Diumenge passat un equip masculí de triatló del Club va disputar el VIII Duatló de Carretera de Cerdanyola, que enguany també acollia el Campionat Nacional de Catalunya per Clubs. Els resultats individuals varen ser: Ricard Valenzuela 149è de la general i 6è de la categoria V2M, Xavi Matarín 96è de la general i 54è de la categoria absoluta, Gerard Blanco 244è de la general i 12è de la categoria V2M, Rafael Trenado 176è de la general i 31è de la categoria V1M, Eduard Gonzalez 105è de la general i 16è de la categoria SUB-23, i Jordi Garcia 193è de la general i 102è de la categoria absoluta.

Representants del Club al VIII Duatló de Carretera de Cerdanyola

L’equip va quedar en la 31a posició de la classificació, que els va donar els punts necessaris per poder aconseguir l’objectiu d’inici de temporada, pujar de categoria en la modalitat de Duatló de Carretera. Cal recordar que aquesta fita s’aconseguí després de que la secció de triatló del Club hagi competit i puntuat en sis de les set proves del calendari oficial de la lliga de Clubs. Un cop finalitzada la lliga, el club ha assolit la segona posició de la 2a divisió que els dona l’ascens directa a la primera divisió catalana. L’enhorabona a tota la secció pel seu esforç i compromís. Felicitats!

D’altra banda, també diumenge es va iniciar la temporada de triatlons. La primera prova va ser a les terres de l’Ebre, concretament a Sant Carles de la Ràpita, on es va disputar el IX Triatló Doble Olímpic Terres de l’Ebre. Destaquem la fantàstica 8a posició en la general i la 3a en categoria V1M del Fernando Garrocho. La resta de resultats dels triatletes del club van ser: Carlos Pardos 85è de la general i 33è de la categoria V1M i Francesc Martinez 112è de la general i 58è de la categoria absoluta. El Toni Venteo no va poder finalitzar degut a una lesió en el tram de la cursa a peu. L’enhorabona a tots ells!

Tots els resultats es poden consultar en aquest enllaç.

Representants del Club al IX Triatló Doble Olímpic Terres de l’Ebre

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM