Diumenge 7 de gener vam celebrar la 9a edició de les 100×100 Solidàries del Club, un repte no competitiu i solidari amb La Marató 3Cat, dedicada enguany a la salut sexual i reproductiva, que consisteix en un entrenament de natació obert a qualsevol esportista on cadascú es llença a l’aigua per completar 100 sèries de 100 metres, fer-les per relleus o simplement participar dins de les seves possibilitats.

Com ja és tradició, més de 60 nedadors i nedadores van afrontar aquest primer repte del 2024 amb nosaltres. Un objectiu igual de dur que reconfortant que va permetre a tots no només gaudir d’un matí de natació, sinó també compartir experiències, esforços, i un bon ambient amb amics/gues i companys/es.

El repte, juntament amb els donatius que s’han recollit a la recepció del Club durant el mes de desembre, ha aconseguit recaptar prop de 600 € per a La Marató 3Cat que ja ha han estat donats a la causa. Moltíssimes gràcies per aportar el vostre granet de sorra!

Des del Club volem donar les gràcies a la marca Turbo, que va sortejar material esportiu entre els participants, i a la Pastisseria Sant Jordi i a Alliance Vending per col·laborar amb nosaltres aportant l’avituallament d’aquest esdeveniment solidari.

També volem agrair a tots els participants que s’han proposat completar aquest primer repte de l’any amb nosaltres i els animem a seguir lluitant pels seus objectius esportius durant aquest 2024, el primer ja està complert!

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM