Diumenge passat vam estar presents al Deporvillage TriTour Amposta. Aquesta prova forma part de la Lliga Deporvillage TriTour, que està creada per 4 dels millors triatlons de Catalunya situats en llocs de somni arreu de la geografia catalana. La triatleta del Club Andrea Garcia ens va representar en la modalitat Olímpica (1500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu), assolint la 10a posició en categoria sènior femenina, la 13a de la classificació general femenina i la 115a de la classificació general.

La setmana anterior ens vam desplaçar fins a Pineda de Mar per participar al VIII TriRelay Triatló, una prova elèctrica i trepidant on vam participar en categoria OPEN. Es tracta d’un triatló per relleus on cada integrant realitza la distància SuperSprint (300 metres de natació, 7 km de ciclisme i 2 km de cursa a peu) abans de passar el relleu al següent membre del seu equip, i la classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l’arribada del darrer rellevista.

En aquesta prova ens van representar al Club en Marc López i de nou l’Andrea Garcia, que van assolir la 14a posició a la classificació general i la 3a en categoria mixte.

L’enhorabona!

Aquest diumenge l’equip participarà en el ja tradicional Triatló per Equips Ciutat del Prat (Memorial J. M. Felipe) organitzat pel organitzat pel Club Prat Triatló 1994. En aquesta 27a edició participarem a la prova OPEN amb dos equips, un masculí i un femení. El masculí estarà format per Marc Lopez, Ricard Valenzuela, Sergi Saura, Albert Muñoz, Iñaki Fusté i Antoni Venteo; i l’equip femení el composaran l’Andrea Garcia, l’Àgueda Martínez i la Cyntia Cruz. Molta sort!

Imatges de Deporvillage TriTour i Club Natació Rubí. La imatge de capçalera correspon al Deporvillage TriTour Amposta.

Deporvillage TriTour Amposta

Deporvillage TriTour Amposta

VIII TriRelay Triatló

VIII TriRelay Triatló

VIII TriRelay Triatló

VIII TriRelay Triatló

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM