Els diferents equips de la secció de waterpolo van encarant aquestes setmanes la recta final de la temporada amb les últimes competicions.

Aquest cap de setmana hem disputat el Campionat de Catalunya Aleví Femení a les instal·lacions del Club Esportiu Mediterrani. Les més grans de l’Escola Esportiva s’hi van classificar després de quedar en tercera posició a la Lliga Catalana i, després de perdre 3-7 contra el Club Natació Catalunya en els quarts de final, van lluitar a la semifinal per les posicions 5-8 contra el Club Natació Sant Feliu amb un resultat de 6-1 en contra. A la final, les noies dirigides per Javier Carrasco es van enfrontar a la Unió Esportiva d’Horta amb un resultat de 7-4 a favor de les barcelonines, que va deixar a les nostres en la 6a posició de Catalunya.

També el mateix cap de setmana s’ha celebrat a les instal·lacions del Club Natació Montjuïc el VI Torneig Marea Verda on, com ja és tradició, no hi vam faltar. Hi vam participar amb dos equips, un en categoria Infantil Mixt i un altre en categoria Cadet Masculí. Els primers van guanyar el torneig després de vèncer a l’amfitrió per 5-6, i els segons van quedar en tercera posició després de guanyar al Club Natació Sant Feliu als penals. A més, el nostre jugador Gael Aparicio va rebre el premi com a MVP del torneig.

Durant el cap de setmana anterior, l’equip Cadet Masculí també va disputar el Campionat de Catalunya, en aquest cas a les instal·lacions del Club Natació Molins de Rei. L’equip dirigit per Daniel Gómez s’hi va classificar per haver quedat vuitè a la Lliga Catalana i, després de perdre 18-4 en els quarts de final contra el Club Natació Barcelona, es va enfrontar amb victòria al Club Esportiu Mediterrani a la semifinal pel 5è al 8è lloc (12-11). Finalment, l’equip va finalitzar el Campionat en la 6a posició de Catalunya després de perdre contra el Club Natació Terrassa A 8 a 10.

Moltíssimes felicitats a tots i totes per aquest fantàstic final de temporada!

Imatges del Club Natació Rubí i Club Natació Montjuïc. La imatge superior correspon a l’equip Infantil Mixte al VI Torneig Marea Verda.

Prova

VI Torneig Marea Verda – Cadet Masculí

VI Torneig Marea Verda – Cadet Masculí

Campionat de Catalunya Cadet Masculí

Campionat de Catalunya Cadet Masculí

Campionat de Catalunya Aleví Femení

Campionat de Catalunya Aleví Femení

Campionat de Catalunya Aleví Femení

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM