La Generalitat de Catalunya ha decretat noves restriccions als centres esportius com a mesura preventiva davant de la Covid-19, que s鈥檃plicaran del 7 de gener al 7 de febrer (incl貌s).

Complint amb aquestes restriccions, es mantindran obertes les piscines per a l鈥櫭簊 individual, aix铆 com el servei de fisioter脿pia i nutrici贸.

Les activitats dirigides interiors quedaran suspeses temporalment, i es realitzaran noves activitats dirigides a l鈥檈xterior, classes virtuals di脿ries en directe a trav茅s de l鈥檃pp del Club, i es disposaran de m茅s de 500 classes i sessions d鈥檈ntrenament virtual.

Les sales de fitness hauran de romandre tancades temporalment. Haur脿 disponible un espai de fitness a l鈥檃ire lliure en el sol脿rium de la piscina 1. Tamb茅 hi hauran noves rutines de fitness setmanals disponibles a l鈥橝pp per poder realitzar a casa o a l鈥檃ire lliure.


Pel que fa a les quotes de soci/a, les persones que no facin 煤s de la instal路laci贸 durant aquest per铆ode podran sol路licitar per escrit el descompte en la propera quota de la part proporcional que correspongui als dies afectats per aquestes restriccions, tenint en compte que durant aquests dies els sol路licitants nom茅s hauran d鈥檃bonar la quota social de manteniment del 50%.

鉅鉅
Pel que fa a les seccions esportives, les quotes es mantindran amb normalitat, ja que s鈥檋an de cobrir les despeses federatives i de llic猫ncies ja generades, i el manteniment de tota l鈥檈structura esportiva del Club. L鈥檈ntrenador de cada equip informar脿 de la possibilitat o no d鈥檈ntrenaments col路lectius federats.

Els cursets de nataci贸 queden suspesos temporalment i no es cobrar脿 cap quota mentre es mantinguin aquestes restriccions. Es compensaran en els propers mesos les classes pagades i no gaudides.

Des del Club volem reivindicar de nou que l鈥檈sport 茅s un servei essencial, i som part de la soluci贸. Seguirem treballant amb les mateixes ganes i il路lusi贸 de sempre perqu猫 el Club continu茂 essent casa vostra, i poder seguir gaudint junts de l鈥檈sport.