A partir del dimecres 23 d’octubre hem implementat al Club un nou sistema de control d’accés.

Aquest canvi s’ha dut a terme per, d’una banda, adequar-nos al nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), amb el que les dades biomètriques es consideren dades personals de caràcter “especialment protegides” i, amb el nou sistema, les empremtes ja no seran emmagatzemades pel Club sinó que quedaran gravades al carnet, propietat del soci/a. D’altra banda, suposarà també una millora del control d’accessos amb un funcionament més ràpid i de més qualitat.

Per poder utilitzar el nou sistema, hauràs de passar per Centre d’Atenció al Soci per convertir el teu carnet en un carnet de proximitat i gravar de nou la teva empremta de manera totalment gratuïta. Per accedir amb el nou sistema, primer caldrà que apropis el teu carnet de proximitat al lector (que contindrà la teva empremta) i després introdueixis el dit en el mateix lector per confirmar la teva identitat. Per accedir als cursos de natació, a les activitats dirigides o amb abonaments, només caldrà apropar el nou carnet de proximitat al lector.

A partir d’avui, el Club obre un període de gravació dels nous carnets que durarà fins al 31 de desembre, període durant el qual conviurà el sistema antic amb el nou i es podrà accedir amb els dos. A partir de l’1 de gener de 2020 el sistema antic deixarà de funcionar i només es podrà accedir amb el nou control d’accés. En el cas de l’accés a les Activitats Dirigides, el canvi es farà efectiu l’1 de desembre de 2019.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM