Intensius Natació Estiu 2022

A l’estiu al Club Natació Rubí oferim una gran diversitat de cursos de natació per a totes les edats i amb molta varietat d’horaris.

El juliol és el mes ideal per aprendre a nedar o millorar la tècnica de natació. Assolir un bon nivell de domini aquàtic és molt necessari per gaudir amb seguretat de les piscines, platges, etc. A més, és un moment perfecte per iniciar-nos en aquest esport tan complet, idoni per a totes les edats.

 

INSCRIPCIONS OBERTES

Places limitades!

Instruccions per a inscripcions online

1. Abans d’accedir llegeix la resta d’instruccions per assegurar-te que fas la inscripció correctament

2. Accedeix a la plataforma aquí.

3. Clica a INSCRIPCIÓ a l’apartat “Activitats Estiu 2022” de la pàgina principal.

4. Entra al compte de la persona que es vol inscriure a l’activitat (en aquest cas del nen/a).

 • Si el nen/a ja ha realitzat alguna activitat al Club, ha estat soci/a o ha accedit algun cop a les instal·lacions ja té un compte creat:
  • L’usuari per defecte és el seu DNI (sense guió i en majúscula), o en el cas que no tingui DNI o no ens l’hagueu comunicat és el correu electrònic que estigui associat a la fitxa.
  • La clau d’accés per defecte és el seu any de naixement (els 4 dígits). Si vau crear un compte online, és la que vau escollir en el moment de crear-lo. Si l’heu modificat posteriorment és la nova que hagueu escollit.
  • Si no recordes la clau d’accés, pots clicar a “Has oblidat la clau d’accés?” i rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada per restablir-la.
  • Si tens problemes per accedir escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i t’ajudarem.
 • Si el nen/a mai ha realitzar cap activitat al Club, ni ha estat soci/a, ni ha accedit mai a les instal·lacions:
  • Clica a “Nou usuari” per crear-li un nou compte i segueix els passos indicats.
  • Si el nen/a no té DNI no podràs crear una compte online. Escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i et facilitarem les dades d’accés.

5. Un cop has accedit, selecciona la persona de la unitat familiar que s’inscriurà a l’activitat.

6. Selecciona “Intensius Natació”. A continuació, selecciona el grup i clica a “INSCRIURE’M” (només t’apareixeran els grups als que el nen/a es pot inscriure segons la seva edat). Si no queden places en el grup que desitges, et podràs inscriure a la llista d’espera.

7. T’apareixerà el resum d’informació de l’activitat i el preu segons si el nen/a és soci/a o no.

8. Al següent pas selecciona l’opció desitjada en els diferents consentiments necessaris per poder realitzar la inscripció, o modifica’ls si escau. Clica a “DESAR” després de respondre tots els consentiments i després a “SEGÜENT”.

9. Clica a CONTINUAR i t’apareixerà el resum de pagament.

 • Des del moment que comences el procés d’inscripció disposes de 15 minuts per completar-la. Si per qualsevol motiu durant el procés surts de la pàgina sense completar el pagament, la inscripció quedarà pendent durant 15 minuts i hauràs d’esperar aquest temps abans de tornar-ho a intentar.

10. Selecciona pagament amb targeta i realitza el pagament.

11. Passats uns minuts rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada amb el comprovant de la inscripció.

 • En el cas que no rebis el correu electrònic amb l’enllaç passats uns minuts, posa’t en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat per comprovar que l’adreça de correu electrònic que tenim registrada sigui correcte i poder reenviar-te el missatge. També pots comprovar-ho tu mateix a l’apartat “Les meves dades” de l’àrea d’usuari.

12. A l’apartat “Les meves activitats”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari, podràs consultar les activitats a les que està inscrit/a així com modificar algunes de les seves dades.

13. Un cop completada la inscripció, si l’inscrit/a no és soci/a haurà de passar per recepció per recollir el carnet d’accés a la instal·lació (recorda que l’hauràs de recollir abans del dia de l’inici de l’activitat, el primer dia no s’entregaran carnets).

14. Si vols modificar altres dades o tens qualsevol dubte, escriu-nos a cnr@cnrubi.cat

Torns

 

1er TORN Del 4 al 15 de juliol, de dilluns a divendres (10 sessions de 45 minuts)
2on TORN Del 18 al 29 de juliol de dilluns a divendres (10 sessions de 45 minuts)

 

Horaris

2/3 anys – nascuts/des al 2018 i al 2019
Matí Tarda
11.45 – 12.30 h 16.30 – 17.15 h
  17.30 – 18.15 h
  18.30 – 19.15 h
4/5 anys – nascuts/des al 2016 i al 2017
Matí Tarda
10.15 – 11.00 h 16.15 – 17.00 h
11.15 – 12.00 h 16.45 – 17.30 h
  17.45 – 18.30 h
  18.45 – 19.30 h
6/7 anys – nascuts/des al 2014 i al 2015
Matí Tarda
10.00 – 10.45 h 17.00 – 17.45 h
11.00 – 11.45 h 18.00 – 18.45 h
  18.45 – 19.30 h
8/10 anys – nascuts/des al 2011, 2012 i al 2013
Matí Tarda
9.45 – 10.30 h 17.15 – 18.00 h
10.45 – 11.30 h 18.15 – 19.00 h
11/14 anys – nascuts/des del 2007 al 2010
Matí Tarda
10.45 – 11.30 h 19.00 – 19.45 h

Preus

 

  Preu per torn
Preu 68,65 €*
Preu soci/es 60,70 €

 

* Si el nen/a inscrit/a no és soci/a caldrà comprar en el moment de la inscripció el carnet d’accés a la instal·lació, que té un cost de 1,80 €.

Normativa d’inscripció i pagament

 

 • La inscripció es pot realitzar online a través de la pàgina web del Club o presencialment a recepció. Recomanem la primera opció per evitar cues i esperes.
 • El pagament es realitzarà en el moment de la inscripció.
 • Un cop feta la inscripció, les baixes i el retorn dels diners només s’acceptaran per causes justificades, signant l’imprès de baixa corresponent. Si ja s’ha iniciat l’activitat només es retornarà la part proporcional a partir del moment en que es comuniqui la baixa.

 

Normativa de l’activitat

 • Carnet d’accés: serà obligatori accedir a la instal·lació amb el carnet de cursetista o el de soci/a. No portar-lo comportarà no poder accedir al recinte i, per tant, no poder realitzar l’activitat.
 • Entrada: es podrà accedir al Club màxim 10 minuts abans de l’activitat per l’accés on s’indiqui el primer dia.
 • Acompanyants: només es permet l’entrada als vestidors d’un acompanyant per infant. L’acompanyant no podrà fer ús de la resta d’instal·lacions si no és soci/a o ha comprat una entrada puntual.
 • Vestidors: el tècnic responsable recollirà i retornarà als participants al vestidor corresponent. És important que el pare, mare o acompanyant esperi a l’interior del vestidor en el moment de la recollida, això evitarà aglomeracions al passadís i una millor fluidesa del curs. S’haurà d’utilitzar sempre el vestidor assignat el primer dia i minimitzar tot el que es pugui el temps d’ús.
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba als vestidors. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Dutxes: els infants es dutxaran a les dutxes de platja de piscina quan finalitzi l’activitat (sense sabó). Els vestidors no disposen de dutxes.
 • Equipament: per poder assistir als cursos de natació és obligatori portar banyador, barnús, xancles, casquet de bany i ulleres de piscina (recomanat). Per millorar el dinamisme de la classe es recomana que cada peça de roba porti el nom de l’alumne.
 • Puntualitat: es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes.
 • En cas que l’inscrit/a no sigui soci/a, haurà de passar a recollir el carnet d’accés a la instal·lació després de completar la inscripció (recorda que l’hauràs de recollir abans del dia de l’inici de l’activitat, el primer dia no s’entregaran carnets).
 • Amb la inscripció a l’activitat, el participant i els seus pares/tutors accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club.

 

 

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació en funció de les seves necessitats.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM