El primer equip masculí de waterpolo es va imposar de manera contundent en la seva visita a Madrid contra el ARC Ciudad Lineal. Els nois del Dani Gómez es van emportar la victòria amb un clar 6-16 a l’equip que ocupa actualment la cua de la classificació. Amb dos parcials molt contundents, l’inicial de 3-5 i l’últim de 1-6 a favor dels nostres waterpolistes, va quedar palesa la superioritat del CN Rubí.

Per la seva part, l’equip absolut femení va realitzar un partit molt complert, davant d’un dels equips que es preveu lluitarà per les primeres posicions. L’enfrontament contra el CN Sant Andreu no es va decidir fins al final del partit a favor de l’equip barceloní per la mínima 8-7. Tot i la derrota, les sensacions són molt bones i de ben segur que l’equip lluitarà per les places capdavanteres. També, la jugadora Elia Jiménez va ser anomenada MVP del partit. L’enhorabona!

També el segon equip absolut masculí continua amb ple de victòries, aquesta última de manera molt ajustada contra el CN Badia (11-10), que els permet continuar al capdavant de la classificació.

La resta de resultats van ser els següents:

Aquest cap de setmana de Tots Sants, no hi haurà competicions. Que tingueu una bona castanyada!

Pots consultar les classificacions a la fitxa de cada equip.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM