Des del Club ens unim un any més al Mulla’t, la mostra de solidaritat per ajudar a les més de 9 mil persones amb esclerosi múltiple que hi ha a Catalunya i destinar fons a la recerca.
 
L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. És una de les malalties neurològiques més comunes entre els joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats. Presenta diferents símptomes en cada persona i això en dificulta el diagnòstic.
 
El proper diumenge 9 de juliol a les 12 h t’esperem al Club per mullar-nos realitzant tots junts el tradicional salt solidari a la Piscina d’Estiu. Posa’t el banyador i llença’t a la piscina per ajudar a visibilitzar la causa!
 
Durant tota la setmana pots col·laborar amb la campanya fent el teu donatiu per a la Fundació Esclerosi Múltiple a l’urna que trobaràs a recepció, o comprant algun dels productes solidaris dels 30 anys del Mulla’t que tenim a la venda (tovalloles, bosses, necessers, l’ampolla del Mulla’t…).
 
Pots trobar més informació sobre l’esclerosi múltiple i la FEM, així com altres formes de col·laborar amb la causa aquí.
 
Perquè l’esclerosi múltiple sigui història, Mulla’t!
×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM