Setmanes intenses per a l’equip de triatló! El passat diumenge 5 de març va participar al XIX Duatló Ciutat de Vic, una prova en distància olímpica que puntuava per a la Lliga i la Copa Catalana, i a més era la seu del Campionat Nacional de Catalunya per Categories. Vàrem competir amb un equip masculí (4 components) i amb una triatleta femenina.
 
Hem de destacar que en categoria femenina la Marisol Almeida va assolir la primera posició en categoria V3 femenina i la 48a de la classificació general femenina. Actualment ocupa la 45a posició del rànquing general femení de Duatló de Carretera 2023. Moltes felicitats!
 
Per la seva part l’equip masculí va assolir la 29a posició per clubs, i a nivell individual els seus resultats van ser els següents:
  • Ricard Valenzuela: 8a posició en categoria V2 masculina i 124è de la classificació general masculina. Actualment ocupa la 152a posició del rànquing general masculí de Duatló de Carretera 2023.
  • Gerardo Blanco: 24a posició en categoria V2 masculina i 191è de la classificació general masculina (175è del rànquing masculí de Duatló de Carretera 2023).
  • José Antonio Matías: 24a posició en categoria V1 masculina i 196è de la classificació general masculina (405è del rànquing masculí de Duatló de Carretera 2023).
  • Adelardo Gallego: 31a en categoria V2 masculina i 219è de la classificació general masculina (233è del rànquing masculí de Duatló de Carretera 2023).
 
Després d’aquesta prova, l’equip masculí es troba en la 12a posició de la 1a Divisió de la Lliga Catalana de Duatló de Carretera, i en la 23a posició de 47 clubs a la Copa Catalana de Duatló de Carretera.
 
El diumenge següent, en Ricard Valenzuela va competir en el “I Duatlón Popular Villa de Vallecas”, a Madrid. El Ricard, després de completar la distància sprint, va assolir la 35a posició a classificació general masculina i la 26a en la categoria de federats.
 
L’enhorabona a tots i totes!
 
Pots consultar els resultats i les classificacions complertes a www.triatlo.org i a www.duatlonvilladevallecas.es
 
×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM