El Club, d’acord amb el Decret 82/2010 del Departament d’interior, va realitzar el passat dijous 10 d’octubre a les 13:10 h un simulacre a les instal·lacions. Al simulacre han participat uns 20 treballadors del Club i els usuaris que en aquell moment estaven practicant esport a les instal·lacions.

El simulacre consistia en recrear una inundació a la zona tècnica de la instal·lació degut a fortes pluges que podria afectar al quadre elèctric, i evacuar a totes les persones que hi havia a la instal·lació confinant-les als vestuaris i a l’entrada del Club. El simulacre s’ha portat a terme amb èxit supervisat per tècnics competents acreditats per la Generalitat, qui elaboraran un informe per millorar el pla d’auto-protecció.

En aquest sentit, el personal del Club ha rebut durant tota la setmana la formació teòrica i pràctica per garantir la seguretat de tots els usuaris en el cas de qualsevol incident que es pugui donar a les instal·lacions del Club.

Recordem que en compliment de la normativa es realitza un simulacre cada any on es recreen diferents escenaris d’emergència.

Des del Club es vol agrair la participació dels socis i usuaris de la instal·lació, que han col·laborat d’una manera molt activa, sabent que és un exercici que permetrà millorar la seguretat de tots.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM