Avui descobrim més detalls de la S-Force Performance Trainer, una de les novetats d’aquesta temporada a la Sala de Fitness que et desafiarà!

L’S-Force combina un sistema de resistència magnètica amb un moviment de baix impacte dissenyat específicament per portar l’entrenament intervàl·lic d’alta intensitat al següent nivell.

Es tracta d’una màquina dissenyada amb la ciència esportiva més avantguardista i aprofitant la biomecànica intel·ligent per ajudar a tota mena d’esportistes a potenciar més ràpidament la velocitat i la potència en la posició d’acceleració horitzontal del cos.

Pots ajustar la gambada i definir un entrenament personalitzat, durant el qual la resistència augmentarà de forma automàtica en augmentar la intensitat d’entrenament. D’aquesta manera es crema greix i es millora progressivament la fibra muscular de contracció ràpida per als inicis explosius, proporcionant un veritable avantatge de rendiment.

Té dues posicions possibles: amb la posició vertical es treballen els músculs dels panxells i els isquiotibials i, amb la posició d’acceleració, els quàdriceps i els tibials.

Aquesta novetat forma part de les noves màquines intel·ligents de la marca Matrix, líder mundial en Fitness, que vam estrenar el passat mes de setembre i t’ofereixen un disseny totalment renovat amb una tecnologia superior i funcionalitats avançades per portar els teus entrenaments i la teva experiència esportiva a un altre nivell.

Anima’t a provar-la!

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM