La waterpolista del Club Natació Rubí Ariadna Ruiz s’ha proclamat Campiona d’Europa en categoria juvenil amb la selecció espanyola de waterpolo en el campionat disputat a la ciutat Grega de Volos del 1 al 8 de setembre.

La selecció espanyola, dirigida per Javi Aznar i Bea Espinosa, va obtenir l’or el passat diumenge després de la sisena victòria consecutiva del campionat i sense cap derrota, aquest cop guanyant a la selecció Russa per la mínima (12-11).

L’enhorabona a l’Ariadna i a tot l’equip per haver fet història amb aquest èxit internacional. Felicitats campiones!

La resta d’equips també van iniciar la temporada aquesta setmana passada amb diferents competicions: els equips infantils i cadets van participar al torneig internacional Be Water My Friend que va tenir lloc a Lloret de Mar amb la participació de clubs d’arreu del món com Itàlia o Sèrbia, obtenint una magnífica 8a posició en el cas de l’equip infantil i cadet femení, mentre que el cadet masculí va acabar en la 11a posició. Destaquem en David de Requesens, que va ser el màxim golejador del torneig, l’entrenador Ferran Pascual, escollit dins de l’equip ideal i la jugadora Irune Senpau que va ser reconeguda per realitzar el gol nº 1000 del torneig. Felicitats!

També del 5 al 8 de setembre es va disputar la quarta edició del Barcelona Internacional Turbo Cup en categoria juvenil masculina, organitzat per l’acadèmia Internacional de Waterpolo amb seu a Barcelona BIWPA. L’equip masculí del CN Rubí va assolir la 8ª posició final de 16 equips participants.

Pel que fa als benjamins, van estar d’stage a Cala Canyelles (Lloret de Mar) realitzant entrenaments acompanyats d’activitats a la platja i uns dies de convivència amb tot l’equip.

Sense cap dubte, grans experiències pels nostres esportistes per començar a preparar la nova temporada. Els resultats complerts de cada competició es poden consultar a la fitxa de cada equip.