Estimats/des socis/es,

Com sabeu, el Club va tancar el passat 13 de març amb motiu de l’emergència sanitària ocasionada pel Covid-19. En aquell moment, el Club va acordar amb l’Ajuntament de Rubí no cobrar cap quota, activitat o servei durant el temps que la instal·lació estigués tancada, com a millor solució per afrontar la situació tant excepcional que estàvem vivint.

El Club ha estat tancat més de 3 mesos, sense ingressos, i amb despeses bàsiques de manteniment de la instal·lació. Aquesta situació ha deixat al Club en una delicada situació econòmica.

El proper dilluns 22 de juny el Club torna a obrir les seves portes després d’una llarga espera amb molta il·lusió i ganes. S’ha fet un gran esforç per adaptar-nos a les noves normatives d’ús que ens marquen les autoritats sanitàries, i volem que la vostra seguretat sigui la màxima prioritat.

Us informem que durant el mes de juny no es cobrarà la quota de soci/a, per compensar els dies de març que el Club va estar tancat. A partir del dia 1 de juliol ja es cobrarà la quota de soci/a amb normalitat.

Com que els dies de juny que estarem oberts no cobreixen la totalitat de dies tancats de març, els socis/es i usuaris que ho desitgin podran sol·licitar la compensació de la diferència escrivint al correu electrònic del Club (cnr@cnrubi.cat). Es buscaran solucions per a cada cas, amb compensacions en properes quotes. Aquesta sol·licitud es podrà realitzar abans del 31 de juliol de 2020. Es marca aquesta data màxima perquè el Club es pugui organitzar i saber amb quins recursos disposa per afrontar la propera temporada.

Com sabeu, el Club Natació Rubí és una entitat sense ànim de lucre, i tots els beneficis es destinen a la millora de la instal·lació i a l’esport social, escolar i de competició a Rubí. El Club agrairia el vostre suport si decidíssiu no demanar la compensació dels dies que quedarien pendents, de manera que ajudarien a millorar la delicada situació econòmica del Club per afrontar  la nova temporada ,que començarà el proper dia 1 de Setembre, i poder continuar amb les millores de la instal·lació i poder seguir oferint, com sempre, el millor servei.

Des del Club volem agrair-vos el recolzament, afecte i solidaritat que hem rebut durant aquest temps. Seguirem treballant amb les mateixes ganes i il·lusió de sempre perquè el Club continuï essent casa vostra, i poder seguir gaudint junts de l’esport.

Rubí, 17 de juny de 2020