El passat diumenge 29 de setembre es va dur a terme a les instal·lacions de Can Rosés la presentació d’equips per la temporada 2019/2020. Un total de 285 esportistes i entrenadors conformen les tres seccions del Club: natació, waterpolo i triatló. Enguany, l’acte l’hem pogut seguir en directe per streaming a través de Facebook i Youtube, es pot reviure aquí. En el mateix acte es va fer un reconeixement a aquells esportistes amb èxits destacables la temporada passada:

En natació:

  • Arlet Oliveras: campiona d’Espanya en 200 m. Papallona categoria +25, subcampiona d’Espanya en 400 m. Estils, medalla de bronze en 200 m. Esquena i 5a posició en 100 m. Esquena en el XXV Campionat d’Espanya OPEN d’Hivern Pontevedra.
  • Sebastian Ybarra: 8è d’Espanya en 400 m. Lliures i 100 m. Esquena categoria +45, i 10è en 100 m. Lliures en el XXV Campionat d’Espanya OPEN d’Hivern Màster, Pontevedra.

En waterpolo:

  • David de Requesens: 7è d’Europa amb la selecció espanyola en el Campionat d’Europa Cadet Masculí a Burgas, Bulgària.
  • Elena Ruiz: campiona d’Europa amb la selecció espanyola en el Campionat d’Europa Cadet Femení a Kirishi, Rússia.
  • Ariadna Ruiz: campiona d’Europa amb la selecció espanyola en el Campionat d’Europa Juvenil Femení a Volos, Grècia.
  • Dana Gerschcovsky: medalla de bronze amb la selecció argentina en el XIII Campeonato Sudamericano de Waterpolo a Trujillo, Perú.

En triatló:

  • Ricard Valenzuela: subcampió d’Espanya del grup d’edat 55/59 en el Campionat d’Espanya de Duatló a Sòria.
  • Fernando Garrocho: classificat per disputar el Campionat del Món IRONMAN que tindrà lloc a Kona, Hawaii, el proper mes d’octubre de 2019.

Un cop finalitzada, totes i tots els assistents van participar en la tradicional botifarrada que cada any organitza el Club amb la finalitat de crear un ambient de germanor entre tots els components. Volem donar molts ànims a totes i tots els nostres esportistes per afrontar la nova temporada que iniciem. Molta sort!

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM