Divendres passat vam celebrar a la Masia Can Ametller el Sopar de Gala del 50è aniversari del Club, l’acte que ha posat fi a la celebració dels nostres 50 anys.

Una nit d’homenatges i retrobaments on més de 175 persones que han format part de la nostra història vam recordar aquest llarg camí de 50 anys plens de fites extraordinàries. Un sopar on vam voler recordar l’esforç, la dedicació, els èxits, els fracassos, les il·lusions i les decepcions que han fet que el Club sigui un referent en l’esport rubinenc, català, espanyol i internacional.

Durant la nit, després de la benvinguda per part de les diferents autoritats, l’actual Junta Directiva va fer entrega de diferents reconeixements especials i dels pins de plata i d’or als socis i sòcies que porten més de 25 o 50 anys vinculats al Club. També vam comptar amb la sempre divertida presència d’en Joan Manel i la Montse, els capgrossos del Club, que juntament amb el president i els expresidents van bufar les espelmes del pastís dels 50 anys en representació de totes les persones que han format part del Club al llarg de la seva història.

Tots els assistents van rebre com a obsequi el llibre “50 anys d’història” amb un recull d’imatges i memòries d’aquest mig segle, i també van participar en el sorteig d’un cap de setmana per a dues persones cortesia del nostre patrocinador Halcon Viatges Rubí.

En acabar, també es van presentar els 22 esportistes internacionals que ha tingut el Club al llarg d’aquests 50 anys, els èxits dels quals quedaran properament reflectits a l’entrada del Club com a part de la nostra història.

A tots i totes les que ens vau acompanyar en aquesta nit tant especial, i també a tots aquells i aquelles que no van poder ser-hi, només us podem dir una cosa: gràcies per formar part d’aquesta història!

Totes les imatges de la nit es troben disponibles aquí.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM