A les nostres Activitats Dirigides el celebrem ballant i gaudint amb el Zumba i el Z-Move, amb coreografies creades amb ritmes llatins, diverses i fàcils d’aprendre, per fer esport i passar-ho d’allò més bé.
 
Consulta tots els horaris aquí.
 
I aquest diumenge a les 11 h, després de la Cursa de la Dona, t’esperem a la Rambla del Ferrocarril per fer amb nosaltres una activitat especial de Zumba!
 
Les activitats dirigides són un servei exclusiu per a socis/es amb la quota social plus i és obligatòria la reserva prèvia a través de l’APP del Club , la web, per telèfon o a recepció a partir de 48 hores abans. Recorda que si no queden places per a una activitat et pots apuntar a la llista d’espera a través de l’APP i t’avisarem si queda alguna plaça lliure abans de l’inici.
Recorda validar la teva reserva a la pantalla d’accés de la Sala d’Activitats Dirigides.
 
Si no assistiràs a l’activitat pots cancel·lar la teva reserva fins a 15 minuts abans, per tal de permetre a una altra persona ocupar la teva plaça. En el cas d’acumular en els últims 7 dies dues reserves no cancel·lades i amb l’assistència no validada s’aplicarà una penalització de 7 dies sense poder reservar.
×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM