Des del Club Natació Rubí, ens sumem al Manifest per l’esport en català impulsat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Òmnium Cultural, i els principals clubs i referents esportius amb l’objectiu de sumar tota la comunitat esportiva i promoure el català a partir de 3 idees bàsiques:
 
  1. El català ens uneix en la nostra diversitat, ens fa equip, ens fa més forts i ens situa amb veu pròpia al món. El català és de tothom i compartir-lo amb tothom, sigui quin sigui el seu color de pell, cognom o accent, ens fa una societat més oberta, inclusiva i cohesionada.
  2. Volem que el català estigui en forma i ens preocupa la davallada del seu ús social, també al món de l’esport.
  3. Som referents davant la societat i especialment per les noves generacions. Ens comprometem a col·laborar per augmentar l’ús del català als nostres equips.
 
Acompanya’ns avui a les 21 h, abans del partit de waterpolo de la Copa Federació Masculina de l’Absolut Masculí VS CN Sant Feliu, a l’acte de suport i visibilització de la campanya que realitzarem a la Piscina 1 i que comptarà amb la presència d’en Martí Pujol, president d’Òmnium Rubí.
 
Des del Club Natació Rubí us animem a signar aquest manifest. Federacions, clubs, jugadores, àrbitres, entrenadors, afició, famílies… unim-nos tots i totes per enfortir el català als nostres clubs i esports.
 
Podeu signar el manifest a esportencatala.cat
 
L’esport treu la llengua, #ComparteixElCatalà!
×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM