L’Elena Ruiz, waterpolista de categoria cadet del Club, està disputant des del passat diumenge 7 de juliol fins al 14 de juliol el Campionat d’Europa Cadet Femení de waterpolo amb la selecció espanyola, que s’està disputant a Kirishi (Rússia). Fins al moment, la selecció ha debutat amb dues victòries a la fase de grups assegurant-se el lideratge del grup. Molta sort a la nostra jove esportista!

Per la seva part, el waterpolista David de Requesens ha estat convocat per la concentració prèvia al Campionat d’Europa Cadet Masculí, que tindrà lloc al CAR de Sant Cugat del 14 al 19 de juliol. L’enhorabona

També, les dues waterpolistes de categoria juvenil del Club Natació Rubí, Raquel Prieto i Ariadna Ruiz, han estat convocades per participar als entrenaments de preparació de la selecció espanyola juvenil, del 5 al 21 d’agost al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. Felicitats!

Finalment, durant la setmana passada els nostres waterpolistes infantils Francesc Gonzalbo i Miquel Israel,  formant part de l’equip Be Water My Friend, van aconseguir l’or al Waterball World Festival disputat a Pescara, Itàlia. Felicitats!

Pots consultar la resta de resultats en la fitxa de cada equip i el calendari complert aquí.

Francesc Gonzalbo i Miquel Israel al Waterball World Festival

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM