Ahir va tenir lloc a l’Ajuntament de Rubí una trobada en la qual l’alcaldessa, Ana María Martínez, ha fet lliurament de la carta de suport al Club per a la candidatura a la Creu de Sant Jordi.

En aquesta carta, que s’adjuntarà a les signatures de més de 400 socis i sòcies, l’Ajuntament formalitza el seu suport a la candidatura i demana a la Conselleria de Cultura que tingui en compte la sol·licitud de la nostra entitat, en reconeixement per aquests 50 anys al servei de l’esport rubinenc com una de les entitats esportives de referència a la ciutat, així com per totes les fites assolides a nivell català, nacional i també internacional.

A la trobada, a més de l’alcaldessa, hi ha participat el regidor d’Esports, Juan López; la regidora de Promoció de l’Esport Femení, Marta Oliva; el secretari de la Junta Directiva del Club, Joan Manel Sampons; el vocal de la Junta Directiva, Jaume Obrador; i el cap de les seccions esportives, Xavier Ollé.

Des del Club volem agraïr el suport de l’Ajuntament, així com de tots els socis i sòcies que han recolzat la petició. Moltes gràcies!

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM