Natació per a adults

Al Club oferim natació per a adults, destinats a diferents tipus de població segons nivells i objectius: Start Swim i Impro Swim. També oferim el servei de classes personalitzades per poder realitzar sessions individuals amb un tècnic/a aquàtic/a.

Volem oferir la possibilitat que tothom pugui cuidar i millorar la seva salut, assolir un bon nivell de natació i entrenament amb propòsits esportius o poder perdre la por i aprendre a nedar.

Tot el nostre programa aquàtic es realitza dins d’un marc esportiu sa, d’un ambient agradable, familiar i divertit. Amb bons professionals que us ajudaran en qualsevol moment.

Inscripcions obertes online o al Centre d’Atenció a l’Usuari

Instruccions per a inscripcions online

1. Abans d’accedir llegeix la resta d’instruccions per assegurar-te que fas la inscripció correctament.

2. Accedeix a la plataforma aquí.

3. Clica a “INSCRIPCIÓ” a l’apartat “Activitats Aquàtiques 2022/2023” de la pàgina principal.

4. Entra al compte de la persona que es vol inscriure a l’activitat.

 • Si ja has realitzat alguna activitat al Club, has estat soci/a o has accedit algun cop a les instal·lacions ja tens un compte creat:
  • L’usuari per defecte és el teu DNI (sense guió i en majúscula).
  • La clau d’accés per defecte és el teu any de naixement (els 4 dígits). Si vau crear un compte online, és la que vau escollir en el moment de crear-lo. Si l’heu modificat posteriorment és la nova que hagueu escollit.
  • Si no recordes la clau d’accés, pots clicar a “Has oblidat la clau d’accés?” i rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada per restablir-la.
  • Si tens problemes per accedir escriu-nos des de l’apartat “Contacta” i t’ajudarem.
 • Si el mai has realitzar cap activitat al Club, ni has estat soci/a, ni has accedit mai a les instal·lacions:
  • Clica a “Nou usuari” per crear un nou compte i segueix els passos indicats.

5. Un cop has accedit, selecciona la persona de la unitat familiar que s’inscriurà a l’activitat.

6. Selecciona “Activitats Aquàtiques”. Filtra per activitat i selecciona el grup que desitges (només t’apareixeran les activitats a les que és possible inscriure’t segons l’edat). Si no queden places en el grup que desitges, et podràs inscriure a la llista d’espera.

7. A l’activitat/grup que desitges hauràs de clicar a “INSCRIURE’M”.

8. T’apareixerà el resum d’informació de l’activitat i el preu segons si ets soci/a o no. Clica a “CONTINUAR”.

9. Al següent pas selecciona l’opció desitjada en els diferents consentiments necessaris per poder realitzar la inscripció, o modifica’ls si escau. Clica a “DESAR” després de respondre tots els consentiments i després a “SEGÜENT”.

10. T’apareixerà el resum de pagament. En aquest apartat hauràs d’introduir el número de compte per als següents pagaments en cas que no tinguem aquestes dades. Si ja consten a la nostra base de dades les podràs modificar més endavant a l’apartat “Dades Econòmiques”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari.

11. Selecciona pagament amb targeta i realitza el primer pagament i la matrícula (en el cas dels no socis).

 • Des del moment que comences el procés d’inscripció disposes de 15 minuts per completar-la. Si per qualsevol motiu durant el procés surts de la pàgina sense completar el pagament, la inscripció quedarà pendent durant 15 minuts i hauràs d’esperar aquest temps abans de tornar-ho a intentar.

12. Passats uns minuts rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada amb el comprovant de la inscripció.

 • En el cas que no rebis el correu electrònic passats uns minuts, posa’t en contacte amb nosaltres per comprovar que l’adreça de correu electrònic que tenim registrada sigui correcte i poder reenviar-te el missatge. També pots comprovar-ho tu mateix a l’apartat “Les meves dades” de l’àrea d’usuari.

13. IMPORTANT: un cop feta la inscripció, si no ets soci/a hauràs de passar per la recepció del Club abans del 31 d’agost per recollir i abonar el carnet d’accés a la instal·lació (1,80 €) en el cas que no el tinguis d’altres activitats.

14. A l’apartat “Les meves activitats”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari, podràs consultar les activitats a les que està inscrit/a així com modificar algunes de les teves dades.

15. Si vols modificar altres dades o tens qualsevol dubte, escriu-nos des de l’apartat “Contacta“.

 

Start Swim

 

Saber nedar és imprescindible i és més fàcil del que sembla. Només et cal l’ajuda de professionals que t’iniciaran en el món de la natació. Si no saps nedar o tens un nivell molt baix de domini aquàtic has de començar per aquí.

Horaris 2022/2023

 

Dilluns i dimecres 20.00 a 20.45 h
Dimarts i dijous
9.45 a 10.30 h
14.15 a 15.00 h
Dissabte 9.15 a 10.00 h

 

Quotes 2022/2023

 

  SETEMBRE TRIMESTRE
  Preu* Preu soci/a Preu* Preu soci/a
1 dia / setmana 24,40 € 18,40 € 73,15 € 55,20 €
2 dies / setmana 44,75 € 32,50 € 134,20 € 97,50 €

 

* Les persones que no siguin sòcies del Club hauran de pagar 17,75 € en concepte de drets d’inscripció i 1,80 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació.

Impro Swim

 

Són sessions per a persones que tenen un nivell mig de natació. Si saps nedar i domines bastant el medi aquàtic però vols aprendre altres estils de natació o millorar la teva tècnica per guanyar resistència o velocitat, aquesta és la teva activitat.

Horaris 2022/2023

 

Dilluns i dimecres 14.15 a 15.00 h
20.00 a 20.45 h
Dimarts i dijous
9.00 a 9.45 h
12.30 a 13.15 h
20.15 a 21.00 h

Quotes 2022/2023

 

PREU SETEMBRE
PREU TRIMESTRE
Preu*
Preu soci/a
Preu *
Preu soci/a
44,75 € 32,50 € 134,20 € 97,50 €

 

* Els no socis hauran de pagar 17,75 € en concepte de drets d’inscripció i 1,80 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació.

Edat activitats

 

A partir dels 16 anys.

 

Normativa d’inscripció i pagament

 

 • La inscripció es realitzarà preferentment online a través de la web del Club.
 • El mes de setembre i la matrícula (en el cas dels no socis) es pagaran en el moment de la inscripció. El carnet d’accés a la instal·lació (en el cas de no socis), es pagarà en el moment de recollir-lo. La resta de pagaments es realitzaran de forma automàtica a través del compte bancari:
1r PAGAMENT Setembre i matrícula (si escau) Efectiu o targeta Dia de la inscripció
2n PAGAMENT Octubre, novembre i desembre Domiciliat 1 d’octubre de 2022
3r PAGAMENT Gener, febrer i març Domiciliat 1 de gener de 2023
4t PAGAMENT Abril, maig i juny Domiciliat 1 d’abril de 2023
 • Un cop feta la inscripció, les baixes s’hauran de comunicar a la recepció del Club abans del dia 25 del mes anterior al proper pagament, signant l’imprès de baixa corresponent.
 • Davant d’una baixa justificada (amb certificat mèdic, laboral,…), es penalitzarà un 10% del total de la inscripció a partir del moment que es produeixi la baixa, en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.
 • Les devolucions dels imports de les baixes que es produeixen per voluntat pròpia, es veuran penalitzades amb un 20% del import total de la inscripció a partir del moment en que aquesta es produeixi, en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.

 

Calendari d’activitats 2022/2023

 

 • INICI: 5 de setembre de 2022
 • FINALITZACIÓ: 18 de juny de 2023

DIES FESTIUS ACTIVITATS

 • Tots els festius autonòmics, nacionals i locals.
 • Pont de Tots Sants: 31 d’octubre de 2022.
 • Nadal: del 22 de desembre de 2022 al 8 de gener de 2023 (ambdós inclosos).
 • Setmana Santa: del 3 al 10 d’abril de 2023 (ambdós inclosos).

 

Normativa de l’activitat

 

 • Carnet d’accés: serà obligatori accedir a la instal·lació amb el carnet de cursetista o el de soci/a. No portar-lo comportarà no poder accedir al recinte i, per tant, no poder realitzar l’activitat.
 • Entrada: es podrà accedir al Club màxim 10 minuts abans de l’activitat per l’accés on s’indiqui el primer dia.
 • Vestidors: s’haurà d’utilitzar sempre el vestidor assignat el primer dia i minimitzar tot el que es pugui el temps d’ús.
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba als vestidors. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Equipament: per poder assistir als cursets de natació és obligatori portar banyador, barnús, xancles, casquet de bany (obligatori) i ulleres de piscina (recomanat). Per millorar el dinamisme de la classe es recomana que cada peça de roba porti el nom de l’alumne.
 • Puntualitat: Es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes.
 • Espais: els cursos de natació es realitzaran a la piscina 1 o piscina 2 depenent del grup.
 • Amb la inscripció a l’activitat, el participant i els seus pares/tutors accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club.

 

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursos de natació en funció de les seves necessitats.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM