Dissabte passat van iniciar la temporada els tres equips absoluts de waterpolo amb resultats ben dispars. L’Absolut Masculí B es va desplaçar fins a Banyoles, per enfrontar-se a l’equip del Pla de l’Estany. Els nois del Dani Gomez es van imposar amb un clar 8 – 18.

No van tenir la mateixa sort els dos primers equips absoluts. L’equip masculí va caure per la mínima (11-12) en un partit molt igualat i disputat contra el CN Sant Feliu. Pel que fa a l’equip femení, que també jugaven contra el CN Sant Feliu, no van poder amb l’equip del Llobregat i es va repetir el mateix guió que el masculí perdent per un ajustat 10-12.

Les lligues tot just han començat, i de ben segur que aviat els nostres equips estaran lluitant per assolir la millor posició possible.

La setmana passada els nostres equips alevins i infantils, tant masculins com femenins, van participar al ja tradicional Torneig Lluís Giralt amb el CN Terrassa i el CN Sant Andreu. La classificació final venia donada pel còmput total dels resultats dels quatre equips. D’aquesta manera el Club Natació Rubí es va emportar el bronze del torneig.

Aquest dissabte, tot i ser festiu, els dos primers equips tenen competició. L’equip femení visita la sempre difícil piscina del CN Sabadell, i el masculí s’enfrontarà al Molins de Rei. Els desitgem molta sort!

Les classificacions es poden consultar a la fitxa de cada equip. Com a novetat d’aquesta temporada pots tornar a veure els partits de l’Absolut Masculí A i de l’Absolut Femení al nostre canal de Youtube.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM