Fes-te soci/a

Promocions

70% de descompte en la matrícula de les quotes socials de matí/migdia i 50% en la de la resta de quotes

Condicions de la promoció
 • Si et fas soci/a ara escollint una quota social individual de matí/migdia tindràs un 70% de descompte en la matrícula.
 • Si tries una quota familiar o una quota social individual de tot el dia tindràs un 50% de descompte en la matrícula.
 • No et podràs acollir a aquesta promoció si fa menys de 9 mesos que et vas donar de baixa. Et podràs donar d’alta a continuació sense descompte en la matrícula, però també sense permanència.
 • Si t’aculls a aquesta promoció tindràs una permanència de 2 mesos en qualsevol quota social de matí. És a dir, que en el cas de voler canviar a una quota social de tot el dia hauràs d’abonar el 70% restant de la matrícula o la diferència en funció de la promoció vigent en aquell moment. En el cas de voler tramitar la baixa de soci/a no hi haurà cap tipus de permanència.
 • Aquesta promoció és vàlida del 27 de novembre al 17 de desembre de 2023.
 • Aquesta promoció no és vàlida per a la quota social de menor fins als 15 anys.
 • En el moment de l’alta hauràs d’abonar la quota del mes en curs, la matrícula corresponent i el carnet de soci/a de cada membre. Les altes que tinguin lloc del dia 1 al 14 del mes pagaran la quota sencera del mes en curs, mentre que les que tinguin lloc del dia 15 al 24 pagaran només la meitat de la mensualitat. Les altes del dia 25 al 31 pagaran la quota complerta del mes següent.
 • L’edat màxima dels fills per a la modalitat familiar és de 25 anys i els menors de 2 anys no pagaran quota de soci/a ni matrícula.
 • En les quotes familiars caldrà acreditar en el moment de completar l’alta que tots els membres conviuen al mateix domicili, i no es considera abonament familiar el que estigui format només per a 2 germans.
 • Les incorporacions de nous membres en abonaments actuals s’hauran de fer directament a la recepció del Club, i també es podran acollir a la promoció del 50% de descompte en la matrícula si compleixen les condicions anteriors. S’haurà d’abonar la matrícula en funció del número de persones que s’incorporin: si s’incorpora 1 menor es pagarà la matrícula corresponent a la quota social de menor fins als 15 anys, si s’incorpora 1 adult es pagarà la matrícula corresponent a una quota social individual de major de 16 anys, si s’incorporen 2 membres es pagarà la matrícula corresponent a una quota familiar de 2 membres, etc. També s’haurà de pagar l’import resultant de la diferència de la mensualitat entre la quota antiga i la nova, en funció del dia del mes la incorporació, i el carnet o carnets dels nous socis o les noves sòcies.
 • Si vols una quota amb més de 4 membres hauràs d’escollir una de les quotes de 4 membres i afegir la resta posteriorment a recepció, on hauràs d’abonar l’import del seu carnet de soci/a.
 • Els descomptes especials (pensionistes, família monoparental, família nombrosa o estudiant) s’aplicaran a la recepció del Club un cop completada l’alta, on es realitzarà la devolució corresponent i s’aplicarà el descompte per als propers rebuts. Pots obtenir més informació sobre aquests descomptes durant els següents passos.

 

Alta online

 

Pas 1. T’has donat de baixa en els últims 9 mesos?

Aquesta informació es comprovarà en el moment de completar l’alta.

 

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM