Abonaments de 20 entrades Piscina d’Estiu

Ja tens un abonament de 20 entrades actiu?

 

Recorda que les entrades dels abonaments de 20 entrades funcionen amb reserva prèvia, la pots fer des de 48 hores abans des de la teva àrea d’usuari o a recepció.

Instruccions per a la reserva online amb un abonament de 20 entrades

1. Accedeix a la plataforma de reserva d’entrades. Recorda que la reserva d’entrades es pot fer des de 48 hores abans fins a l’hora de tancament de la Piscina (per exemple, si vols venir el dissabte podràs comprar-la a partir del dijous a les 10 h).

2. Entra al compte del titular de l’abonament de 20 entrades. Recorda:

-. L’usuari és el document d’identitat (sense guió, amb lletres i en majúscula) o el correu electrònic que tinguem registrat. Si no tenim cap de les dues dades t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat facilitant-nos aquestes dades per incorporar-les i així poder accedir.

-. La clau d’accés per defecte, si no l’has modificat, és el teu any de naixement (els 4 dígits).

-. Si vas crear un compte online, és la que vas escollir en el moment de crear-lo.

-. Si et vam crear el compte des de la recepció del Club és la clau que t’haguem facilitat.

-. Si vas fer la compra online de l’abonament de 20 entrades i no tenies credencials d’abans pots clicar a “Has oblidat la clau d’accés?” i rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada per restablir-la. Hauràs d’esperar 1 dia laborable (de dilluns a divendres) a que haguem processat la teva compra.

-. Si no recordes la clau d’accés pots clicar a “Has oblidat la clau d’accés?” i rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada per restablir-la. Si no en tenim cap no rebràs el correu, t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat facilitant-nos aquesta dada per incorporar-la i així poder restablir-la.

-. Si tens qualsevol altre problema per accedir escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i t’ajudarem.

3. Selecciona el dia que desitges per a les teves entrades. Si el dia està en vermell, totes les entrades per aquell dia estan esgotades. Si està en negre, la piscina està tancada aquell dia o encara no estàs dins de les 48 hores. Si està en verd pots comprar la teva entrada per a aquell dia.

4. Després de seleccionar el número d’entrades que desitges de cada edat hauràs d’indicar per a quin membre de la teva unitat familiar és cada entrada:

-. Si disposes d’un abonament de 20 entrades familiar podràs pagar el número d’entrades que desitgis amb l’abonament, sempre i quan les assignis a les persones que vas indicar en el moment de comprar l’abonament (parella i/o fills menors de 25 anys). La resta d’entrades, si en vols més o les assignes a persones no indicades al comprar l’abonament, les hauràs de pagar amb targeta.

-. Si tens un abonament de 20 entrades individual només podràs pagar amb l’abonament l’entrada que hagis assignat al titular de l’abonament, i un màxim d’una entrada al dia. La resta d’entrades, si en vols més, les hauràs de pagar amb targeta. Amb un abonament de 20 entrades individual de 2 a 11 anys només podràs pagar entrades de menor assignades al menor titular de l’abonament.

-. Si afegeixes més entrades per a persones no incloses en cap abonament i que no estiguin a la teva unitat familiar hauràs de seleccionar “Anònim” al assignar-les.

-. Si vols afegir membres a la teva unitat familiar pots fer-ho aquí sense cap cost (sempre i quan no tinguin ja un compte al Club, si ja tenen un compte ens hauràs d’escriure a cnr@cnrubi.cat perquè els puguem vincular). Tingues en compte que afegir nous membres a la teva unitat familiar no les inclourà al teu abonament de 20 entrades familiar, només et permetrà assignar les entrades a aquests membres i podran tenir el seu propi compte per accedir. Els membres inclosos al teu abonament de 20 entrades familiar sempre seran els indicats en el moment de la compra, i si necessites modificar-los ens hauràs d’escriure a cnr@cnrubi.cat.

-. Recorda que has de fer la compra accedint al compte del titular de l’abonament.

5. En el següent pas veuràs el resum de la compra i les entrades que puguis pagar amb l’abonament de 20 entrades estaran descomptades de l’import total de la compra. Si tens varis abonaments de 20 entrades vigents les entrades es pagaran amb el més antic que sigui vàlid per a les entrades que vols comprar. Si tens entrades que no pots pagar amb l’abonament de 20 entrades hauràs de seleccionar pagament amb targeta i fer el pagament al preu d’una entrada puntual.

-. Tingues en compte que si estàs comprant entrades fora de l’abonament de 20 entrades i la persona destinatària de l’entrada es pot acollir a algun descompte, hauràs d’haver sol·licitat l’acreditació del descompte aquí abans de la primera compra i assignar-li a ell la seva entrada (si el tens a la teva unitat familiar) o fer la compra accedint al seu compte, en qualsevol dels dos casos s’aplicarà el descompte automàticament a la seva entrada. Si realitzes la compra sense haver presentat l’acreditació hauràs de pagar el preu complert sense descompte i sol·licitar després la devolució de la part proporcional a recepció.

6. Un cop feta la compra, rebràs per correu electrònic les teves entrades i també les podràs consultar i descarregar des de la pàgina de confirmació o des del teu compte.

7. A les entrades trobaràs un codi QR per a cada entrada, que hauràs de portar imprès o en format digital i col·locar-lo en el torn d’accés a la instal·lació per accedir directament sense cues ni esperes. No portar l’entrada comportarà no poder accedir al recinte. És imprescindible portar el DNI en el moment d’accedir per tal de verificar l’edat associada a cada entrada.

8. Recorda que els menors fins als 11 anys (inclosos) han de venir acompanyats d’un adult (major de 18 anys) i el màxim de menors per cada adult és de 2 (exceptuant les famílies nombroses que hauran de presentar el carnet corresponent). Recorda també que els nens/es de 12 i 13 anys només podran venir sols/es si saben nedar i porten omplerta l’autorització que podeu emplenar online aquí. L’autorització pot ser per a un dia concret, per a un període o per a tota la temporada d’estiu (en aquests últims dos casos només caldrà presentar-la un cop).

Vols saber quantes entrades queden en el teu abonament?

 

Pots consultar-ho en qualsevol moment a la teva àrea d’usuari o a recepció.

Vols comprar un nou abonament o renovar-lo?

 

Completa el següent formulari i realitza el pagament. La compra d’abonaments online triga 1 dia laborable (de dilluns a divendres) en processar-se, després ja el podràs utilitzar. Si el vols fer servir sense esperes pots comprar-lo a recepció.

 

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM