La Generalitat de Catalunya ha decretat noves restriccions als centres esportius com a mesura preventiva davant de la Covid-19, que s’aplicaran del 7 de gener al 7 de febrer (inclòs).

Complint amb aquestes restriccions, es mantindran obertes les piscines per a l’ús individual, així com el servei de fisioteràpia i nutrició.

Les activitats dirigides interiors quedaran suspeses temporalment, i es realitzaran noves activitats dirigides a l’exterior, classes virtuals diàries en directe a través de l’app del Club, i es disposaran de més de 500 classes i sessions d’entrenament virtual.

Les sales de fitness hauran de romandre tancades temporalment. Haurà disponible un espai de fitness a l’aire lliure en el solàrium de la piscina 1. També hi hauran noves rutines de fitness setmanals disponibles a l’App per poder realitzar a casa o a l’aire lliure.


Pel que fa a les quotes de soci/a, les persones que no facin ús de la instal·lació durant aquest període podran sol·licitar per escrit el descompte en la propera quota de la part proporcional que correspongui als dies afectats per aquestes restriccions, tenint en compte que durant aquests dies els sol·licitants només hauran d’abonar la quota social de manteniment del 50%.

⠀⠀
Pel que fa a les seccions esportives, les quotes es mantindran amb normalitat, ja que s’han de cobrir les despeses federatives i de llicències ja generades, i el manteniment de tota l’estructura esportiva del Club. L’entrenador de cada equip informarà de la possibilitat o no d’entrenaments col·lectius federats.

Els cursets de natació queden suspesos temporalment i no es cobrarà cap quota mentre es mantinguin aquestes restriccions. Es compensaran en els propers mesos les classes pagades i no gaudides.

Des del Club volem reivindicar de nou que l’esport és un servei essencial, i som part de la solució. Seguirem treballant amb les mateixes ganes i il·lusió de sempre perquè el Club continuï essent casa vostra, i poder seguir gaudint junts de l’esport.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM