Després de la cancel·lació de totes les competicions amb motiu pel confinament per la pandèmia COVID-19,  els diferents equips esportius del club van donar per finalitzades les esmentades competicions, mantenint la classificació que en aquell moment ocupaven. Pel que fa als equips de formació i els de les categories inferiors de waterpolo, la cancel·lació ens va agafar disputant diferents fases classificatòries que en cap cas han tingut transcendència.

Per la seva part els equips absoluts de waterpolo van quedar en les següents posicions finals mantenint la mateixa categoria:

  • Absolut Maculí A: 3a posició de la 1a divisió Nacional.
  • Absolut Masculí B: 2a posició de la 1a divisió Catalana.
  • Absolut Femení: 7a posició Lliga PREMAAT (Divisió d’Honor).
  • Màsters Mixte: 6a posició lliga Catalana.

Com a novetat, destaquem la incorporació del Manel Llobregat (entrenador provinent del CN Terrassa) com a nou entrenador del primer equip femení de waterpolo, per la baixa voluntària per motius personals del David Martin. Volem agrair al David la seva professionalitat i dedicació al Club durant les temporades que ha estat amb nosaltres. També volem desitjar molta sort i èxits al Manel en aquesta nova etapa plena d’il·lusions i reptes.

Manel Llobregat, nou entrenador de l'Absolut Femení de waterpolo

Per la seva part, l’equip de triatló també va veure truncada la seva temporada. En aquest cas les úniques modalitats on es va poder puntuar van ser la de duatlons de muntanya i de carretera. En totes dues l’equip milita a la 1ª divisió Catalana en categoria masculina. En la de muntanya es va assolir la 7ª posició i en les de carretera la 11ª posició, totes dues corresponents a la Lliga Catalana de Clubs. La resta de disciplines no s’han dut a terme per les restriccions de la COVID.

De la mateixa manera, també l’equip de natació es va veure afectat. Els resultats dels equips Absolut, Júnior i Infantil només reflecteixen la primera part de la temporada o temporada d’hivern, totes les competicions posteriors, Campionats de Catalunya, lligues i trofeus, van quedar com la resta d’activitats suspesos. A nivell de lligues catalanes, l’equip infantil va acabar en 73a posició de 84 clubs, l’aleví en 51a posició de 85 clubs, el benjamí en 22a posició de 82 clubs i el prebenjamí en 21a posició de 69 clubs.

Ara totes i tots els nostres esportistes estant desitjant iniciar una nova temporada per poder gaudir de l’esport i seguir competint per assolir els nostres objectius, tant col·lectius com individuals.