Cursos Intensius de Natació Juliol 2023

Durant el mes de juliol al Club Natació Rubí oferim una gran diversitat de cursos de natació per a nens i nenes dels 2 als 14 anys, amb molta varietat d’horaris.

Aprofiteu aquest estiu perquè els vostres fills/es aprenguin a nedar o millorin la tècnica de natació. Als cursos del Club ensenyem a nedar d’una forma segura, divertida i eficaç. A més, si el que busqueu és seguretat i la tranquil·litat que els vostres fills/es dominin el medi, als nostres cursos de natació treballem aspectes tècnics importants i habilitats aquàtiques per aconseguir aquest objectiu, necessari per gaudir amb seguretat de les piscines, platges, etc.

Depenent de l’edat i el nivell, l’alumne realitzarà cursos de familiarització amb el medi aquàtic, cursos d’iniciació a la natació o de perfeccionament de la tècnica.

Els cursos tenen una duració de dues setmanes i estan dirigits per tècnics especialitzats en l’ensenyament d’aquest esport tan complet i idoni per a totes les edats. Es tracta de classes de natació diàries de 45 minuts, realitzades de dilluns a divendres.

 

INSCRIPCIONS OBERTES

Places limitades!

Inscripcions en línia

1. Abans d’accedir llegeix la resta d’instruccions per assegurar-te que fas la inscripció correctament.

2. Accedeix a la plataforma aquí.

3. Clica a INSCRIPCIÓ a l’apartat “Activitats Estiu 2023”.

4. Entra al compte del nen/a que es vol inscriure a l’activitat.

 • Si el nen/a mai ha fet cap activitat al Club, ni ha estat soci/a, ni ha accedit mai a les instal·lacions:
  • Clica a “Nou usuari” per crear-li un nou compte i segueix els passos indicats.
  • Si el nen/a no té DNI no podràs crear un compte directament. Escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i et facilitarem les dades d’accés.
 • Si el nen/a ja ha realitzat alguna activitat al Club, ha estat soci/a o ha accedit algun cop a les instal·lacions ja té un compte creat:
  • L’usuari per defecte és el seu DNI (sense guió i en majúscula).
   • En el cas que no tingui DNI o no ens l’hagueu comunicat és el correu electrònic que tinguem en els nostres registres.
   • Si té compte però no tenim cap de les dues dades t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat facilitant-nos aquestes dades per incorporar-les i així poder accedir.
  • La clau d’accés per defecte és el seu any de naixement (els 4 dígits).
   • Si vau crear un compte directament a través de la web és la que vau escollir en el moment de crear-lo.
   • Si l’heu modificat posteriorment és la nova que hagueu escollit.
   • Si no recordes la clau d’accés, pots clicar a “Has oblidat la clau d’accés?” i rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada per restablir-la. Si no en tenim cap no rebràs el correu, t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres facilitant-nos aquesta dada per incorporar-la i així poder restablir-la.
  • Si tens qualsevol altre problema per accedir escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i t’ajudarem.

5. Un cop has accedit, selecciona la persona de la unitat familiar que s’inscriurà a l’activitat.

6. Selecciona “Curs Intensiu de Natació”. A continuació, selecciona el grup i clica a “INSCRIURE’M” (només t’apareixeran els grups als que el nen/a es pot inscriure segons la seva edat). Si no queden places en el grup que desitges, et podràs inscriure a la llista d’espera.

7. T’apareixerà el resum d’informació de l’activitat i el preu segons si el nen/a és soci/a o no.

8. Per poder avançar en el procés d’inscripció, selecciona que has llegit, comprens i acceptes la declaració responsable. També que has llegit i et compromets a acatar els Estatuts i el Reglament de Règim Intern del Club Natació Rubí, així com la normativa de l’activitat. Un cop ho hagis seleccionat clica a “Següent”.

9. En el següent pas t’apareixerà el resum de pagament. Selecciona pagament amb targeta i realitza el pagament.

10. És imprescindible realitzar un últim pas per enviar totes les dades requerides per finalitzar amb èxit la inscripció. Rebràs al teu correu electrònic (al que tenim registrat en el compte del nen/a) el comprovant de la inscripció i un enllaç per completar aquests passos. També hi podràs accedir des d’un enllaç que trobaràs a la pàgina de confirmació, un cop hagis completat al pagament.

 • En el cas que no rebis el correu electrònic amb l’enllaç passats uns minuts, posa’t en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat per comprovar que l’adreça de correu electrònic que tenim registrada sigui correcte i poder reenviar-te el missatge. També pots comprovar-ho tu mateix a l’apartat “Les meves dades” de l’àrea d’usuari.
 • Si t’has inscrit a varis torns, només caldrà que facis aquest pas una vegada.

11. Un cop hagis completat aquest últim pas, la teva inscripció quedarà validada. A l’apartat “Les meves activitats”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari, podràs consultar les activitats a les que està inscrit/a, així com modificar algunes de les seves dades.

12. Uns dies abans de l’inici de l’activitat rebreu un correu electrònic amb la informació bàsica de l’activitat.

13. Si vols modificar altres dades o tens qualsevol dubte, escriu-nos a cnr@cnrubi.cat.

Inscripcions presencials

El pagament es realitzarà en el moment de la inscripció en efectiu o amb targeta.

Torns

1r TORN

Del 3 al 14 de juliol, de dilluns a divendres

(10 sessions de 45 minuts)

2n TORN

Del 17 al 28 de juliol, de dilluns a divendres

(10 sessions de 45 minuts)

Grups i horaris

2 i 3 anys – nascuts/des l’any 2019 o 2020

Matí

11.45 – 12.30 h

 

Tarda

16.30 – 17.15 h

17.30 – 18.15 h

18.30 – 19.15 h

4 i 5 anys – nascuts/des l’any 2017 o 2018

Matí

10.15 – 11.00 h

11.15 – 12.00 h

 

Tarda

16.15 – 17.00 h

16.45 – 17.30 h

17.45 – 18.30 h

18.45 – 19.30 h

 

6 i 7 anys – nascuts/des l’any 2015 o 2016

Matí

10.00 – 10.45 h

11.00 – 11.45 h

 

Tarda

17.00 – 17.45 h

18.00 – 18.45 h

18.45 – 19.30 h

8/10 anys – nascuts/des l’any 2012, 2013 o 2014

Matí

9.45 – 10.30 h

10.45 – 11.30 h

 

Tarda

17.15 – 18.00 h

18.15 – 19.00 h

11 a 14 anys – nascuts/des l’any 2008, 2009, 2010 o 2011

Matí

10.45 – 11.30 h

 

Tarda

19.00 – 19.45 h

Preu

Preu per torn

Curs: 73,65 €

Drets d’inscripció: 17,75 €*

*Els inscrits i les inscrites abans del 18 de juny tindran un 50% de descompte en els drets d’inscripció.

Preu per torn per a socis/es

Curs: 65,10 €

Drets d’inscripció: 0 €

Normativa d’inscripció i pagament

 

 • La inscripció es pot realitzar a través de la pàgina web del Club o presencialment a recepció. Recomanem la primera opció per evitar cues i esperes.
 • El pagament de la totalitat es realitzarà en el moment de la inscripció.
 • Un cop feta la inscripció, les baixes i el retorn dels diners només s’acceptaran per causes justificades, signant l’imprès de baixa corresponent. Si ja s’ha iniciat l’activitat només es retornarà la part proporcional a partir del moment en que es comuniqui la baixa.

Normativa de l’activitat

 • Entrada: es podrà accedir màxim 10 minuts abans de l’inici de la classe. L’accés es realitzarà pel solàrium de la Piscina 1, una porta situada a la dreta de la porta principal del Club. Recomanem portar el banyador posat des de casa. A l’arribada, els infants es canviaran a les carpes-vestidors d’estiu, situades al solàrium de la Piscina 1. S’haurà d’utilitzar sempre l’espai assignat el primer dia, on el tècnic responsable recollirà als participants, i minimitzar tot el que es pugui el temps d’ús.
 • Sortida: a la sortida els infants es canviaran als mòduls-vestidors annexos a la Piscina 1. El tècnic responsable retornarà als participants a l’espai assignat. És important que el pare, mare o acompanyant esperi a l’interior dels mòduls-vestidors en el moment de la recollida, això evitarà aglomeracions al passadís i una millor fluïdesa del curs.
 • Acompanyants: només es permet l’entrada als vestidors d’un acompanyant per infant. L’acompanyant no podrà accedir a la resta del recinte ni fer ús de la resta d’instal·lacions si no és soci/a o ha comprat una entrada puntual.
 • Objectes personals: es recomana no deixar cap bossa ni roba als vestidors. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.
 • Dutxes: els tècnics dutxaran als infants a les dutxes de la platja de piscina quan finalitzi l’activitat (sense sabó). Els mòduls-vestidors no disposen de dutxes.
 • Equipament: per poder assistir als cursos de natació és obligatori portar banyador, barnús o tovallola, xancles i casquet de bany. Les ulleres de piscina són opcionals però recomanades. Per millorar el dinamisme de la classe es recomana que cada peça porti el nom de l’alumne.
 • Puntualitat: es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes.
 • Amb la inscripció a l’activitat, el participant i els seus pares/tutors accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club, així com aquesta normativa.

 

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació o aquesta normativa en funció de les seves necessitats.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM