Dissabte passat, les nedadores i nedadors de l’equip infantil, júnior i absolut de natació van disputar el XI Trofeu Primavera de Natació a Cardedeu. A falta dels resultats definitius, les marques provisionals són prometedores i demostren la progressió dels nostres esportistes. La propera cita de l’equip serà la Final per Delegacions, que es disputarà a Tortosa el proper 18 de maig, una competició amb un format diferent a l’habitual on cada delegació, composada pels clubs de les comarques que la formen, competeix amb la resta per ser la millor de Catalunya.

També diumenge passat, l’equip aleví de natació va competir a casa en la 7a i última jornada de la lliga catalana. Més de 70 nedadors de 7 clubs de la comarca es van traslladar fins a la nostra piscina per disputar les proves de 400 m. Estils, 200 m. Esquena i 4×100 m. Estils mixtes. L’equip, a l’espera dels resultats d’aquesta jornada per conèixer la classificació final a la lliga, actualment ocupa la 56a posició amb 20273 punts. La posició final que obtinguin serà determinant per definir el grup de la Copa Catalana on participaran el proper mes de juny, mentre que durant aquestes setmanes preparà la jornada de fons i estils que tenen programada pel proper 18 de maig i constituirà una de les últimes oportunitats per classificar-se als Campionats de Catalunya d’Estiu.

Aquest dissabte, els benjamins i pre-benjamins de natació estan citats a la que també serà la seva última jornada de la lliga catalana i es celebrarà al Club Esportiu Europa Sports Center de Sant Cugat. Molta sort!

Tots els resultats es podran consultar properament a la fitxa de cada equip.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM