim pas, rebràs un correu electrònic de confirmació i la teva inscripció quedarà validada. A l’apartat “Les meves activitats”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari, podràs consultar les activitats a les que estàs inscrit/a, així com modificar algunes de les teves dades. Si vols modificar altres dades o tens qualsevol dubte, escriu-nos a cnr@cnrubi.cat.

12. IMPORTANT: un cop feta la inscripció, si el no ets soci/a hauràs de passar per la recepció del Club abans del primer dia per recollir i abonar el carnet d’accés a la instal·lació (1,90 €), en el cas que no el tinguis d’altres activitats. El primer dia NO s’entregaran carnets.

13. Uns dies abans de l’inici de l’activitat rebreu un correu electrònic amb la informació bàsica de l’activitat.

Inscripcions presencials

El pagament es realitzarà en el moment de la inscripció en efectiu o amb targeta.

 

Start Swim

 

Saber nedar és imprescindible i és més fàcil del que sembla. Només et cal l’ajuda de professionals que t’iniciaran en el món de la natació. Si no saps nedar o tens un nivell molt baix de domini aquàtic has de començar per aquí.

Horaris 2024/2025

 

Dilluns i dimecres 20.00 a 20.45 h
Dimarts i dijous
9.45 a 10.30 h
14.15 a 15.00 h
Dissabte 9.15 a 10.00 h

 

Quotes 2024/2025

 

  SETEMBRE TRIMESTRE
  Preu* Preu soci/a Preu* Preu soci/a
1 dia / setmana 27,15 € 20,50 € 81,45 € 61,50 €
2 dies / setmana 49,80 € 36,20 € 149,40 € 108,55 €

 

* Les persones que no siguin sòcies del Club hauran de pagar 19,80 € en concepte de drets d’inscripció i 1,90 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació.

Impro Swim

 

Són sessions per a persones que tenen un nivell mig de natació. Si saps nedar i domines bastant el medi aquàtic però vols aprendre altres estils de natació o millorar la teva tècnica per guanyar resistència o velocitat, aquesta és la teva activitat.

Horaris 2024/2025

 

Dilluns i dimecres 14.15 a 15.00 h
20.00 a 20.45 h
Dimarts i dijous
9.00 a 9.45 h
12.30 a 13.15 h
20.15 a 21.00 h

Quotes 2024/2025

 

PREU SETEMBRE
PREU TRIMESTRE
Preu*
Preu soci/a
Preu *
Preu soci/a
49,80 € 36,20 € 149,40 € 108,55 €

 

* Els no socis hauran de pagar 19,80 € en concepte de drets d’inscripció i 1,90 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació.

Edat activitats

 

A partir dels 16 anys.

 

Normativa d’inscripció i pagament

 

 • La inscripció es realitzarà preferentment online a través de la web del Club.
 • El mes de setembre i la matrícula (en el cas dels no socis) es pagaran en el moment de la inscripció. El carnet d’accés a la instal·lació (en el cas de no socis), es pagarà en el moment de recollir-lo. La resta de pagaments es realitzaran de forma automàtica a través del compte bancari:
1r PAGAMENT Setembre i matrícula (si escau) Efectiu o targeta Dia de la inscripció
2n PAGAMENT Octubre, novembre i desembre Domiciliat 1 d’octubre de 2024
3r PAGAMENT Gener, febrer i març Domiciliat 1 de gener de 2025
4t PAGAMENT Abril, maig i juny Domiciliat 1 d’abril de 2025
 • Un cop feta la inscripció, les baixes s’hauran de comunicar a la recepció del Club abans del dia 25 del mes anterior al proper pagament, signant l’imprès de baixa corresponent.
 • Davant d’una baixa justificada (amb certificat mèdic, laboral,…), es penalitzarà un 10% del total de la inscripció a partir del moment que es produeixi la baixa, en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.
 • Les devolucions dels imports de les baixes que es produeixen per voluntat pròpia, es veuran penalitzades amb un 20% del import total de la inscripció a partir del moment en que aquesta es produeixi, en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.

 

Calendari d’activitats 2023/2024

 

 • FINALITZACIÓ: 16 de juny de 2024

 

Calendari d’activitats 2024/2025

 

 • INICI: 2 de setembre de 2024
 • FINALITZACIÓ: 15 de juny de 2025

DIES FESTIUS ACTIVITATS

 • Tots els festius autonòmics, nacionals i locals.
 • Pont de desembre: 7 de desembre de 2024.
 • Nadal: del 23 de desembre de 2024 al 7 de gener de 2025 (ambdós inclosos).
 • Setmana Santa: del 14 al 21 d’abril de 2025 (ambdós inclosos).

 

Normativa de l’activitat

 

 • Carnet d’accés: serà obligatori accedir a la instal·lació amb el carnet de cursetista o el de soci/a. No portar-lo comportarà no poder accedir al recinte i, per tant, no poder realitzar l’activitat.
 • Entrada: es podrà accedir al Club màxim 10 minuts abans de l’activitat per l’accés on s’indiqui el primer dia.
 • Vestidors: s’haurà d’utilitzar sempre el vestidor assignat el primer dia i minimitzar tot el que es pugui el temps d’ús.
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba als vestidors. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Equipament: per poder assistir als cursets de natació és obligatori portar banyador, barnús, xancles, casquet de bany (obligatori) i ulleres de piscina (recomanat). Per millorar el dinamisme de la classe es recomana que cada peça de roba porti el nom de l’alumne.
 • Puntualitat: Es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes.
 • Espais: els cursos de natació es realitzaran a la piscina 1 o piscina 2 depenent del grup.
 • Amb la inscripció a l’activitat, el participant i els seus pares/tutors accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club.

 

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursos de natació en funció de les seves necessitats.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM