Dissabte passat la secció de natació va tenir doble representació. Per una banda, els infantils, júniors i absoluts van traslladar-se fins a Caldes de Montbui per disputar el Trofeu d’Hivern, una competició que serveix com a preparació per a les properes cites importants que s’aproximen com el Campionat de Catalunya OPEN d’Hivern que es celebrarà el proper mes de gener a Terrassa. Consulta els resultats en aquest enllaç.

D’altra banda, l’equip aleví va disputar a casa la 3ª jornada de la lliga catalana. Més de 70 nedadors/es i 7 clubs es van desplaçar a les nostres instal·lacions per participar en les proves dels 400 m. Lliures i 200 m. Estils, que constituïen l’última oportunitat de classificar-se pel Campionat de Catalunya d’Hivern, i els 50 m. Braça i el relleu de 4×100 m. Lliures mixta. Actualment ocupem la 55a posició dels 85 clubs que conformen la lliga. Els resultats es poden consultar aquí.

Després de les setmanes de nadal on hi ha hagut dies de descans però també de preparació amb la mirada fixada en les properes competicions, aquest dissabte es celebrarà el tradicional 100×100 que enguany arriba a la 6a edició. Encara estàs a temps de participar en el primer repte de l’any i completar les 100 sèries de 100 metres o les que puguis! Pots trobar tota la informació en aquest enllaç.