Intensius de Natació Setmana Santa 2023

Aprofita aquesta Setmana Santa perquè els teus fills/es aprenguin a nedar o millorin la tècnica de natació. Trobaràs cursos de natació per a infants de 2 a 10 anys. Depenent de l’edat i el nivell, l’alumne realitzarà cursos de familiarització amb el medi aquàtic, cursos d’iniciació a la natació o de perfeccionament de la tècnica.

Als cursos de natació del Club ensenyem a nedar d’una forma segura, divertida i eficaç i, sobretot, amb una tècnica correcta que ens permeti gaudir dels beneficis de l’aigua i la natació. A més, si el que busqueu és seguretat i la tranquil·litat de que els vostres fills/es dominen el medi, als nostres cursos de natació treballem aspectes tècnics importants i habilitats aquàtiques per aconseguir aquest objectiu.

 

 

INSCRIPCIONS OBERTES

Inscripcions en línia

1. Abans d’accedir llegeix la resta d’instruccions per assegurar-te que fas la inscripció correctament.

2. Accedeix a la plataforma aquí.

3. Clica a INSCRIPCIÓ a l’apartat “Activitats Setmana Santa 2023”.

4. Entra al compte del nen/a que es vol inscriure a l’activitat.

 • Si el nen/a mai ha fet cap activitat al Club, ni ha estat soci/a, ni ha accedit mai a les instal·lacions:
  • Clica a “Nou usuari” per crear-li un nou compte i segueix els passos indicats.
  • Si el nen/a no té DNI no podràs crear un compte directament. Escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i et facilitarem les dades d’accés.
 • Si el nen/a ja ha realitzat alguna activitat al Club, ha estat soci/a o ha accedit algun cop a les instal·lacions ja té un compte creat:
  • L’usuari per defecte és el seu DNI (sense guió i en majúscula).
   • En el cas que no tingui DNI o no ens l’hagueu comunicat és el correu electrònic que tinguem en els nostres registres.
   • Si té compte però no tenim cap de les dues dades t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat facilitant-nos aquestes dades per incorporar-les i així poder accedir.
  • La clau d’accés per defecte és el seu any de naixement (els 4 dígits).
   • Si vau crear un compte directament a través de la web és la que vau escollir en el moment de crear-lo.
   • Si l’heu modificat posteriorment és la nova que hagueu escollit.
   • Si no recordes la clau d’accés, pots clicar a “Has oblidat la clau d’accés?” i rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada per restablir-la. Si no en tenim cap no rebràs el correu, t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres facilitant-nos aquesta dada per incorporar-la i així poder restablir-la.
  • Si tens qualsevol altre problema per accedir escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i t’ajudarem.

5. Un cop has accedit, selecciona la persona de la unitat familiar que s’inscriurà a l’activitat.

6. Selecciona “Intensiu de Natació”. A continuació, selecciona el grup i clica a “INSCRIURE’M” (només t’apareixeran els grups als que el nen/a es pot inscriure segons la seva edat). Si no queden places en el grup que desitges, et podràs inscriure a la llista d’espera.

7. T’apareixerà el resum d’informació de l’activitat i el preu segons si el nen/a és soci/a o no.

8. Al següent pas selecciona l’opció desitjada en els diferents consentiments necessaris per poder realitzar la inscripció. Si ja els havies seleccionat anteriorment tindràs l’opció de modificar-los si ho desitges. Clica a “DESAR” després de respondre tots els consentiments i després a “SEGÜENT”.

 • Els consentiments de comunicacions administratives i la declaració responsable són obligatoris d’acceptar, mentre que els de la publicació de la imatge i la publicitat són opcionals.

9. En el següent pas t’apareixerà el resum de pagament. Selecciona pagament amb targeta i realitza el pagament.

10. Rebràs al teu correu electrònic (al que tenim registrat en el compte del nen/a) el comprovant de la inscripció.

 • En el cas que no rebis el correu electrònic amb l’enllaç passats uns minuts, posa’t en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat per comprovar que l’adreça de correu electrònic que tenim registrada sigui correcte i poder reenviar-te el missatge. També pots comprovar-ho tu mateix a l’apartat “Les meves dades” de l’àrea d’usuari.

11. A l’apartat “Les meves activitats”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari, podràs consultar les activitats a les que està inscrit/a així com modificar algunes de les seves dades.

12. Un cop completada la inscripció, si l’inscrit/a no és soci/a haurà de passar per recepció per recollir el carnet d’accés a la instal·lació (recorda que l’hauràs de recollir abans del dia de l’inici de l’activitat, el primer dia no s’entregaran carnets).

13. Si vols modificar altres dades o tens qualsevol dubte, escriu-nos a cnr@cnrubi.cat.

 

Dates

 

Del 3 al 6 d’abril de 2023 (4 sessions de 45 minuts).

 

Grups i horaris

2/3 anys – nascuts/des al 2019 i al 2020

10.15 a 11.00 h

18.15 a 19.00 h

 

6/7 anys – nascuts/des al 2015 i al 2016

11.15 a 12.00 h

17.15 a 18.00 h

4/5 anys – nascuts/des al 2017 i al 2018

11.30 a 12.15 h

17.15 a 18.00 h

 

8/10 anys – nascuts/des al 2012, 2013 i al 2014

11.15 a 12.00 h

18.15 a 19.00 h

Quotes

Preu soci/a

26,05 €

Preu

29,50 € + 5 € drets d’inscripció + 1,80 € carnet d’accés

Normativa d’inscripció i pagament

 

 • La inscripció es pot realitzar a través de la pàgina web del Club o presencialment a recepció. Recomanem la primera opció per evitar cues i esperes.
 • El pagament de la totalitat es realitzarà en el moment de la inscripció.
 • Un cop feta la inscripció, les baixes i el retorn dels diners només s’acceptaran per causes justificades, signant l’imprès de baixa corresponent. Si ja s’ha iniciat l’activitat només es retornarà la part proporcional a partir del moment en que es comuniqui la baixa.

Normativa del curs

 • Carnet d’accés: serà obligatori accedir a la instal·lació amb el carnet de cursetista o el de soci/a. No portar-lo comportarà no poder accedir al recinte i, per tant, no poder realitzar l’activitat.
 • Entrada: es podrà accedir al Club màxim 10 minuts abans de l’activitat per l’accés on s’indiqui el primer dia.
 • Acompanyants: només es permet l’entrada als vestidors d’un acompanyant per infant. L’acompanyant no podrà fer ús de la resta d’instal·lacions si no és soci/a o ha comprat una entrada puntual.
 • Vestidors: el tècnic responsable recollirà i retornarà als participants al vestidor corresponent. És important que el pare, mare o acompanyant esperi a l’interior del vestidor en el moment de la recollida, això evitarà aglomeracions al passadís i una millor fluidesa del curs. S’haurà d’utilitzar sempre el vestidor assignat el primer dia i minimitzar tot el que es pugui el temps d’ús.
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba als vestidors. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Dutxes: els infants es dutxaran a les dutxes de platja de piscina quan finalitzi l’activitat (sense sabó). Els vestidors no disposen de dutxes.
 • Equipament: per poder assistir als cursos de natació és obligatori portar banyador, barnús, xancles, casquet de bany i ulleres de piscina (recomanat). Per millorar el dinamisme de la classe es recomana que cada peça de roba porti el nom de l’alumne.
 • Puntualitat: es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes.
 • En cas que l’inscrit/a no sigui soci/a, haurà de passar a recollir el carnet d’accés a la instal·lació després de completar la inscripció (recorda que l’hauràs de recollir abans del dia de l’inici de l’activitat, el primer dia no s’entregaran carnets).
 • Amb la inscripció a l’activitat, el participant i els seus pares/tutors accepten aquesta normativa i els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club.

 

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursos de natació en funció de les seves necessitats.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM