Campus Esportiu Setmana Santa 2023

Objectius del Campus

 

 
 • Divertir i formar els nostres alumnes dins d’un marc d’activitats recreatives, esportives i educatives.
 • Garantir unes condicions de pràctica segures vetllant per la integritat física dels alumnes.
 • Aconseguir el més alt grau de satisfacció dels pares i mares que han posat la seva confiança en el nostre Club.

 

Què inclou el nostre Campus?

 

 • Curs de natació diari amb tècnics especialitzats.
 • Iniciació a diferents esports aquàtics.
 • Esports i jocs.
 • Tallers d’animació per als més petits.
 • I moltes activitats especials més!

 

INSCRIPCIONS OBERTES

 

Inscripcions en línia

1. Abans d’accedir llegeix la resta d’instruccions per assegurar-te que fas la inscripció correctament.

2. Accedeix a la plataforma aquí.

3. Clica a INSCRIPCIÓ a l’apartat “Activitats Setmana Santa 2023”.

4. Entra al compte del nen/a que es vol inscriure a l’activitat.

 • Si el nen/a mai ha fet cap activitat al Club, ni ha estat soci/a, ni ha accedit mai a les instal·lacions:
  • Clica a “Nou usuari” per crear-li un nou compte i segueix els passos indicats.
  • Si el nen/a no té DNI no podràs crear un compte directament. Escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i et facilitarem les dades d’accés.
 • Si el nen/a ja ha realitzat alguna activitat al Club, ha estat soci/a o ha accedit algun cop a les instal·lacions ja té un compte creat:
  • L’usuari per defecte és el seu DNI (sense guió i en majúscula).
   • En el cas que no tingui DNI o no ens l’hagueu comunicat és el correu electrònic que tinguem en els nostres registres.
   • Si té compte però no tenim cap de les dues dades t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat facilitant-nos aquestes dades per incorporar-les i així poder accedir.
  • La clau d’accés per defecte és el seu any de naixement (els 4 dígits).
   • Si vau crear un compte directament a través de la web és la que vau escollir en el moment de crear-lo.
   • Si l’heu modificat posteriorment és la nova que hagueu escollit.
   • Si no recordes la clau d’accés, pots clicar a “Has oblidat la clau d’accés?” i rebràs un correu electrònic a l’adreça que tenim registrada per restablir-la. Si no en tenim cap no rebràs el correu, t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres facilitant-nos aquesta dada per incorporar-la i així poder restablir-la.
  • Si tens qualsevol altre problema per accedir escriu-nos a cnr@cnrubi.cat i t’ajudarem.

5. Un cop has accedit, selecciona la persona de la unitat familiar que s’inscriurà a l’activitat.

6. Selecciona “Campus Esportiu” i el tipus d’activitat a contractar. A continuació, selecciona el grup i clica a “INSCRIURE’M” (només t’apareixeran els grups als que el nen/a es pot inscriure segons la seva edat).

 • Si no queden places en el grup que desitges, et podràs inscriure a la llista d’espera.
 • La inscripció a través de la web és al torn complert. Si només vols fer la inscripció a determinats dies l’hauràs de fer presencialment a la recepció del Club.

7. T’apareixerà el resum d’informació de l’activitat i el preu segons si el nen/a és soci/a o no.

8. Al següent pas selecciona l’opció desitjada en els diferents consentiments necessaris per poder realitzar la inscripció. Si ja els havies seleccionat anteriorment tindràs l’opció de modificar-los si ho desitges. Clica a “DESAR” després de respondre tots els consentiments i després a “SEGÜENT”.

 • Els consentiments de comunicacions administratives i la declaració responsable són obligatoris d’acceptar, mentre que els de la publicació de la imatge i la publicitat són opcionals.

9. En el següent pas t’apareixerà el resum de pagament. Selecciona pagament amb targeta i realitza el pagament.

10. És imprescindible realitzar un últim pas per enviar totes les dades i documentació requerida per finalitzar amb èxit la inscripció. Rebràs al teu correu electrònic (al que tenim registrat en el compte del nen/a) el comprovant de la inscripció i un enllaç per completar aquests passos.

 • En el cas que no rebis el correu electrònic amb l’enllaç passats uns minuts, posa’t en contacte amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat per comprovar que l’adreça de correu electrònic que tenim registrada sigui correcte i poder reenviar-te el missatge. També pots comprovar-ho tu mateix a l’apartat “Les meves dades” de l’àrea d’usuari.

11. Un cop hagis completat aquest últim pas, la teva inscripció quedarà validada. A l’apartat “Les meves activitats”, dins de “Les meves dades” de l’àrea d’usuari, podràs consultar les activitats a les que està inscrit/a així com modificar algunes de les seves dades.

12. Uns dies abans de l’inici de l’activitat rebreu un correu electrònic amb la informació bàsica del torn.

13. Si vols modificar altres dades o tens qualsevol dubte, escriu-nos a cnr@cnrubi.cat.

Inscripcions presencials

També hauràs de portar:

 • Una foto o fotocòpia en color mida carnet per elaborar un carnet de recollida.
 • Fotocòpia del carnet de vacunacions.
 • Fotocòpia de la targeta sanitària.

Dates

 

Del 3 al 6 d’abril de 2023.

Grups

Campus

Nens/es nascuts del 2011 al 2016

Horari: de 9 a 14 h

Petit Campus

Nens/es nascuts del 2017 al 2019

Horari: de 9 a 14 h

Preus

Campus

Preu soci/a (4 dies): 74,60 €

Preu (4 dies): 97,20 €

Petit Campus

Preu soci/a (4 dies): 85 €

Preu (4 dies): 108,20 €

Els preus són per al torn complert (4 dies). També és possible realitzar la inscripció per dies, en aquest cas el preu serà la part proporcional. Aquesta opció només es pot fer en la inscripció presencial a la recepció del Club.

Què cal portar?

 

 • Roba esportiva adient i de recanvi (per després de la piscina).
 • Esmorzar i aigua, diàriament.
 • Banyador, xancles, barnús i casquet de bany.
 • Recomanem l’ús de viseres o gorres i crema protectora (recomanem que la portin posada ja des de casa).

És important que tot estigui marcat amb el nom del nen/a.

 

Monitors i activitats

 

Monitors experimentats i titulats en temps lliure i lleure, amb el cicle formatiu de grau superior en animació d’activitats físiques i esportives i/o llicenciats en educació física. Nombre màxim d’alumnes 10 nens/monitor.

Activitats Campus

 

Jocs pre-esportius — Roda d’esports

Introduirem als alumnes a diferents esports individuals i d’equip mitjançant jocs i activitats pre-esportives. Desenvoluparem els esquemes motors de base (llençar, agafar, saltar…) i les capacitats coordinatives bàsiques. Es treballarà mitjançant els següents esports: Bàsquet, beisbol, hoquei, futbol, bàdminton, condicionament físic, atletisme i classes dirigides coreografiades.

 

Activitats aquàtiques

Constaran de dues parts. A la primera es treballarà, depenent del nivell del nen/a, la natació base, el perfeccionament dels diferents estils natatoris i la iniciació d’esports aquàtics (waterpolo i natació sincronitzada). A la segona es programaran jocs i activitats lúdiques al medi aquàtic amb l’objectiu d’assolir més domini aquàtic. Durant aquesta activitat cada grup estarà dirigit per dos monitors aquàtics especialitzats.

Activitats Petit Campus

 

Taller d’animació

Activitat de caire lúdic que consta de diverses i variades activitats, com per exemple, aprendre cançons i ballar danses, audicions musicals, recuperar jocs tradicionals, conèixer diferents jocs de taula, llegendes-contes-rondalles i classes infantils coreografiades.

 

Educació física bàsica o psicomotricitat

Mitjançant jocs i circuits treballarem els següents objectius: esquema corporal, coordinació dinàmica general, percepció espacial, lateralitat, equilibri, percepció sensorial, desenvolupar la capacitat respiratòria i de relaxació i aprendre els diferents valors educatius de l’esport.

 

Activitats aquàtiques

Dins d’aquesta activitat es treballarà bàsicament la familiarització dels nens/es amb el medi aquàtic mitjançant jocs i activitats lúdiques. D’aquesta forma aniran adquirint autonomia i confiança per començar a treballar la natació bàsica. En nens/es que ja estiguin familiaritzats amb aquest medi, es treballarà la iniciació al diferents estils de natació i habilitats aquàtiques més avançades. Durant aquesta activitat cada grup estarà dirigit per dos monitors aquàtics especialitzats.

 

Normativa d’inscripció i pagament

 

 • La inscripció es pot realitzar a través de la pàgina web del Club o presencialment a recepció. Recomanem la primera opció per evitar cues i esperes.
 • El pagament es realitzarà en el moment de la inscripció.
 • Un cop feta la inscripció només es retornaran els diners per causes degudament justificades (justificant mèdic, laboral…), signant l’imprès de baixa corresponent. Si ja s’ha iniciat l’activitat només es retornarà la part proporcional a partir del moment en que es comuniqui la baixa.

Normativa de l’activitat

 

 • Uns dies abans de l’inici de l’activitat rebreu un correu electrònic amb la informació bàsica del torn. Al realitzar la inscripció, comproveu que el correu electrònic del que disposem (en el cas que ja el tinguem d’altres activitats o serveis) sigui el correcte, per poder rebre tota la informació necessària.
 • Entrada: el primer dia el monitor/a us entregarà el carnet de recollida i us indicarà per on accedirà cada grup durant tots els dies. El tècnic responsable recollirà i retornarà als participants a l’espai corresponent.
 • Dutxes: els infants es dutxaran a les dutxes de platja de piscina quan finalitzi l’activitat i abans de posar-se el barnús (sense sabó).
 • No es podrà accedir al Club abans de l’hora d’inici de l’activitat. Es demana màxima puntualitat a l’hora de començar l’activitat.
 • Amb la inscripció a l’activitat, el participant i els seus pares/tutors accepten els Estatuts i el Reglament de Règim Intern del Club.

El Club es reserva el dret d’anul·lar l’activitat si no hi ha una participació mínima de 5 nens/es per grup, així com de modificar la programació en funció de les seves necessitats.

×

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa el teu telèfon i et trucarem en les properes 24 hores, de dilluns a divendres, per solucionar els teus dubtes.ET
TRUQUEM