Estimats/des socis/es i usuaris/es,

Com sabeu, la Generalitat de Catalunya va decretar el tancament de tots els centres esportius, com a mesura preventiva davant de la Covid-19, durant mínim 15 dies. Per aquest motiu, el Club romandrà tancat des del divendres 30 d’octubre al 13 de novembre de 2020 (inclòs).

El 13 de març de 2020, el Club també va tancar les seves portes durant més de 3 mesos degut a l’estat d’alarma, i es va decidir fer l’esforç de no cobrar cap quota, activitat o servei durant el període de tancament. El Club va quedar sense ingressos, i havent de fer front a despeses importants de manteniment de la instal·lació. Aquesta situació, que es va assumir amb recursos propis, va deixar el Club en una delicada situació econòmica.

La situació econòmica actual no permet deixar de cobrar quotes, i necessitem el recolzament de tots els socis i sòcies per fer viable la reobertura de la instal·lació.

Per tant, a partir d’aquest mes de novembre es girarà una quota social de manteniment mensual del 50% de la quota de soci/a habitual, mentre el Club estigui tancat, per cobrir les despeses bàsiques de la instal·lació i perquè pugueu trobar el Club en òptimes condicions quan reobrim. Un cop s’obrin les instal·lacions us girarem un rebut per regularitzar la quota, cobrant la part proporcional de la quota de soci que correspongui pels dies oberts, i descomptant la part proporcional de la quota social de manteniment pagada pels dies oberts. Si teniu qualsevol dubte sobre aquest tema ens podeu enviar un correu electrònic a cnr@cnrubi.cat.

Durant aquests dies el Club tornarà a posar en marxa diferents iniciatives per tal que continueu cuidant-vos i us mantingueu actius, com per exemple el #CNRvirtual amb prop de 500 classes i sessions d’entrenament a l’APP del Club, o les classes dirigides en directe que oferiran els nostres tècnics a la mateixa APP.

Pel que fa a les seccions esportives, es giraran les quotes amb normalitat ja que s’han de cobrir les despeses federatives i de llicències ja generades, i el manteniment de tota l’estructura esportiva del Club.

En el cas de les activitats i cursets no es girarà cap quota mentre la instal·lació estigui tancada i es compensaran en els propers mesos les classes pagades i no gaudides.

Com sabeu, el Club Natació Rubí és una entitat sense ànim de lucre, que necessita del recolzament dels seus socis i usuaris per la supervivència de l’entitat. Tots els recursos que es generen es destinen a la millora de la instal·lació i a l’esport social, escolar i de competició de Rubí.

Des del Club volem tornar a agrair-vos el recolzament, afecte i solidaritat rebut. Seguirem treballant amb les mateixes ganes i il·lusió de sempre perquè el Club continuï essent casa vostra, i poder seguir gaudint junts de l’esport.

Junta Directiva del Club Natació Rubí

Rubí, 2 de novembre de 2020

 

Nou comunicat 24/11/2020:

En relació a la regularització de la quota de soci/a pels dies oberts de novembre, que s’havia de cobrar un cop el Club tornés a obrir les seves portes, us informem que el Club ha decidit NO cobrar cap quota més per regularitzar els dies que estarem oberts. Per tant, aquest mes de novembre només s’haurà pagat la quota social de manteniment.

Un cop més, us agraïm tota la vostra col·laboració i esforç en aquests moments tant complicats. També volem agrair a tots els socis i sòcies que ens heu demanat pagar la quota sencera del mes de novembre per ajudar al Club.

Desitgem que pugueu tornar a gaudir del Club i dels beneficis que ens ofereix l’esport i l’activitat física.

Junta Directiva del Club Natació Rubí
Rubí, 24 de novembre de 2020

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM