El nostre Club celebra aquest any el seu 50è aniversari i és un motiu de joia poder-ho compartir amb tots vosaltres.

Poc s’imaginaven aquell grup de xavals, que un estiu de 1971 estaven a la piscina jugant i que van fer una petita prova per començar a fer natació, que arrencaven una nova entitat que ara complirà 50 anys.

Aquell novembre es van reunir un grup de rubinencs amb la finalitat de constituir una entitat social que promogués la natació en totes les seves vessants. Tanmateix, també es plantejava promocionar les manifestacions culturals i de lleure que complementessin la seva finalitat social. Comentem aquests objectius fundacionals perquè són la doble vessant del que ha estat el Club durant tot aquest temps.

Per un costat hi ha la vessant social. S’ha treballat de valent perquè el nostre poble gaudís d’unes instal·lacions aquàtiques com cal i lluny queden els anys en els quals només hi havia una piscina descoberta d’estiu. Actualment el complex esportiu no només acull dues piscines cobertes, sinó que també hi ha una magnífica sala de fitness i musculació, sales d’activitats dirigides, zona lúdica i altres serveis amb els quals tots els socis poden posar-se en forma, relaxar-se o també socialitzar.

El Club gestiona amb exitosa professionalitat tot el complex i s’ha guanyat amb escreix la confiança que ha dipositat l’Ajuntament. Les autoritats locals són conscients del gran esforç que sempre s’ha fet per vetllar per la qualitat del servei i l’òptim manteniment de les instal·lacions.

L’altra vessant del Club i la raó essencial de la seva existència és l’esportiva. D’ençà que es va organitzar el primer campionat social de natació a Rubí, el motor que ha mogut el Club ha estat el de promoure la cultura de l’esforç, la disciplina, la companyonia i l’esperit de superació inherents en els esports aquàtics. Són molts els campionats de natació en els que s’ha participat. El Club compta actualment amb tretze equips de waterpolo en les diferents categories i estem molt orgullosos tant de l’equip absolut masculí, que despunta a la primera divisió nacional, com del femení que tan bon paper ha fet durant molts anys a la divisió d’honor. No ens volem oblidar de la secció de triatló que ja comença a tenir una llarga tradició competitiva ni de tota la tasca formativa de l’esport que el Club desenvolupa a tots els nivells.

Són moltes les persones que han passat pel club, són molts els noms que quedaran en la seva història, són molts els records que molts rubinencs associen amb el Club… 50 anys és una fita important, però no ens volem aturar aquí i volem seguir treballant per portar a terme nous projectes, nous reptes que esperem que en el futur es puguin recollir tal com fem ara al mirar enrere.

És un honor formar part de l’equip que ha fet possible tot aquest llarg camí i ens sentim orgullosos de convidar-vos a compartir amb nosaltres aquesta efemèride.

Junta Directiva

Club Natació Rubí

? Nova imatge del Club per aquest 2021

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM