Campus d’estiu i setembre 2022

Objectius del Campus

 
 • Divertir i formar els nostres alumnes dins d’un marc d’activitats recreatives, esportives i educatives.
 • Garantir unes condicions de pràctica segures vetllant per la integritat física dels alumnes.
 • Aconseguir el més alt grau de satisfacció dels pares i mares que han posat la seva confiança en el nostre Club.

 

Què inclou el nostre Campus?

 
 • Curset de natació diari amb tècnics especialitzats.
 • Iniciació a diferents esports aquàtics (waterpolo, natació artística…).
 • Esports i jocs (hoquei, bàdminton, futbol, bàsquet, atletisme, beisbol…).
 • Tallers d’animació per als més petits.
 • Festes aquàtiques.
 • Decathló Holi.
 • Rutes i activitats al medi natural (sortides, jocs d’orientació i activitats a diferents indrets naturals de Rubí).
 • I moltes activitats especials més!

 

INSCRIPCIONS OBERTES

Places limitades!

Instruccions per a inscripcions online

1. Abans d’accedir llegeix la resta d’instruccions per assegurar-te que fas la inscripció correctament.

2. Accedeix a la plataforma aquí.

3. Clica a INSCRIPCIÓ a l’apartat “Activitats Estiu 2022” de la pàgina principal.

4. Entra al compte de la persona que es vol inscriure a l’activitat (en aquest cas del nen/a).

 • Si el nen/a ja ha realitzat alguna activitat al Club, ha estat soci/a o ha accedit algun cop a les instal·lacions ja té un compte creat:
  • L’usuari per defecte és el seu DNI (sense guió i en majúscula), o en el cas que no tingui DNI o no ens l’hagueu comunicat és el correu electrònic que estigui associat a la fitxa.
  • La clau d’accés per defecte és el seu any de naixement (els 4 dígits). Si vau crear un compte online, és la que vau escollir en el moment de crear-lo. Si l’heu modificat posteriorment és la nova que hagueu escollit.
  • Si no recordes la clau d’accés, pots clicar a “Has oblidat la clau d’accés?” i rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada per restablir-la.
  • Si tens problemes per accedir escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i t’ajudarem.
 • Si el nen/a mai ha realitzar cap activitat al Club, ni ha estat soci/a, ni ha accedit mai a les instal·lacions:
  • Clica a “Nou usuari” per crear-li un nou compte i segueix els passos indicats.
  • Si el nen/a no té DNI no podràs crear una compte online. Escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i et facilitarem les dades d’accés.

5. Un cop has accedit, selecciona la persona de la unitat familiar que s’inscriurà a l’activitat.

6. Selecciona “Campus Esportiu” i l’activitat a contractar. A continuació, selecciona el grup i clica a “INSCRIURE’M” (només t’apareixeran els grups als que el nen/a es pot inscriure segons la seva edat). Si no queden places en el grup que desitges, et podràs inscriure a la llista d’espera.

7. T’apareixerà el resum d’informació de l’activitat i el preu segons si el nen/a és soci/a o no.

8. Al següent pas selecciona l’opció desitjada en els diferents consentiments necessaris per poder realitzar la inscripció, o modifica’ls si escau. Clica a “DESAR” després de respondre tots els consentiments i després a “SEGÜENT”.

9. Clica a CONTINUAR i t’apareixerà el resum de pagament.

 • Des del moment que comences el procés d’inscripció disposes de 15 minuts per completar-la. Si per qualsevol motiu durant el procés surts de la pàgina sense completar el pagament, la inscripció quedarà pendent durant 15 minuts i hauràs d’esperar aquest temps abans de tornar-ho a intentar.

10. Selecciona pagament amb targeta i realitza el pagament.

11. És imprescindible realitzar un últim pas per enviar totes les dades i documentació requerida per finalitzar amb èxit la inscripció. En les següents hores després de completar el pagament rebràs al teu correu electrònic (al que tenim registrat a la fitxa del nen/a) amb el comprovant de la inscripció i un enllaç per completar aquests passos.

 • En el cas que no rebis el correu electrònic amb l’enllaç passats uns minuts, posa’t en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat per comprovar que l’adreça de correu electrònic que tenim registrada sigui correcte i poder reenviar-te el missatge. També pots comprovar-ho tu mateix a l’apartat “Les meves dades” de l’àrea d’usuari.

12. Un cop hagis completat aquest últim pas, la teva inscripció quedarà validada. A l’apartat “Les meves activitats”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari, podràs consultar les activitats a les que està inscrit/a així com modificar algunes de les seves dades.

13. Si vols modificar altres dades o tens qualsevol dubte, escriu-nos a cnr@cnrubi.cat

Opcions i torns

 
Opcions Edats Horari Servei d’acollida
Campus Nens/es nascuts/des del 2009 al 2015

De dilluns a divendres

9 a 14 h

Matí: de 8 a 9 h
Petit Campus Nens/es nascuts/des del 2016 al 2018

 

TORN
PERÍODE
1r torn Del 27 de juny a l’1 de juliol (excepte el 29 i 30 de juny, dies festius)
2n torn Del 4 al 8 de juliol
3r torn De l’11 al 15 de juliol
4t torn Del 18 al 22 de juliol
5è torn Del 25 al 29 de juliol
6è torn Del 29 d’agost al 2 de setembre

 

Preus

 
PREU PER TORN CAMPUS PETIT CAMPUS
SERVEI ACOLLIDA MATÍ (8 a 9 h)
Preu soci/a 1r torn (3 dies)
53,85 € 61,35 € 10,50 €
Preu 1r torn (3 dies) 70,05 € 78 € 10,95 €
Preu soci/a 89,75 € 102,25 € 17,50 €
Preu 116,75 € 130 € 18,25 €

 

Descomptes

 

 • 10% als inscrits a 4 o més torns.
 • 5% addicional per a germans (aquest descompte s’aplicarà només en el cas de que els dos germans estiguin apuntats a 4 o més torns, i només a la inscripció de menor import).

 

Què cal portar?

 
 • Roba esportiva adient i de recanvi (per després de la piscina).
 • Una mascareta per utilitzar en aquells llocs on sigui obligatori, segons la normativa sanitària vigent en el moment de l’activitat.
 • Samarreta del Campus (entrega el primer dia).
 • Esmorzar i aigua, diàriament.
 • Banyador, xancles, barnús i casquet de bany.
 • Recomanem l’ús de viseres o gorres i crema protectora (recomanem que la portin posada ja des de casa).

És important que tot estigui marcat amb el nom del nen/a.

A l’hora de fer la inscripció presencial cal portar:

 • Una foto o fotocòpia en color mida carnet per elaborar un carnet de recollida.
 • Fotocòpia del carnet de vacunacions.
 • Fotocòpia de la targeta sanitària.

En el cas que la inscripció sigui online, s’aportarà en el procés d’inscripció.

 

 

Monitors i activitats

 

Monitors experimentats i titulats en temps lliure i lleure, amb el cicle formatiu de grau superior en animació d’activitats físiques i esportives i/o llicenciats en educació física.

Nombre màxim d’alumnes 10 nens/monitor.

Activitats Petit Campus

 

Taller d’animació

Activitat de caire lúdic que consta de diverses i variades activitats, com per exemple, aprendre cançons i ballar danses, audicions musicals, recuperar jocs tradicionals, conèixer diferents jocs de taula, llegendes-contes-rondalles i classes infantils coreografiades.

Educació física bàsica o psicomotricitat

Mitjançant jocs i circuits treballarem els següents objectius: esquema corporal, coordinació dinàmica general, percepció espacial, lateralitat, equilibri, percepció sensorial, desenvolupar la capacitat respiratòria i de relaxació i aprendre els diferents valors educatius de l’esport.

Activitats aquàtiques

Dins d’aquesta activitat es treballarà bàsicament la familiarització dels nens/es amb el medi aquàtic mitjançant jocs i activitats lúdiques. D’aquesta forma aniran adquirint autonomia i confiança per començar a treballar la natació bàsica. En nens/es que ja estiguin familiaritzats amb aquest medi, es treballarà la iniciació al diferents estils de natació i habilitats aquàtiques més avançades. Durant aquesta activitat cada grup estarà dirigit per dos monitors aquàtics especialitzats.

Activitats Campus

 

Jocs pre-esportius — Roda d’esports

Introduirem als alumnes a diferents esports individuals i d’equip mitjançant jocs i activitats pre-esportives. Desenvoluparem els esquemes motors de base (llençar, agafar, saltar…) i les capacitats coordinatives bàsiques. Es treballarà mitjançant els següents esports: Bàsquet, beisbol, hoquei, futbol, bàdminton, condicionament físic, atletisme i classes dirigides coreografiades.

Activitats aquàtiques

Constaran de dues parts. A la primera es treballarà, depenent del nivell del nen/a, la natació base, el perfeccionament dels diferents estils natatoris i la iniciació d’esports aquàtics (waterpolo i natació sincronitzada). A la segona es programaran jocs i activitats lúdiques al medi aquàtic amb l’objectiu d’assolir més domini aquàtic. Durant aquesta activitat cada grup estarà dirigit per dos monitors aquàtics especialitzats.

 

Activitats especials i sortides

 

Petit Campus

 

Festa aquàtica – Divendres 1 de juliol (1r torn)

Gaudirem d’un dia ple d’activitats relacionades amb l’aigua: guerra de globus, l’atac de les mànegues, divertits circuits aquàtics, etc.

Tibidabo – Dimecres 6 de juliol (2n torn)

Gaudirem d’un dia inoblidable en un indret màgic i emblemàtic de la ciutat de Barcelona amb ànima pròpia: el Parc d’atraccions Tibidabo. Farem una ruta per aquest parc centenari i un dels més antics del món, aprendrem de la seva història, coneixerem l’encant dels seus espais i gaudirem de les més de 30 atraccions i espectacles únics.

Toca-toca – Dijous 14 de juliol (3r torn)

Rebrem la visita al Club de diferents animals amb els que viurem una gran experiència. Primer rebrem una petita explicació per tal d’aprofitar i disfrutar al màxim d’aquesta activitat, després ens col·locarem en rotllana i ens ensenyaran tots els nostres petits protagonistes, un per un, donant la possibilitat de tocar-los i d’interactuar amb ells. Animals exòtics, animals de granja, amfibis i rèptils, aus rapinyaires, invertebrats, conills, serps, un milpeus africà… qui sap l’animal que ens vindrà a visitar i ens oferirà una vivència única!

Decathló Holi – Dimecres 20 de juliol (4t torn)

Farem una gimcana d’esports i cada cop que un nen/a superi una de les proves rebrà un bany de pols de colors. Volem que sigui el Decathló amb els participants més acolorits del món.

Ruta al medi natural – Dimecres 27 de juliol (5è torn)

Com cada any, aprofitarem la bona situació del nostre Club per anar a fer senderisme per una de les moltes rutes de les que gaudim a la ciutat de Rubí. Aprofitarem aquest matí per realitzar jocs i activitats lúdiques al medi natural.

Gimcana aquàtica – Dimecres 31 d’agost (6è torn)

Haurem de completar un circuit amb diferents estacions i reptes aquàtics, tota una aventura on ens mullarem i ho passarem d’allò més bé!

Campus

 

Festa aquàtica – Divendres 1 de juliol (1r torn)

Gaudirem d’un dia ple d’activitats relacionades amb l’aigua: guerra de globus, l’atac de les mànegues, divertits circuits aquàtics, etc.

Illa Fantasia – Dijous 7 de juliol (2n torn)

Gaudirem d’un dia inoblidable en aquest parc aquàtic situat a Vilassar de Dalt, a la comarca del Maresme. Sempre amb la màxima seguretat, podrem gaudir de les més de 22 atraccions aquàtiques i 3 macro piscines amb les que compta aquest parc repartides entre els seus 80.000 m²de diversió i aventura.

Toca-toca – Dijous 14 de juliol (3r torn)

Rebrem la visita al Club de diferents animals amb els que viurem una gran experiència. Primer rebrem una petita explicació per tal d’aprofitar i disfrutar al màxim d’aquesta activitat, després ens col·locarem en rotllana i ens ensenyaran tots els nostres petits protagonistes, un per un, donant la possibilitat de tocar-los i d’interactuar amb ells. Animals exòtics, animals de granja, amfibis i rèptils, aus rapinyaires, invertebrats, conills, serps, un milpeus africà… qui sap l’animal que ens vindrà a visitar i ens oferirà una vivència única!

Decathló Holi – Dimecres 20 de juliol (4t torn)

Farem una gimcana d’esports i cada cop que un nen/a superi una de les proves rebrà un bany de pols de colors. Volem que sigui el Decathló amb els participants més acolorits del món.

Ruta al medi natural – Dimecres 27 de juliol (5è torn)

Com cada any, aprofitarem la bona situació del nostre Club per anar a fer senderisme per una de les moltes rutes de les que gaudim a la ciutat de Rubí. Aprofitarem aquest matí per realitzar jocs i activitats lúdiques al medi natural.

Gimcana aquàtica – Dimecres 31 d’agost (6è torn)

Haurem de completar un circuit amb diferents estacions i reptes aquàtics, tota una aventura on ens mullarem i ho passarem d’allò més bé!

 

Normativa d’inscripció i pagament

 

 • La inscripció es pot realitzar online a través de la pàgina web del Club o presencialment a recepció. Recomanem la primera opció per evitar cues i esperes.
 • El pagament es realitzarà en el moment de la inscripció.
 • Un cop feta la inscripció només es retornaran els diners per causes degudament justificades (justificant mèdic, laboral…), signant l’imprès de baixa corresponent. Si ja s’ha iniciat l’activitat només es retornarà la part proporcional a partir del moment en que es comuniqui la baixa.

 

Normativa de l’activitat

 

 • Uns dies abans de l’inici de l’activitat rebreu un correu electrònic amb la informació bàsica del torn. Al realitzar la inscripció, comproveu que el correu electrònic del que disposem (en el cas que ja el tinguem d’altres activitats o serveis) sigui el correcte, per poder rebre tota la informació necessària.
 • Entrada: el primer dia s’indicarà per on accedirà cada grup durant tot el torn. El tècnic responsable recollirà i retornarà als participants a l’espai corresponent.
 • L’ús de la mascareta serà obligatori en aquells llocs on marqui la normativa sanitària vigent en el moment de l’activitat.
 • Dutxes: els infants es dutxaran a les dutxes de la platja de piscina quan finalitzi l’activitat (sense sabó).
 • Es podrà accedir al Club màxim 10 minuts abans de l’activitat.
 • Puntualitat: es demana màxima puntualitat a l’hora de començar l’activitat.
 • El primer dia el monitor/a us entregarà el carnet de recollida i la samarreta del Campus.
 • Amb la inscripció a l’activitat, el participant i els seus pares/tutors accepten els Estatuts i el Reglament de Règim intern del Club.

 

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació en funció de les seves necessitats.

NECESSITES AJUDA? ET TRUQUEM