El cap de setmana passat els dos primers equips de waterpolo del Club van sumar els primers punts en les seves respectives competicions.

L’equip masculí es va imposar al CN Granollers amb un ajustat 12-10, mentre que el femení va guanyar de manera més clara al EW Zaragoza amb un clar 14-6. Amb aquestes dues victòries els dos equips afrontaran els seus propers compromisos amb més confiança i determinació per anar millorant la seva classificació. Felicitats!

Aquest dissabte l’equip masculí es desplaçarà a Madrid per jugar contra el AR Concepción Lineal (11:30h), un equip que encara no ha sumat cap punt, amb la intenció d’ampliar la distància amb l’equip madrileny. Per la seva part, l’equip femení s’enfrontarà a partir de les 18h al CN Sant Andreu a Barcelona.

També, el segon equip absolut masculí va assolir la seva segona victòria consecutiva (7-18) contra el CN Minorisa, posicionant-se momentàniament al capdavant de la classificació. L’enhorabona!

La resta de resultats han estat els següents:

Les classificacions complertes es poden consultar a la fitxa de cada equip. Pots tornar a veure els partits de l’Absolut Masculí A i de l’Absolut Femení al nostre canal de Youtube.