L’equip aleví de natació va participar del 17 al 19 de juny al Campionat de Catalunya d’Estiu, que va tenir lloc a les Piscines Bernat Picornell de Barcelona.
 
Des del Club vam comptar amb una gran representació: 11 nedadors i 5 nedadores es van classificar per participar en proves individuals i 4 equips es van classificar per participar en proves de relleus.
 
Cal destacar en Pol Ramos que va arribar a pujar al pòdium tres cops: medalla d’or i per tant Campió de Catalunya en els 50 m braça, medalla de plata i subcampió en els 100 m braça i medalla de bronze en els 200 m braça.
 
A més, tres nedadors i una nedadora també es van posicionar entre els 10 millors nedadors i nedadores de Catalunya, en cinc proves diferents:
  • Samir Gharboui: 9è als 50 m esquena i 9è als 50 m lliures.
  • Aurora Cuesta: 10a als 100 m esquena.
  • Pere Pina: 8è als 100 m braça i als 50 m braça.
  • Max Cerezo: 9è als 100 m braça, 6è als 1500 m lliures, 7è als 200 m braça i 10è als 50 m braça.
El Bruno de Haro, l’Asier Oviedo, la Yara Huino, la Paula Delgado, la Judith González, la Paula Gonzalez, el Joan Ruiz, l’Unai Marin, el Bruno Dedes, l’Hèctor Pros i el Joel Ruiz també van formar part d’aquest equip ple de joves promeses que van realitzar una fantàstica actuació i van obtenir molt bons resultats, cadascú en les seves proves individuals o per relleus.
 
En la puntuació per equips vam quedar en 20a posició d’un total de 70 clubs.
 
L’enhorabona a tots i totes per aquest gran campionat i temporada, i també a l’entrenadora Marta Mallafré per la gran tasca realitzada!
 
Tots els resultats i les classificacions complertes es poden consultar a www.natacio.cat
×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM