Política de Galetes

Aquesta informació de galetes es va actualitzar per última vegada el 6 d’agost de 2020 i s’aplica als ciutadans de l’Espai Econòmic Europeu.

Benvingut/da a la POLÍTICA DE GALETES de la pàgina web de l’entitat CLUB NATACIO’ RUBI’, amb NIF / CIF G58190109, on t’explicarem amb un llenguatge clar i senzill totes les qüestions necessàries perquè puguis tenir-ne el control a partir de les teves decisions personals.

QUÈ SÓN LES GALETES I PER A QUÈ LES UTILIZEM?

Una cookie o galeta informàtica és un petit fitxer d’informació que es desa en el teu ordinador, “smartphone” o tauleta cada vegada que visites la nostra pàgina web.

En principi, una galeta és inofensiva: no conté virus, troians, cucs, etc. que puguin danyar el teu terminal, però sí té un cert impacte sobre el teu dret a la protecció de les teves dades personals, doncs recull determinada informació referent a la teva persona (hàbits de navegació, identitat, preferències, etc.).

És per això que, d’acord amb el que estableix la normativa aplicable (LSSI i la normativa vigent de protecció de dades personals), l’activació de determinats tipus de galetes necessitarà la teva autorització prèvia.

A través d’un pas tan senzill i ràpid com és marcar una casella en el nostre apartat CONFIGURACIÓ DE GALETES, podràs donar la teva autorització per activar les galetes que vulguis: pren el control i gaudeix d’una navegació personalitzada per la nostra pàgina.

Abans d’això, et donarem alguna informació addicional que t’ajudarà a prendre les millors decisions al respecte:

 1. Les galetes poden ser de diferents tipus en funció de la seva finalitat:
 • Les galetes tècniques són necessàries perquè la nostra pàgina web pugui funcionar, no necessiten la teva autorització i són les úniques que tenim activades per defecte.
 • La resta de galetes poden servir per millorar la nostra pàgina, per personalitzar-la segons les teves preferències, o per poder mostrar-te publicitat ajustada a les teves cerques, gustos i interessos personals. Totes elles les tenim desactivades per defecte i és necessària la teva autorització prèvia per a la seva activació, que podràs donar a través d’un pas tan senzill i ràpid com és marcar una casella en el nostre apartat CONFIGURACIÓ DE GALETES.

 

 1. Algunes galetes són nostres (les anomenarem galetes pròpies) i altres pertanyen a empreses externes que presten serveis per a la nostra pàgina web (les anomenarem galetes de tercers: un exemple podrien ser les galetes de proveïdors externs com Google). En aquest sentit, és important que sàpigues que alguns d’aquests proveïdors externs poden estar ubicats fora d’Espanya.

A nivell mundial, no tots els països tenen un mateix nivell de protecció de dades, de fet, hi ha països més segurs que altres (per exemple, la Unió Europea és un entorn segur per a les teves dades). La nostra política és recórrer a proveïdors de confiança que, amb independència que es trobin ubicats o no a la Unió Europea, hagin adoptat les garanties adequades per a la protecció de la teva informació personal. No obstant això, en l’apartat denominat QUIN TIPUS DE GALETES S’UTILITZEN ACTUALMENT A LA NOSTRA PÀGINA WEB?, pots consultar les diferents Polítiques de privacitat i protecció de dades de cada un dels proveïdors externs als quals es fa referència, a fi de prendre una decisió conscient sobre l’activació o no de les galetes de tercers que utilitza la nostra pàgina web.

 1. Finalment, indicar-te que, en funció del termini de temps que romanen actives, les galetes poden ser de dos tipus:
 • Galetes de sessió: expiren automàticament quan finalitzes la sessió al teu ordinador, “smartphone” o tauleta. Solen emprar-se per conservar la informació necessària mentre se’t presta un servei en una sola ocasió.
 • Galetes persistents: romanen emmagatzemades al teu ordinador, “smartphone” o tauleta durant un període determinat, que pot variar des d’uns minuts fins a diversos anys.

 

QUIN TIPUS DE GALETES PODEM UTILITZAR A LA NOSTRA PÀGINA WEB?

 • Galetes Tècniques:

Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja hagis seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte i no és necessària la teva autorització al respecte.

A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.

 • Galetes d’Anàlisi:

Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines secciones de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.).

A partir de la informació estadística sobre la navegació per la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor, i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua.

Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

 • Galetes de Funcionalitat i Personalització:

Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.).

Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que en activar-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, amb l’adaptació al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació.

Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

 • Galetes de Publicitat:

Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos en la nostra pàgina web a partir de criteris com ara el contingut mostrat o la freqüència amb què es mostren els anuncis.

Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva.

Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

 • Galetes de Publicitat Comportamental:

Les galetes de publicitat comportamental ens permeten obtenir informació basada en l’observació dels teus hàbits i comportaments de navegació a la web, a fi de poder mostrar-te continguts publicitaris que s’ajustin millor als teus gustos i interessos personals.

Perquè ho entenguis d’una forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens.

Per tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustada exclusivament a tu.

Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

 

QUIN TIPUS DE GALETES S’UTILITZEN ACTUALMENT A LA NOSTRA PÀGINA WEB?

A continuació, t’informem sobre tots els tipus de galetes que actualment s’utilitzen a la nostra pàgina web i la finalitat de cada una d’elles:

Google Analytics

Utilitzem Google Analytics per a estadístiques de la nostra pàgina web. Saber més.

Nom Termini de temps (de sessió/persistent) Funció
Estadístiques (anònimes)
_ga 2 anys Comptar i fer el seguiment de les visualitzacions de pàgines
_gid 1 dia Comptar i fer el seguiment de les visualitzacions de pàgines
Compartició

Per a més informació, si us plau llegeix la Política de Privacitat Google Analytics.

 

Divi (Elegant Themes)

Utilitzem Divi (Elegant Themes) per al disseny del lloc web. Saber més.

Nom Termini de temps (de sessió/persistent) Funció
Funcional
et-pb-recent-items-colors Persistent Proporciona funcions a les pàgines
Compartició

Aquestes dades no es comparteixen amb tercers.

Google Fonts

Utilitzem Google Fonts per a la visualització de fonts web. Saber més.

Nom
Google Fonts API
Compartició

Per obtenir més informació, llegiu el document Política de Privacitat Google Fonts.

 

YouTube

Utilitzem YouTube per mostrar vídeos. Saber més.

Nom
GPS
VISITOR_INFO1_LIVE
YSC
PREF
Compartició

Per obtenir més informació, llegiu el document Política de Privacitat de YouTube.

Facebook

Utilitzem Facebook per mostrar publicacions socials i / o botons compartits socials recents. Saber més

Nom
_js_datr
_fbc
fbm*
xs
wd
fr
act
_fbp
datr
c_user
csm
sb
presence
*_fbm_
Compartició

Per obtenir més informació, llegiu el document Política de Privacitat de Facebook.

Instagram

Utilitzem Instagram per mostrar publicacions socials i / o botons compartits socials recents. Saber més.

Nom
actppresence
Compartició

Per obtenir més informació, llegiu el document Política de Privacitat d’Instagram.

Twitter

Utilitzem Twitter per mostrar publicacions socials i / o botons compartits socials recents. Saber més.

Nom
local_storage_support_test
metrics_token
Compartició

Per obtenir més informació, llegiu el document Política de Privacitat de Twitter.

 

QUÈ POTS FER AMB LES GALETES?

Quan accedeixes per primera vegada a la nostra pàgina web, se’t mostra una finestra en la qual t’informem que les galetes poden ser de diversos tipus:

 • Les galetes tècniques són necessàries perquè la nostra pàgina web pugui funcionar, no necessiten la teva autorització i són les úniques que tenim activades per defecte. Per tant, són les úniques galetes que estaran actives només prement el botó ACCEPTAR.
 • La resta de galetes serveixen per millorar la nostra pàgina, per personalitzar-la d’acord amb les teves preferències, o per poder mostrar-te publicitat ajustada a les teves cerques, gustos i interessos personals. Totes elles les tenim desactivades per defecte, però pots activar-les en el nostre apartat CONFIGURACIÓ DE GALETES: pren el control i gaudeix d’una navegació personalitzada a la nostra pàgina, amb un pas tan senzill i ràpid com és marcar les caselles que tu vulguis.

Informar-te també que, una vegada hagis activat qualsevol tipus de galetes, tens la possibilitat de desactivar-les en el moment que vulguis, només desmarcant la casella corresponent en l’apartat CONFIGURACIÓ DE GALETES de la nostra pàgina web. Per a tu, tant activar les nostres galetes pròpies com desactivar-les, sempre serà així de senzill.

Recordar-te així mateix que, a través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència de galetes, si bé aquest bloqueig pot afectar el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web en el cas de les galetes tècniques necessàries.

Per últim, indicar-te que, si actives galetes de tercers (empreses externes que presten serveis per a la nostra pàgina web) i posteriorment desitges desactivar-les, podràs fer-ho de dues formes: utilitzant les eines de desactivació de galetes del teu navegador o a través dels propis sistemes habilitats per aquests proveïdors externs.

Perquè et sigui molt més fàcil, a continuació et relacionem una sèrie d’enllaços a les pautes de desactivació de galetes dels navegadors d’ús comú:

 

 

Moltes gràcies per la teva col·laboració.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM