El passat cap de setmana la secció de triatló va estar present al TRADEINN International Triathlon 140.6INN, que va tenir lloc a Platja d’Aro i era la seu del Campionat d’Espanya de Triatló de Llarga Distància i Aquabike.

Per una banda hi va competir el triatleta Juan José Sanchez, que va disputar la prova d’Aquabike completant els 3.8 km de natació i 180 km de ciclisme en la primera posició del seu grup d’edat 55/59 i, per tant, quedant Campió d’Espanya amb un temps de 7:59:06.

En la prova OPEN, que a més de l’Aquabike també inclou els 42.2 km de cursa a peu, hi van participar en Carlos Pardos i l’Antoni Venteo. En Carlos va assolir la 31a posició amb un temps de 11:19:05, i l’Antoni no va poder finalitzar la prova degut a una lesió.

No només els triatletes que competien es van desplaçar fins a la comarca del Baix Empordà, sinó que també, com ja és habitual, altres membres de l’equip els va acompanyar per animar-los i donar-los tot l’escalf necessari per aconseguir aquests fantàstics resultats.

L’enhorabona a tots pel vostre esforç i sacrifici per aconseguir aquests resultats!!

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM