El passat cap de setmana es va celebrar a Tortosa la Final per Delegacions, una competició amb un format diferent a l’habitual on cada delegació, composada pels clubs de les comarques que la formen, competia amb la resta per ser la millor de Catalunya. Dissabte van disputar aquesta competició els nedadors/es absoluts, júniors i infantils, on cada membre de la selecció disputava unes proves per arribar a la màxima puntuació possible.

Les nedadores Sílvia Martí, Lucia Clotet i el nedador Axel Royo del Club van formar part de la selecció i van tenir una bona actuació que va permetre a la selecció vallesana assolir la tercera posició final. Cal destacar l’actuació de la Sílvia Martí que va assolir tres primeres posicions en els 100 lliures, en els relleus 4×50 lliures i 4×50 estils, una segona posició en els 50 lliures i la sisena en els 50 papallona. La Lucia va disputar els 50, 100 i 200 braça, assolint en cada una de les tres proves la setena posició. Per la seva part l’Axel va competir en les mateixes proves que la Lucia assolint la vuitena, la novena i la setena posició respectivament, aconseguint la marca mínima en els 200 braça per disputar el Campionat de Catalunya de la seva categoria. Una gran experiència per a tots els nedadors/es. Moltes felicitats! Consulta els resultats i classificacions aquí.

D’altra banda, els alevins van disputar la jornada de fons i estils a les instal·lacions de la AN Gramenet. En aquesta jornada disputaven les proves de 200 m. estils i 400 m. lliures i representava l’última oportunitat per classificar-se al Campionat de Catalunya d’Estiu Aleví del proper mes de juny, ja que les suma dels temps de les dues proves estableixen el rànquing dels 100 millors nedadors/es de Catalunya per edat i sexe que s’hi classifiquen.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM