Al llarg d’aquest mes de juny s’han anat disputant els Campionats de Catalunya de waterpolo de les diferents categories. El primer en celebrar-se va ser el de categoria infantil que va tenir lloc a les instal·lacions del CN Sant Feliu. El Club Natació Rubí va competir amb l’equip masculí que va classificar-se per disputar-lo. En la primera fase, l’equip rubinenc es va enfrontar al CN Catalunya en un partit molt disputat i que es va decantar al final per l’equip barceloní amb un ajustat 14-15. L’equip va quedar en la 10ª posició final.

També durant el mateix cap de setmana es va celebrar a Barcelona i organitzat pel CN Poble Nou, el Torneig Can Felipa de waterpolo en categoria benjamina. Un equip del Club va participar assolint la vuitena posició final. Felicitats!

Equip benjamí al Torneig de Can Felipa

Estem també d’enhorabona amb l’equip Absolut B de waterpolo masculí, que es va proclamar campió de 1a Divisió Catalana al vèncer a la final a doble partit al CN Poble Nou. L’equip dirigit pel Dani Gomez es va imposar en els dos enfrontaments. De manera clara en l’anada disputat a Can Rosés (13-6) i per la mínima (12-13) el celebrat a Barcelona. Una gran temporada de l’equip que demostra el bon estat del nostre waterpolo. L’enhorabona campions!

La setmana següent es van disputar els Campionats de Catalunya en categoria cadet, on els nostres equips van assolir molts bons resultats. L’equip cadet femení va assolir la cinquena posició final i l’equip masculí la quarta. Uns resultats que confirmen el gran esforç que les nostres i els nostres joves esportistes han fet durant tota la temporada per assolir aquests magnífics resultats. A tots ells i a l’equip tècnic, la nostra felicitació!

Pel que fa als Campionats de Catalunya de waterpolo en categoria juvenil femenina i alevina mixta, celebrats al CN Banyoles i al CN Barcelona respectivament, els dos equips del Club van realitzar un gran campionat assolit la 4ª posició l’equip aleví i la 5ª posició l’equip juvenil femení.

L’equip aleví es va imposar en l’eliminatòria pel 3er i 4rt lloc al CN Barcelona amb un contundent 10-2, mentre que l’equip juvenil femení es va imposar al CN Terrassa en un molt bon partit, amb un ajustat 13-14 que els va donar la 5ª posició. L’enhorabona a tos dos equips i entrenadors per la gran temporada.

Per la seva banda, l’equip Absolut Masculí A va disputar la Copa Federació contra el CN Catalunya, assolint un valuós empat a 16 a Can Rosés i a l’espera del partit de tornada.

Finalment, hem de celebrar que la waterpolista de categoria cadet, Elena Ruiz, ha estat convocada per la concentració prèvia al Campionat d’Europa de waterpolo cadet femení, al CAR de Sant Cugat, durant els dies 1 al 5 de juliol.

Pots consultar la resta de resultats en la fitxa de cada equip i el calendari complert aquí.